VVV: Nigerianen en Japanners weg

De Koel2geschreven door Ludo van Denderen

VVV doet de Nigerianen Ahmed Musa, Michael Uchebo, Alex Emenike, Uche Nwofor en de Japanners Maya Yoshida en Robert Cullen per direct in de verkoop.
Bronnen binnen de club melden dat de spelers liever gisteren dan vandaag verkocht moeten worden.
Met het op de transfermarkt brengen van het vijftal maakt VVV qua beleid een ommezwaai van 180 graden. Tot voor kort was de filosofie om vooral talenten uit Nigeria en Japan aan te trekken, in de hoop hen op termijn voor veel geld te verkopen. nmiddels meent VVV dat het beter is zich te richten op de Nederlandse en Europese markt.

Binnen VVV wordt verwacht dat zeker Yoshida (aan een club uit de J-League) Michael Uchebo ( Stoke City heeft belangstelling) en Ahmed Musa een nieuwe club vinden. Hoewel de Limburgers in eerste instantie filosofeerden over een transfersom van 10 miljoen, is er veronderstelling dat Musa voor de helft moeiteloos verkocht wordt. VVV is met Fortuna trainer Wim Dusseldorf in gesprek om technisch manager te worden.
Een eventuele ruil met interim trainer Wil Boessen van VVV is geen optie, omdat die momenteel niets in het hoofdtrainerschap in Sittard ziet.

Bron: AD

Leave a Reply