VVV-Venlo krijgt lening van Gemeente

De Gemeente Venlo en VVV-Venlo zijn het alsnog eens geworden over de voorwaarden voor een lening aan de voetbalclub van 200.000 euro. Met het akkoord kan de club weer aan de slag met het toekomstperspectief.

Eerdere pogingen om tot een overeenkomst te komen liepen op niets uit. Deze week is het na hard werken toch gelukt. De looptijd van de lening is verkort en daardoor werd een aantal voorwaarden overbodig. Door deze stap kan VVV-Venlo samen met adviesbureau Hypercube werken aan de toekomst.

VVV-Venlo en Hypercube hebben in een eerder stadium aangegeven dat een verbouwing van het huidige stadion of een een geheel nieuwe accommodatie nodig is om op lange termijn een toekomst te hebben. VVV-Venlo zal hier een businessplan voor opstellen en kan de hulp van de gemeente inschakelen mocht dat nodig zijn.

3 Responses

 1. Gerardus

  Ben benieuwd wat er gebeurd als de hulp van de gemeente ingeschakeld wordt. Maar de looptijd verkorten zorgt toch juist voor dat financiële problemen zich verplaatsen naar een later moment ?

 2. Ben

  Laat de gemeente dat doen wat elders al lang gedaan is: een stadion bouwen.
  Of de Koel wordt aangepast of dat er een nieuw stadion wordt gebouwd, het zal mij worst wezen.
  Noem het desnoods Venloos Cultureel Centrum, dan is er geniet geld. Alternatief het Satijn Multifunctioneel Stadion, dan is iedereen tevreden.
  FORZA VVV!

Leave a Reply