‘VVV niet verder met Deckers en wilt Janssen’

VVV is druk bezig met het vormgeven van de selectie voor het komende seizoen. In Dagblad de Limburger stond vanochtend dat de Venlonaren zich bezig houden met het verlengen van sommige contracten, nieuwe contracten mogelijk worden gesloten en andere spelers op zoek kunnen naar een nieuwe club.

Roel Janssen
VVV heeft haar interesse getoond in Roel Janssen. De aanvoerder van Fortuna Sittard doorliep de jeugdopleiding in Venlo en maakte zijn debuut in het betaalde voetbal in Sittard. De Venlonaar is het onderwerp van getouwtrek tussen VVV en Fortuna, waar de verdediger ook twee jaar kan bijtekenen. Marco Bogers zegt er het volgende over: “We zijn geïnteresseerd in Roel, maar het is dan wel de bedoeling dat er dan wel eerst een speler vertrekt om budget vrij te maken.” 

Jordy Deckers
VVV-Venlo gaat niet verder met de eerste keeper van het afgelopen seizoen. Deckers krijgt geen nieuw contract en kan dus op zoek naar een nieuwe club. De keeper is waarschijnlijk te licht bevonden voor de Koelclub die waarschijnlijk alles op alles gaat zetten om volgend seizoen die promotie vast te stellen.

Gianluca Nijholt
Het lijkt erop dat de creatieve middenvelder de Koel gaat verlaten. Club en speler waren al met elkaar in gesprek, maar de onderhandelingen verlopen steeds moeizamer en een overeenkomst komt steeds verder weg te liggen. Het verschil tussen vraag en aanbod is te hoog: ”VVV moet met een nieuw voorstel komen, maar tot heden heb ik nog niks gehoord. Dus kijk ik verder.” Aldus Nijholt.

Selman Sevinc
VVV en Sevinc naderen een akkoord, waardoor de middenvelder waarschijnlijk langer in de Koel te bewonderen is. Sevinc deed het in het afgelopen seizoen meer dan verdienstelijk in de wedstrijden die hij speelde en lijkt nu de beloning te krijgen in de vorm van een nieuw contract.

Delano van Crooij
De tweede keeper van VVV is wel met VVV in gesprek over een langer verblijf bij de Venlonaren. De club lijkt erg tevreden over de ontwikkeling van Van Crooij.

Bron: Dagblad de Limburger

14 Responses

 1. Goodie

  Ik had Janssen zelf ook in gedachten. Sterke speler bij Fortuna, maar ben benieuwd of hij het niveau van VVV ook aan kan. Over Deckers ben ik het niet met VVV eens. Ik vond Deckers namelijk wel prima keepen. Vertrek Nijholt is ook geen probleem, we hebben (waarschijnlijk) met Sevinc al een goede vervanger in huis en dan mag hij de concurrentie aan gaan met een nieuwe middenvelder (Clint Leemans / Kip ?)

 2. kiekoputspelke

  Mijn reacties op bovenstaand artikel:

  1. Roel Janssen is al een paar seizoenen heel belangrijk voor Fortuna Sittard en zelfs aanvoerder van de ploeg. Vraag is altijd hoe deze speler rendeert in een ploeg die wedstrijden domineert…normaal moet hij namelijk vooral alleen maar tegenhouden…wat natuurlijk de hoofdtaak is van een CV…
  2. Jordy Deckers was de minst gepasseerde keeper in de JL en dan heb je het gewoon goed gedaan. Zeker gezien het feit dat hij de erfenis kreeg van Niki Määenpää en nogal wat scepsis moest overwinnen. Ik heb hem op weinig fouten kunnen betrappen dus hij had van mij best mogen blijven. Maar klaarblijkelijk heeft VVV een ander type keeper op het oog…
  3. Gianluca Nijholt is in potentie een hele goede voetballer en de beste voetballers moet je altijd proberen te houden vind ik. Dat doet VVV klaarblijkelijk, maar goed: als er een (te) groot verschil is tussen aanbod en vraag dan wordt het een lastig verhaal. Feit is trouwens wél dat Nijholt het in mijn ogen ook in een aantal wedstrijden NIET heeft laten zien…
  4. De contractverlenging van Selman Sevinc juich ik toe maar dat heb ik op deze site al heel vaak geschreven. Ik vind dit een hele intelligente voetballer die bijna altijd de goede keuze maakt. Als hij week in week uit mag spelen dan groeit hij uit tot een sensatie !!
  5. Over de kwaliteiten van reservekeeper Delano v. Crooy kan ik niet oordelen dus daarbij vertrouw ik op de expertise van Steijn, Roox en de andere stafleden.

  Tot slot: mooi dat je de namen van Kip en Leemans blijft posten Goodie 🙂

 3. Gerardus

  Als ze Janssen willen hebben maar geen budget hebben maar wel Haagen willen halen snap ik dit toch niet echt. Ik zou wel voor Janssen gaan. Ik zou ook voor een andere keeper dan Deckers gaan aangezien hij bij hoge ballen en met uitkomen erg onzeker lijkt. Goede lijnkeeper maar voor buiten de vijf meter niet goed genoeg. Hoop op Wouter van der Steen van Helmond. Njiholt heeft het aardig gedaan maar ik had toch wat meer van hem verwacht, zal al met al toch te duur zijn. Denk dat hij gaat tekenen bij een ploeg die tegen degradatie speelt in de Eredivisie. Sevinc is natuurlijk de ideale vervanger, daar brstaat geen twijfel over! Over Delano van Crooy heb ik ook niets te zeggen aangezien ik geen idee heb hoe hij keept.

  PS ik denk dat Kip onhaalbaar is als Heracles hem ook wilt Goodie 😉

  1. Louis van Gaal

   Helemaal mee eens Gerardus, Deckers was bij hoge ballen en bij het wel of niet uitkomen heel onzeker en bracht daarmee ook de verdediging en de rest van het elftal in onzekerheid.
   Wellicht is de interesse van Janssen ook met het oog op de linksback positie..??

   1. Gerardus

    Hmm zou kunnen inderdaad. Zou iig geen geld betalen voor Haagen als je Jansen gratis kunt krijgen.

  2. Goodie

   Tja je weet maar nooit. Het is maar net hoe zo’n speler zelf tegen de speelminuten en ontwikkeling aan kijkt. Als Heracles hem als basisspeler wil ben je kansloos inderdaad.

   1. Gerardus

    Ja niet alleen Heracles maar ik meende nog een paar ploegen uit de Eredivisie.

 4. Ben

  Vertrek Nijholt is akkoord, geen verbetering geien en wordt dus niet meer beter. Mist teveel wedstrijden o.a. door die vele gele kaarten, nog wel als halfspeler.
  Deckers, tja, inderdaad die hoge ballen. Ik veronderstel dat VVV de opvolger al op het oog heeft? Of wordt het Delano van Crooij?
  Sevinc nu dan wel vastleggen voor komende jaren en niet weer een jaar.
  Roel Janssen komt met gesloten beurs?
  FORZA VVV! de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al begonnen
  .

 5. RuiverCity

  Ik hoop dat VVV vooral op fysiek en mentaliteit gaat scouten. En dan vooral op een over-mijn-lijk mentaliteit. Dat miste ik zeker bij Nijholt wel eens. Vaak domme kaarten op het middenveld. Post is op dat gebied veel slimmer.
  van Crooij is destijds kort ingevallen. Maakte toen een zeer onzekere indruk, zeker bij hoge ballen, maar kan ook met zenuwen te maken hebben gehad. Wordt in ieder geval zeker geen eerste keeper. Waarom geen talent(en) van BMG? Al kan ik me voorstellen dat je die moeilijk hier naar toe kunt halen omdat die liever voor meer toeschouwers in de derde liga spelen.

   1. RuiverCity

    Geen samenwerking is me pas bekend. Maar ik dacht meer aan huur van aankomende talenten. Maar BMG 2 speelt hoog dus dan is de kans idd klein.

 6. sultana

  Ook ik vond Deckers onzeker bij het uitkomen en met hoge ballen, begrijp de keuze van VVV. Ik heb er vertrouwen in dat Valckx en Steijn weten wat ze doen, zeker na dit seizoen waarin ze het erg goed gedaan hebben. Ben erg blij dat Promes en Post bijgetekend hebben, twee echte steunpilaren binnen het team. Ik hoop dat Buwalda blijft. Seizoenkaart is verlengd, forza VVV

Leave a Reply