‘VVV in gesprek met Fortuna-coach Dusseldorp’

De Koel2VVV-Venlo heeft zijn zinnen gezet op Wim Dusseldorp. De huidige trainer van Fortuna Sittard moet in Venlo de functie van technisch manager op zich gaan nemen, meldt De Limburger.
Dusseldorp zat donderdagavond met een delegatie van VVV om de tafel. De vijftigjarige oefenmeester wilde na afloop niet bevestigen dat de eredivisionist een functie voor hem in petto heeft. VVV-bestuurslid Hans Soentjens gaf wel een reactie. Hij ontkent dat gesproken is over een dienstverband.

“We zijn nog niet bezig met de invulling van de functie van technisch manager, die hebben we pas vanaf 1 juli nodig en tot die tijd is Mario Captein bij ons in dienst”, aldus toekomstig algemeen directeur Soentjens. “Een trainer hebben we binnen enkele weken nodig, dat heeft nu prioriteit. Nee, Wim Dusseldorp wordt niet de trainer van VVV.”

Mogelijk is wel gesproken over de opvolging van Glen De Boeck, die eerder deze week opstapte. Als Dusseldorp inderdaad per 1 juli aan de slag gaat als technisch manager, dan is het niet vreemd als hij informeel met VVV gesproken heeft over geschikte kandidaten voor de trainerspost.

Bron: Voetbal Primeur

Leave a Reply