VVV kan eisen De Boeck nog niet inwilligen

De Koel2VVV-Venlo ziet in de 7-0 nederlaag bij Heracles geen aanleiding om ook zonder verkoop van spelers de selectie te versterken. Dat zegt directeur voetbalzaken Mario Captein. “Er is geen geld in de huidige begroting om spelers te halen”.

De eis van trainer Glen De Boeck om minimaal drie nieuwe spelers aan te trekken, kan VVV vooralsnog niet inwilligen. “Intern wil iedereen dat”, aldus Mario Captein. “Maar het moet dan wel kunnen… En tot op de dag van vandaag kan het niet.” VVV zou alleen nieuwe spelers kunnen halen, als er ruimte komt in de begroting door het vertrek van contractspelers.
De directeur voetbalzaken van VVV-Venlo bevestigt dat de overgang van de Nigeriaan Uchebo naar Stoke City nog lang niet rond is. “Ik weet dat er interesse is, maar concreet is er nog niks”, aldus Captein.

Bekijk hier het interview met Mario Captein.

“Grote tweespalt binnen selectie VVV”

Het voetbalelftal van VVV is tot op het bot verdeeld. Dat melden bronnen binnen de Venlose selectie. De salarisverschillen tussen de buitenlandse spelers en de Nederlandse voetballers zouden tot forse onderlinge verwijten hebben geleid.

VVV-aanvoerder Marcel Meeuwis meldt dat de selectie “als los zand uit allerlei werelddelen” aan elkaar hangt. Directeur voetbalzaken Mario Captein reageert laconiek op de berichten uit de selectie. “Op het moment dat je onderaan staat zijn er altijd irritaties en is de sfeer niet goed. Daar worden dan veel dingen bijgehaald.”

Bron: L1

Leave a Reply