5 Responses

 1. RuiverCity

  Was zeker een domme actie van Klaassen, maar om daar een rode kaart voor te geven was echt Willem II in het zadel helpen. VVV speelde tot de rust een prima wedstrijd en drie punten hadden er zeker in gezeten. Nu verlies je tegen AZ en Willem II 5 onnodige punten. Komende wedstrijden zullen toch echt overwinningen moeten komen anders zak je erg ver weg.

  Klaassen was trouwens de man van de wedstrijd tot aan zijn rode kaart.

 2. Gerardus

  Het was gewoon een achterlijke rode kaart. Ondanks dat hij hem misschien niet vol op de enkel raakt maar wel met gestrekt been inkomt op volle vaart neem je simpelweg te veel risico. Andersom zou iedereen ook zeggen dat het een terechte rode kaart was. Ondanks dat de scheidsrechter verder gewoon ruk was natuurlijk met zijn gekke optredens. De gele kaart voor Smans op een overtreding waarbij hetzelfde gebeurde als bij het eerste doelpunt van Willem 2 bij Roel Janssen. Het doelpunt van Ketting was er ook eentje die 90% van de tijd afgekeurd zou worden. Maar goed, op naar komende zondag tegen Cambuur. Die speelde ook een puike pot met een hoog tempo gisteren. Benieuwd wat dat gaat worden.

 3. supportertje

  Zonde van de rode kaart, was ook het omslagpunt in de wedstrijd. Wel veel complimenten voor de ploeg die desondanks zeer strijdvaardig bleven, en pogingen deed om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Vechtlust en inzet voerden echt de boventoon. Had het nog wel willen zien als ze met 11 man waren blijven staan. Ze waren tot de rode kaart absoluut gelijkwaardig aan Willem 2. De scheidsrechter zullen we het maar niet over hebben, onvoorspelbaar en vreemd fluitend ging hij bij ons over het veld. Rode kaart was misschien terecht, ik twijfel nog steeds, maar maakte deze wedstrijd op slag van rust gelijk kapot.

Leave a Reply