VVV hoopt Niki Mäenpää te verkopen in winterstop

Wat eigenlijk al bekend was wordt vandaag bevestigd door Voorzitter Hai Berden. Niki Mäenpää zal waarschijnlijk in de winterstop vertrekken.

VVV hoopt in de winterstop doelman Niki Mäenpää te verkopen. Dat zegt voorzitter Hai Berden in het voorzittersdiner op L1 Radio. Mäenpää heeft een aflopend contract in Venlo.

Voorzittersdiner
De Finse international zou in de komende transferperiode moeten vertrekken, “anders loopt hij straks gratis de deur uit”, zegt Berden. Het L1 Radio voorzittersdiner wordt uitgezonden op eerste Kerstdag om 17:00 uur en herhaald op 28 december om 16:00 uur.

Bron: 1limburg.nl

10 Responses

 1. Sanderkuh

  Vond die keeper van Fortuna ook niet slecht…maar we hebben Wintjes die het niet slecht deed met invalbeurten en die derde keeper schijnt toch een talent te zijn…

 2. Goodie

  Swinkels (transfervrij) en Kaya (contract tot zomer) zijn beide goede opties. Maar misschien weer is bij AZ kijken of zij De Winter niet gratis willen laten gaan. Heeft in de 3 jaar dat hij daar is nog amper gespeeld. Dit was destijds bij de Graafschap een geweldige keeper.

   1. Goodie

    Fortuna een betere toekomst? Hou op zeg. Er zijn genoeg spelers die minuteb willen maken. Na afgelopen jaren had ook niemand verwacht dat Platje zou komen.

 3. Goodie

  Ik weet niet wie VVV allemaal kwijt wil aan spelers en wat ze willen halen. Ik zag dat Koc tranfervrij is nadat de turkse club de afspraken niet na is gekomen. Denk dat Koc het op 10 beter zal doen dan Van Crooij en Gijzen, maar de prioriteit zal naar een CVM gaan denk ik.

 4. Donderspeech

  Ze zullen allemaal wel staan te trappelen om naar Venlo te komen……………… Gigantische toeschouwersaantallen, enorme mogelijkheden om nieuwe spelers aan te trekken dankzij de miljoenen van onze Japanners en Nigerianen en een lekker draaiend team………… Succes technisch hart !!!

Leave a Reply