VVV-Venlo

VVV op zoek naar Japanse versterking

Gisteren vond de nieuwjaarsreceptie plaats in Covebo Stadion de Koel. De naam is even wennen, maar het nieuws is natuurlijk fantastisch. Buiten de nieuwe stadion naamgever werd er nog meer naar buiten gebracht.

De Venlonaren gaan op zoek naar een versterking op de Japanse spelersmarkt. In het verleden was VVV hier al vaak succesvol en de club hoopt dit ‘kunstje’ te kunnen herhalen.

Marco Bogers zegt er het volgende over: “We oriënteren ons ook weer op de Japanse markt en hebben als doel gesteld om komend seizoen een ‘high potential’ Japanse speler naar VVV-Venlo te halen. Dit is in basis niet eenvoudig omdat deze Japanse markt inmiddels door veel voetballanden is ontdekt, anders dan de periode toen Keisuke Honda en Maya Yoshida naar onze club kwamen. Gelukkig beschikken we er over een goed netwerk en onze antennes staan inmiddels uit.”

 

7 Responses

  1. kenfen

    Die andere Japanners werden met investeringen gehaald en dat is wat ze nu ook weer willen doen ook prima voor de toeschouwersaantallen dan zitten er zo weer 400 Japanners op de tribunes

Leave a Reply