VVV – MVV wat beeldmateriaal van de sfeeractie

De jongens van Venlonaren.net, VN5, De Fanclub en Yellow Black Fanatics hadden voor deze Limburgse derby een spandoek met bijhorende sfeeractie opgezet. Bij opkomst van de spelers werd een mooi doek getoond in combinatie met de nodige pyro. Dit alles zorgde voor een paar mooie beelden. Het verliep niet geheel vlekkeloos aangezien de “mannen des veiligheid” het doek niet geheel gepast vonden. Van de heren uit het controlekamertje op de berg moest namelijk een tekst verwijderd worden om een stadionverbod of het tegenhouden van de sfeeractie te voorkomen. “Destroy the disease”dat wekt natuurlijk rellen op!! Deze tekst werd dan ook vakkundig weggewerkt door de heren die deze sfeeractie hebben opgezet.

sfeeractie vvv-mvv 2

Wij danken iedereen voor het mogelijk maken van deze sfeeractie. Locatie beschikbaar gesteld door Niels van der Ham.

5 Responses

 1. Ruben

  Welk helder licht heeft die tekst bedacht eigenlijk?
  Ik geef VVV groot gelijk dat ze hier de schaar in hebben gezet! Ze zouden namelijk zomaar een boete van de KNVB kunnen krijgen (en dan was het volgens onze supporters natuurlijk weer de schuld van VVV geweest, want zij zijn tenslotte eindverantwoordelijk!)

  Bovendien vind ik het kwetsend voor alle VVV fans die zelf of naasten thuis hebben zitten met wat voor ziekte dan ook. Rivaliteit o.k, maar dit slaat nergens op.

 2. Goodie

  Over de tekst valt te discussiëren, maar het doek is echt geweldig. Wat moet hier een werk in zijn gestoken. Dit lijkt me moeilijker te maken dan het ”veur altied een venlonear”. Ook een fakkeltje vindt ik op zijn tijd wel kunnen. Is volgens mij verboden, maar gebeurt echt overal. Vind het wel sfeerverhogend hoor.

 3. Meuske

  Een sfeeractie brengt toch altijd wat extra’s en al helemaal bij een derby en dan vind ik dat je best wat grenzen mag opzoeken. Dat het dan deze keer op het randje was oke, maar je moet ook niet gaan overdrijven. De supporters van MVV hebben woensdag in Cuijk toch wel laten zien dat ze niet helemaal bij hun volle verstand zijn. Wat een koekwauzen. Forza VVV

 4. Pingback : 3supports

Leave a Reply