VVV komt na afzeggen Brood/Trost toch uit bij Lokhoff

De Koel2VVV-Venlo is met Ton Lokhoff in gesprek over het trainerschap. De Brabander werd al gauw in verband gebracht met de opvolging van Glen De Boeck, maar stond aanvankelijk niet hoog op de lijst.

Na het afhaken van Sef Vergoossen, Adrie Koster, René Trost en Ruud Brood lijkt de Venlose leiding nu voor Lokhoff te kiezen. De voormalig hoofdcoach van NAC Breda en Excelsior, de afgelopen jaren assistent van Huub Stevens bij Red Bull Salzburg, liet al weten open te staan voor de uitdaging.

Eerst deed voorzitter Hai Berden begin deze week nog een tweede poging om Koster alsnog te binden. Opnieuw gaf de Zeeuw aan het niet te zien zitten om tussentijds naar VVV terug te keren.

Vervolgens werd een tweetal andere kandidaten benaderd: René Trost toonde zich loyaal aan MVV Maastricht, dat hem niet wilde laten gaan.

Woensdag nam directeur voetbalzaken Mario Captein van VVV contact op met Ruud Brood. De trainer van RKC Waalwijk nam een dag bedenktijd. ‘Vanochtend heb ik laten weten dat ik niet op de interesse van VVV inga’, laat Brood weten aan VI. ‘Ik wil het seizoen afmaken bij RKC.’

Vorig jaar bedankte hij ook al voor de Venlose club. ‘En sindsdien is er eigenlijk niet veel veranderd. Voor ik ergens instap wil ik in ieder geval een helder beeld van een club en van de mogelijkheden hebben. Dat heb ik nu niet en dan doe ik geen overhaaste dingen.’ (Geert-Jan Jakobs)

Bron: Voetbal International

Leave a Reply