VVV langer verder met Maurice Steijn!

Maurice Steijn heeft zijn contract met twee jaar verlengd. Dat meldt VVV-Venlo voor de wedstrijd tegen FC Oss op haar website. De trainer zal tot en met het seizoen van 2017/2018 aan de Koelclub verbonden zijn.
Na lange tijd van onderhandelen zijn beide partijen eruit gekomen en onder Steijn heeft de club een heel goed eerste elftal weten te smeden. We staan namelijk tweede in de Jupiler League met kans op kampioenschap.

Directeur Marco Bogers zegt hier het volgende over:“We zijn blij met Maurice, de samenwerking en met zijn aanpak. Hij laat onze ploeg aanvallend voetballen en weet het beste uit spelers te halen. Niet alleen spelers van buitenaf, maar ook jongens uit onze eigen jeugd en regio.”

Het begon vorig seizoen niet optimaal, maar dit seizoen komen de kwaliteiten van spelers en technische staf echt naar voren. Zelf is de trainer ook erg blij met de verlenging: “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij deze club. Vorig seizoen zijn we met zijn allen een weg ingeslagen, waarvan we dit seizoen meer en meer kunnen zien dat het zijn vruchten afwerpt. Een verlenging van twee seizoenen zie ik dan ook niet alleen als een waardering, maar ook als een stimulans om het maximale eruit te halen!”

10 Responses

 1. JMJ

  Prima zaak, klasse!
  Nu de betreffende spelers nog die een beslissing voor zich uit schuiven!
  Tekenen=signaal afgeven over vertrouwen in samenwerking én de toekomst van VVV = EREDIVISIE !!!

 2. Ben

  Ik vind steijn een prima trainer, de juiste man op den juiste plaats, maar, hij doet het in tweede jaar bij VVV prima en krijgt halverwege het 2e seizoen er twee jaar bij? Bijzonder, heel bijzonder. Erg veel vertrouwen!
  Het zou mooi zijn, dat na al die uiteindelijk allemaal weggestuurde trainers er nu iemand 4 jaar op de troon kan blijven zitten. We zullen zien, FORZA Stein, FORZA VVV!

 3. kiekoputspelke

  Maurice en VVV…van harte proficiat met het bereiken van deze nieuwe overeenkomst. Belangrijk en positief signaal naar de toekomst toe en hopelijk volgen nu snel ook sponsoren, spelers maar bovenal de Venlose gemeente !!

Leave a Reply