VVV onderhandelt met Opoku

De VI meldde gisterenavond dat Johnatan Opoku (25) in gesprek is met VVV-Venlo. De Venlonaren willen de spits overnemen van FC Oss. De krant Dagblad de Limburger meldde precies 10 dagen geleden dat VVV al geïnteresseerd was en met de spits in gesprek was.

Afgelopen vrijdag, tijdens de ontmoeting van de Limburgers met NAC Breda (0-1), was de aanvaller in De Koel aanwezig om sfeer te proeven.

De boomlange spits speelde in het verleden voor SC Veendam. Waarna hij in 2013 de overstap maakte naar FC Oss. Voor de Ossenaren scoorde hij is 66 wedstrijden 22 keer waarvan hij er dit seizoen 16 maakte. Opoku is een van de sterkhouders van FC Oss en maakte een geweldig seizoen door.

Er zijn kapers op de kust. Clubs uit Nederland, de Poolse Eredivisie, Portugese Eredivisie, Schotland en het Midden-Oosten hebben ook interesse in de diensten van Opoku.

De in Zutphen geboren speler is transfervrij!

Bron: VI

12 Responses

 1. Depor

  Ik kom tot:

  Verdediging:
  * Promes
  * Balkenstein
  * Donkers

  Middenveld:
  * Post
  * Sevinc
  * Nijholt

  Aanval:
  * Wolters
  * Elito
  * Van Crooij

  Daar moet nog heel wat bij komen willen we bovenin meedraaien volgend seizoen.

   1. Is allemaal nog niet duidelijk! Maar we waren van plan om morgen even de balans op te maken. Eerst een klein overzicht van het afgelopen seizoen.

 2. Meuske

  Wat mij nog onbekend was is dat Nijholt een contract voor anderhalf jaar heeft gekregen. Via officiële site is er niks bekend gemaakt dat is toch raar of ligt dat aan mij.

 3. Dond

  De naam, Santiago Palacios; heb ik ook al een tijdje niet meer gehoord.
  Moeten we deze naam helemaal wegstrepen of maakt VVV misschien toch nog wel een kleine kans om deze speler te contracteren?

 4. Gerardus

  Fleuren zijn conrtact loopt toch af en heeft toch een aanbieding ontvangen toch ?
  Hoe is het daarmee gesteld? Want ik wil onze Niels wel nog langer zien hier

 5. YowVVV

  Sevinc zal niet blijven, mocht Steyn aanblijven. Hopelijk kunnen we ons met een aantal talenten versterken, daarnaast wat ervaring en vooral spelers met een echte winnaarsmentaliteit! Ik hoop zo op Kaya als keepers, al blijft Maempaa onvervangbaar. Wat een held!

Leave a Reply