VVV ontkent interesse in Wimilio Vink

VVV is niet van plan om Vitessespeler Wimilio Vink aan te trekken tijdens de winterstop.

Vink is een 20-jarige middenvelder die door Vitesse is opgeleid. Directeur Hans Soentjens van VVV ontkent de interesse. “Dat gerucht klopt niet. We zijn niet met hem in gesprek. Zolang niemand vertrekt, komt er ook niemand bij. Op dit moment is er in geen enkele speler van VVV interesse.”

De Venlose club kijkt wel al naar het volgende seizoen. Dan is Vink mogelijk wel een doelwit, zegt Soentjens. “Er vinden het hele jaar door gesprekken plaats met spelers, makelaars en clubs. Voor het nieuwe seizoen staan allerlei spelers op het lijstje. Op namen ga ik niet in.”

bron:L1

52 Responses

 1. Meuske

  Juist ja, hoe harder Soentjens roept dat ze nergens mee bezig zijn hoe meer je er vanuit kan gaan dat er wat bij gaat komen. Weet nog dat hij toen de Kogel al had gezegd dat hij bij VVV ging spelen nog steeds bleef ontkennen dat er iemand bij zou komen. Hoop toch wel op meer dan de namen die nu de revue passeren want daar win je de oorlog ook niet mee volgens mij. Heb nog steeds hoop op een tropische verrassing van onze voorzitter en zijn investeerders. Forza VVV

   1. Word

    Hoezo opmerkelijk? Als er al iets moet komen is het op het middenveld. Otsu eruit voor de rest van het seizoen, Türk kan het verschil niet maken (net als Post) en je mag niet verwachten dat jongelingen als Gijzen en Sevinc de kar gaan trekken.

   2. Goodie

    Momenteel speelt Rajcomar op 10. Dus hebben nu Rajcomar, Türk, Sevinc, Kruijsen, Gijzen, Post, (Altheer) voor het middenveld. Al wordt Altheer steeds als verdediger opgesteld. Dan tel ik nog 6 middenvelders voor 3 posities, is opmerkelijk te noemen. En hierbij praat jij over ”kar trekken”.. Ga je er wel van uit dat een 20-jarige speler die in 2011-2012 1x heeft gespeeld op niveau (eredivisie/JL) dat wel gaat doen? Blijf wachten op een verdediger, of een middenvelder die ook echt die kar kan gaan trekken.

   3. Word

    Alle op dit moment aanwezige middenvelders brengen (nog) niet het verwachte/gevraagde. Dus is het volgens mij niet raar dat er naar versterking op het middenveld gezocht wordt.

    Ik heb het dan ook nergens over het feit dat Vink die kar zou moeten trekken, maar ‘de’ nieuwe middenvelder. Want daar ontbreekt het op dit moment aan: iemand die zich ontpopt als leider.

   4. Goodie

    Haal dan een middenvelder die er dan ook echt direct staat. Want ik schat deze jongen dan niet hoger in dan Gijzen of Sevinc, maar misschien heb ik het mis.

   5. Word

    We zijn het dus eens: er moet versterking komen op het middenveld. Karakterspeler. En nee, niet Leemans.

   6. Goodie

    Hoogste prioriteit is denk ik een verdediger. Hebben in de laatste 10 wedstrijden dan wel 7 goals tegen, maar we houden toch te vaak tijdens wedstrijden ons hart vast hoor…

   7. Word

    Oók. Eentje die wél op kan bouwen en/of durft in te schuiven. Balkestein als lange toren centraal achterin, passer/opbouwer ernaast. Misschien toch een positie voor Post? Die gaat nu als ‘6’ de bal te vaak ophalen achterin. Dan kan hij beter al achterin staan en daar het spel overzien om dan in te schuiven bij overname/balbezit.

    Heb je dus toch (ook) nog een middenvelder nodig. Maar wie? En, belangrijker: wie wíl? Als ik al lees dat Loen liever naar Dordt gaat dan naar VVV…

   8. Word

    Via werk veel mensen uit Derby leren kennen. Die werk(t)en bij Rolls Royce. De vliegtuigtak, maar toch. Ook wel eens daar geweest en paar keer wedstrijd gezien.

 2. RuiverCity

  Kan het niet zo zijn dat Soentjens wordt gepasseerd bij het binnenhalen van een nieuwe speler? Hij zit er wel heel vaak naast…..Blijkbaar is zijn taak alleen maar het presenteren van nieuwelingen.

  Waar blijft die terriër op het middenveld???

 3. Meuske

  Voorgaande jaren hadden we nog spelers met talent en potentie om nog een stapje hogerop te kunnen, die het verschil konden maken sportief en natuurlijk ook financieel. Uitgezonderd van Yuki waar we nu misschien niet meer achter komen hoe goed hij is of gaat worden op de lange termijn is het toch allemaal wel middelmatig eerste divisie niveau wat we nu hebben. Zoals gezegd een echte leider in en buiten het veld of een multi talent zoals Honda heb je nodig om dit elftal op sleeptouw te nemen. Honda had ook niet bepaald toppertjes om zich heen staan maar iedereen ging er beter van spelen. Forza VVV

 4. Ben

  We hebben de laatste paar wedstrijden aardig wat punten erbij gesprokkeld. Was dat niet gebeurd, dan zouden we zeker op zoek zijn geweest naar versterkingen. Dus, nu?
  Mij lijkt dat de geblesseerde yuki wat geld oplevert, dat zou ik zeker gebruiken voor adequate versterkingen. FORZA VVV!

   1. Ben

    Ik veronderstel toch terecht dat een geblesseerde speler VVV geld oplevert via de verzekering?

 5. Meuske

  Aardig wat punten maar wel gezegd met billenknijpen en een hele dosis geluk dat de tegenstander de bal er niet in kreeg na toch heel wat hachelijke momenten. Desalniettemin staan ze er keurig voor op de ranglijst.

 6. Goodie

  Met overwinningen op Mvv en Sparta hebben we de eerste seizoenshelft goed afgesloten. Maar de 3 wedstrijden daarna zijn net zo belangrijk. Helmond, Willem2 en Eindhoven..

 7. clubman

  @Ben

  “een geblesseerde speler die geld oplevert via de verzekering”???
  In welke droomwereld leef jij?

  In dat geval had Hai de complete selectie al voor een vrachtwagen gekieperd!

  1. Ben

   Jouw werkgever krijgt toch ook geld van de verzekering als jij langdurig ziek mocht worden (iets dat dat niemand, dus ook jou niet toe wens)? Bij voetballers is dat toch niet anders? Verplichte verzekering?

   1. Muse96

    ”de mogelijkheid is er wel maar dit is een kostbare aangelegenheid en er zijn nog enkele bezwaren. Wel overwogen.”

    Voordat we elkaar weer afmaken, (schijnt een hobby hier te zijn) hier een bericht van Twitter vandaag van Marco Bogers gereageerd op een vraag van een fan of VVV verzekerd is voor de blessure van Otsu….

 8. clubman

  @ Meuske

  Een multi-talent hebben we nodig? Goh, dat we daar nu niet eerder aan gedacht hebben…geniaal!
  Waar halen we die voor weinig geld Meuske? Euro-toppers bij de C1000?

 9. Goodie

  Morgen dus misschien een besloten wedstrijd tegen mvv. Als ik eerlijk ben hoop ik dat ze nu onderuit gaan, zo zien ze daarboven dat er toch wat bij moet komen.

 10. Drikus

  Zou me niks verbazen als er op huurbasis een aanvallende middenvelder bij zou komen. Een talent die tegen het 1e aan zit maar niet genoeg minuten kan maken, of een speler die terug aan het komen is van een blessure. Waarschijnlijk een speler van Utrecht, Twente of misschien zelfs BMG. Clubs waar VVV toch een redelijk contact mee heeft.
  Op zoek naar een win-win situatie wat vaak de goedkoopste oplossingen zijn.

 11. Muse96

  Als ik VVV was zal ik eens naar Tim Holscher (19 jaar) kijken om te huren. Nu spelend voor Jong FC Twente (20 wedstrijden, 6 doelpunten) maar al verscheidende malen opgedraafd in het eerste. Creatieve nummer 10 die ook op de flanken kan spelen. Kan mooi het gat voor Otsu opvullen en bij wegvallen van Wolters/Reimerink heb je een alternatief….

 12. clubman

  @Ben

  Inderdaad Ben, de verzekering dekt de kosten bij ziekte maar dat is nog altijd heel wat anders dan “geld opleveren”.
  Met andere woorden, als de kosten gedekt worden schept dat nog geen ruimte voor investeringen.

   1. Ruben

    Nee, natuurlijk verzekerd VVV hun spelers niet voor blessures. Weet je hoe hoog een dergelijke premie dan zou zijn?? Dat is simpelweg niet te betalen voor een gemiddelde club. De kans dat een speler geblesseerd raakt is namelijk heel groot. Hoe hoger het risico, des te hoger de maandelijkse premie.

 13. Pingback : 3cypress

Leave a Reply