VVV legt naast Verstappen nog twee talenten vast

VVV presenteert maandag drie nieuwe spelers. De Venlonaren zullen Eric Verstappen voor drie jaar  vastleggen en daarnaast ondertekenen de talenten Dyon Gijzen en Bas Hendriks ook een contract.

Hendriks en Gijzen komen over van jong VVV/Helmond sport.

32 Responses

 1. Louis van Gaal

  Allemaal mooi en wel maar met de bestaande selectie, en de nieuwkomers tot nu toe, moeten we ons geen illusie maken dat we volgende jaar bij de eerste 5 gaan eindigen…

 2. Luis Erique

  Nou Louis, dat klopt niet helemaal:
  ————-Maenpaa————
  Joppen–Balkestein–Altheer—Fleuren
  —————–Turk—-Yuki————-
  ——————Linssen——————
  Reimerink——–Nwofor———–Wildschut

  Op de bank: Verstappen, Wintjens, Maguire, Gijzen, Hendriks, Heesen, Gielen, Cooper, Van Haaren

  Ik denk dat elke eerstedivisieclub jaloers is op deze selectie (ik weet ook wel dat er nog mensen gaan, maar dit is de huidige selectie..)

  1. Louis van Gaal

   Eengoede basis hebben de meetse JL teams wel… de bak zal het verschil gaan maken en met de huidige aankopen en oude bankzitters zie ik VVV met Verstappen, Wintjens, Maguire, Heesen, Gielen, Hendriks, Gijzen het verschil niet maken. Als je de twee keepers even niet mee telt heeft alleen Maguire ervaring en de andere bijelkaar nog geen 10 wedstijden betaald voetbal in de benen… Ik ga er even vanuit dat Van Haaren naar ADO gaat al denk ik dat we die in de JL een absolute meerwaarde zou zijn..

   1. marcel

    het verschil wordt niet alleen door de bank gemaakt, anders speelden we na de nacompetitie nog wel eredivisie. Een goede spelopvatting is van veel essentieler belang. Het verschil tussen Eagles en VVV : de spelopvatting en uitvoering daarvan.

    Als je dan de twee verhalen leest van cambuur en eagles richting eredivisie. beiden geven aan niet met een bepaalde speelstijl te willen spelen, en verwachten daar ook totaal geen resultaat mee te halen. Wellicht lees ik het bevooroordeeld, maar ik kan me daar van de gedachte niet ontdoen dat beide clubs daar een sneer naar VVV geven.

  1. RuiverCity

   Dan ben je dus je complete middenveld en aanval kwijt!!! Maar ja van elke speler, zal net als bij de trainer, wel pas een profielschets worden opgesteld als ie al twee weken vertrokken is….

   1. LJ

    Als jij in het echte leven net zo goedgelovig bent als wat in de krant staat op op internet ben jij heiliger dan de paus. Man wat ben jij een negatief mannetje zeg. En dat noemt zich een VVV supporter en ook nog eens beheerder van deze website. Oke kritisch zijn mag, maar jij legt werkelijk overal zout op.

    Luis Enrique vergeet Kruissen nog. En Peter Loeki, mochten die spelers inderdaad vertrekken, wat ik nog maar eens moet zien, dan staat er een redelijke vergoeding tegenover die dan weer prima in JL spelers geïnvesteerd kan worden.

 3. Luis Erique

  Dat klopt Peterloekie, maar ik mag toch hopen dat:
  Maenpaa 2 ton oplevert
  Turk 2 ton oplevert
  Linssen 3 ton oplevert
  Reimerink 2 ton oplevert
  Nwofor 3 ton oplevert
  Wildschut 2 ton oplevert

  Dat is bij elkaar toch bijna anderhalf miljoen, daar moet je 8 top eerstedivisie spelers voor kunnen halen.

 4. VvvVenlo

  Ik denk VVV kennende dat ze daar niet intrappen(helaas), al zou het wel eens goed zijn om de staf te vernieuwen. Ik ben benieuwd als dit dan ook zou betekenen als VVV niet zou instemmen dat Trost het dan ook niet meer zitten….

  Ik ken dat Antwerpen verder niet zit daar geld?? Anders zou die Guvenc nog wel eens daarvoor kunnen kiezen, maar als buiten Fortuna niemand anders interesse heeft dan zou VVV nog wel eens een goeie kans maken!

  1. Lincoln

   Antwerp heeft volgens mij minder geld dan VVV. Begroting van 3,5 mil. Trainer is Jimmy Floid Hasselbaink en ze willen dit jaar mee doen om te promoveren naar de eerste klasse.

   1. Goodie

    Dan maakt VVV een grote kans. Toch ern aanwinst voor in de Jl.

    Maar ik heb is op hwt twitter account van Verstappen gekeken. Is altijd bezig met VVV geweest. Een vriend van me vertelde laatst is dat hij er vroeger mee voetbalde, en day Verstappen toen had gezegd liever voor VVV te willen spelen dan Psv. Hopen dat hij een basisplek bemachtigd

   2. Frosty

    Denk niet dat hij al zo ver is dat die meteen een basis plek gaat veroveren. Maenpaa zie ik eigenlijk ook niet meer vertrekken.

   3. marcel

    Prima dat zo’n jongen terugkomt, maar leuk verhaal, maar van mij mogen dit soort verhalen achterwege blijven. Hij zal toch niet van VVV overgestapt zijn naar PSV omdat ie liever voor VVV speelde.

   4. Goodie

    Misschien dacht hij aan meer doorstroom mogelijkheden, zou het niet weten.

    Ton gaat samen met Huub Gyros eten zie ik.

   5. Lincoln

    Ik denk dat bij PSV sowieso geen doorstroom mogelijkheden zijn. Als hij dan weg kan waarom dan niet bij VVV. Is een jongen die bijna elke thuis bezoekt. Een echte Venloosche jongen dus wat is het probleem?

   6. Goodie

    Ik heb er geen probleem mee. Hoop dat hij zich zo ontwikkeld, dat hij binnen een aantal jaar vaste keeper is. Zie liever een jongen met een VVV hart, dan een Mäënpäa die na degradatie direct naar de kleedkamers loopt zonder ook maar het publiek te bedanken.

   7. Lincoln

    Heheh had het ook tegen Marcel :). Hoop ook dat hij op den duur de eerste keeper wordt. Ik gun het hem enorm

   8. marcel

    als je kunt lezen zie ik volgens mij geen probleem. ik zeg alleen kom niet met van die verhalen ik speel liever voor VVV dan voor PSV, want als dat zo is, had je niet eerst naar PSV moeten gaan. Van mij mag ie van HARTE zelfs komen. ga er alleen geen verhaal omheen hangen om het groter te maken dan het is. niets meer en niets minder.

 5. VVV-O1

  Heerlijk 🙂 Trost ik denk dat Bryan Smeets meekomt naar VVV, hij wil bij mvv niet praten over contract en tis toch het ‘kindje’ van Trost, en opvolger van Linssen denk ik.

 6. Pingback : 1moldova

Leave a Reply