VVV niet door met Altheer, Fleuren krijgt verlaagde aanbieding

VVV-Venlo gaat niet door met Jeffrey Altheer , weet Tjerkstra Media te melden op hun website. Altheer heeft een aflopend contract en krijgt geen nieuwe aanbieding van de Venlonaren.

VVV-Venlo wil Niels Fleuren wel graag in Venlo houden en heeft de verdediger een verlaagde aanbieding gedaan. De linksback speelt al vanaf 1997 bij VVV-Venlo.

27 Responses

 1. Yoep

  Dat is een, nu nog Wolters, Melito, Kruissen, van Crooij en vergeet vooral niet Steijn!. En komen we nu nooit van die Fleuren af, blijkbaar is hij de enige die nog contributie betaald.

  1. rongo26

   Is dat zo? Al jaren zoeken ze naar een alternatief, en al jaren vinden Het niet. Prima om hem een nieuw contract te geven. Dat wil niet zeggen dat ze bij de amateurs moeten zoeken naar een concurrent

 2. supportertje

  Post, Platje, Promes, Nijholt, Sevinc, Donkers, Voorn, Balkensteijn en als het kan Maksi en Buwalda behouden voor VVV. Opnieuw bouwen aan VVV en de trainer moet met zijn team maar een ding willen. Aanvallend voetbal, met een goede verdediging. Zorgen voor een goede mentaliteit op het veld en vooral teamspirit, voor elkaar, met elkaar. Iedere keer er weer voor willen knokken en een winnaarsmentaliteit hebben. En daar moet iedereen aan meedoen, anders is de uitgang voor een speler nog de enige gang die hij maakt. Als het dan een keer niet lukt, heb je er in ieder geval alles aangedaan, en kun met opgeheven hoofd het veld verlaten. En ja, dat is zwaar, maar iedere dag naar je werk tot en met je 67 is ook zwaar. En dat zijn wel de mensen die naar de prestaties van het team komen kijken. Dat zijn wel de mensen die supporter zijn. Dat zijn wel die mensen die sponseren. Kortom dat zijn de mensen die je salaris betalen. Daar moet ook VVV maar eens aan denken, van bestuur tot spelers op het veld.

  1. Ik vind Balkestein een prima speler, maar ik zou me kunnen voorstellen dat hij zelf weg wil. Alleen maar bij een achterstand of gelijkspel de laatste 7 minuten mogen meedoen lijkt me niet echt prettig voor zo’n speler. Maar helaas werkt Maurice Steijn volgens het spreekwoord ‘als het kalf verdronken is, laten we Pim Balkestein invallen’, in plaats van hem een basisplaats te geven.

   1. marcel

    zolang je het als trainer over een speler hebt, waarvan je de achternaam nog niet kent (het pim langeveld verhaal), dan mag je er van uit gaan dat ie weinig vertrouwen in je heeft.

  2. Ben

   Dus jij vindt dat er 10 spelers moeten behouden blijven? Lijkt me een beetje teveel van het goede. Geen enkele MOET blijven. Van mij mag in principe iedereen die perse weg wil, vertrekken.
   Ik ben vooral benieuwd hoeveel spelers vanuit het beloftenteam gaan doorstromen naar het eerste? Ik zie VVV geen enkele speler kopen, hooguit hooguit beloftevolle amateurspelers, of spelers die elders mogen vertrekken en dus gratis kunnen worden aangetrokken.
   FORZA VVV!

   1. supportertje

    Als ze weg willen, moet je ze niet tegenhouden. Maar in het nieuwe seizoen moet er wel weer een team staan, en dan zijn dit toch niet bepaalt de slechtste er uit

 3. kenfen

  Niels verdient veel meer respect Meer dan 300 wedstrijden op de teller de laatste jaren sterk gegroeid en hij houdt regelmatig ook nog ens een tegenstander tegen dit in tegenstelling met zijn collega aan de andere kant

  1. sultana

   Nou dat heb ik gezien vrijdag tegen Volendam dat hij een tegenstander tegen houd, not! Hou toch op man weg met Fleuren, ook ik ben van mening dat er vast betere backs te vinden zijn dan hij! Inderdaad Ruivercity slecht voorteken voor een nieuw seizoen.

 4. YowVVV

  Dit jaar was een overgangsjaar volgens de club! Alleen zijn de play offs (bijna zeker) niet gehaald, dit was een doelstelling, dus het was een slecht jaar. Volgend jaar dus geen overgangsjaar, een voorbeeld dordrecht degradeert en heeft volgend jaar vrijwel de laagste begroting van de jupiler league, ze verwachten gewoon bovenin mee te draaien door goed beleid. Lijkt me dus duidelijk dat er volgend jaar géén sprake is van wéér een overgangsjaar. Nieuwe aanbieding Fleuren kan ik mee leven, als alle spelers zijn instelling hebben komen we al een heel eind. Hoe zit het eigenlijk met het opknappen van de koel, parkeerterrein etc? Al maanden niets meer gehoord van dit front. Gemeente Venlo zal wel weer jaren moeten overwegen en vervolgens tot het besluit komen dat ze hieraan toch maar niet mee werken. Ze zien echt niet welke aantrekkingskracht een BVO kan hebben, inderdaad kan…

   1. YowVVV

    Van die gesprekken was ik op de hoogte, maar het is bijna zomerstop mag weleens wat duidelijkheid komen. Mochten we nog ooit promoveren, ik zeg nooit meer een huldiging voor het stadhuis als de gemeente nu weer dwars gaat liggen..

 5. Ben

  Ja, dat stelletje niksnutten komt weer als het goed gaat en ze staan dan meestal vooraan, op een prominente plaats. Vooral zich laten zien als er media aandacht is. Geld uitgeven aan “cultuur”.
  Fleuren wordt alleen maar beter en is onze cultheld. Al schopt hij per twee in eigen doel, dan mag hij blijven staan. Hij wordt uiteindelijk de man met meeste wedstrijden ooit voor VVV gespeeld.
  FORZA VVV!

 6. beek

  Helemaal mee eens Ben.
  Verder vind ik dat van Crooij moet blijven. Dat wordt een goeie, bovendien is zijn inzet boven alle twijfel verheven.
  Ik begrijp niet dat er zo positief over Post wordt geschreven. Hij heeft wel inzet en pakt vaker een bal af, maar geeft vervolgens een verkeerde pass. Maurice mag van mij zijn biezen pakken.

 7. Goodie

  Ik had Maurice Steijn in het begin van het seizoen hoog zitten, maar dit is gedurende het seizoen volledig weg genomen. Zowel tactisch als strategisch maakt Steijn in mijn ogen fouten. Strategisch omdat hij continu bepaalde spelers op blijft stellen ondanks dat het niet loopt. Ook door bijvoorbeeld Kruijsen op te stellen, terwijl ik Sevinc persoonlijk een veel betere speler vind. Tactisch door het nemen van verkeerde keuzes of juist helemaal geen keuzes tijdens te wedstrijd

  1. Goodie

   Zo brengt hij naar mijn inzien spelers te laat. Zo mag Balkenstijn de laatste 5 minuten mee doen, en elke lange bal op hem levert gevaar op in de 16 meter van de tegenstander. Maar vaak wordt hij te laat gebracht en is het nog moeilijk om iets uit te richten. Kortom, ik zou er niet wakker van liggen mocht Steijn vertrekken. Sterker nog, Wil Boessen is op non-actief gezet, en die heeft hier nooit een echte kans gekregen. Heeft het bij Fortuna en Oss en een zeer matige selectie het toch steeds leuk gedaan.

 8. Meuske

  Wat heeft Steijn eigenlijk voor een contract, 1 seizoen en een optie of 2 seizoenen? Geen Boessen aub vond ik ook maar een kontekruiper. Kan er met Oss niet uitkomen financieel en gaat dan zeiken tegen alles en iedereen.

 9. Yoep

  Dat geeft mij de hoop dat ze hem eruit flikkeren. Tjonge jonge wat een prutser zeg, en Driessen en van Rosmalen kunnen ook inpakken. Dat zijn meer misdienaars welke geen mening hebben, of er niets aan kunnen, willen of mogen doen.

Leave a Reply