VVV heeft Josh Cullen op het oog

VVV-Venlo kan zich de komende transferperiode niet versterken met nieuwe spelers. Tenzij er spelers van de huidige selectie een transfer maken of via de samenwerking met West Ham United. Afgelopen week was VVV-Venlo op trainingskamp bij The Hammers en wellicht werpt dit ook zijn vruchten af door een nieuwe huurling aan te trekken.

De Venlonaren hebben namelijk interesse in het huren van Josh Cullen die momenteel uitkomt voor West Ham United U21. Cullen is een 19-jarige middenvelder en jeugdinternational van Ierland U21. Hij maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor The Hammers en staat naast VVV-Venlo in belangstelling van meerdere clubs in Engeland zowel in de Championship als League One. Trainer Maurice Steijn heeft afgelopen maandag aandachtig naar deze speler gekeken en ziet hem graag aansluiten bij het eerste elftal van VVV-Venlo. Het is afwachten of deze speler ook echt naar onze club komt.

Bron: Dagblad de Limburger

14 Responses

 1. Meuske

  Zoals eerder al gezegd, voor het eerst in tijden dat het ook niet nodig is om versterkingen aan te trekken. Ben meer dan tevreden over deze ploeg dus laat maar komen die 2e seizoenshelft. Volgens mij Ben is Cullen net zo’n naam als Janssen. Nog even wat anders, denkt iedereen ook nog even aan de sjaals als je er nog geen besteld hebt. Als 1 blok achter VVV en dan denk ik dat dit nog wel eens een leuk seizoen kan worden. Forza VVV

 2. Goodie

  Het zal denk ik de vervanger voor Sevinc worden, die op zijn beurt op huurbasis naar Fortuna vertrekt. Mocht Cullen komen, dan zal het ook enkel voor een half jaartje zijn denk ik. Als ze in de Championship al geïnteresseerd zijn dan lijkt me dat die daar volgend jaar speelt. Niveau ligt hoger dan bij de meeste eredivisie clubs. Ik denk dat deze deal voor Sevinc heel goed zou zijn.

   1. Dfence

    blind paard is vandaag verkocht door heerenveen… was verhuurd maar ze warwn zo tevreden in engeland dat ze hem hebben gekocht nu

   2. Goodie

    Was al verkocht aan Middlesbrough 1,5 jaar terug geloof ik. Die hebben hem 3 maanden verhuurd aan Wigan Athletic die hem nu dus hebben gekocht voor plusminus 1 miljoen.

 3. RuiverCity

  VVV moet dringend op zoek naar een middenvelder. Want Post en Nijholt verzamelen veel gele kaarten. Schorsingen en blessures zullen niet uitblijven. Zeker als Selman Sevinc naar Fortuna vertrekt. Ik hoop wel dat er een speler komt die het niveau meteen aankan.

 4. Frosty

  Dit lijkt me een prima speler, zijn contract is een paar maanden geleden opengebroken en verlengd tot medio 2019 bij west ham. Ze lijken dus toekomst in hem te zien.

 5. Meuske

  Deze week zal er wel meer duidelijkheid komen over Sevinc en de vervanger voor hem neem ik aan. Denk dat Selman nu moet gaan spelen anders kabbelt het maar voort en staat zijn ontwikkeling stil en dat is doodzonde

Leave a Reply