VVV pakt punt in Almelo

Heracles VVVVVV heeft zaterdagavond zijn eerste punt van het seizoen gepakt in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Ton Lokhoff zag zijn team met 1-1 gelijkspelen. In de eerste helft was Heracles duidelijk de betere. Na een minuut of vijftien spelen kwam Heracles dan ook op een verdiende 1-0 voorsprong door een doelpunt van Everton. VVV kon in de eerste helft nik uitrichten en Heracles kwam nog een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Niki Mäenpää. In de 44e minuut lukte het Bryan Linssen om met een bekeken balletje de 1-1 binnen te werken. Beiden team gingen met een gelijke stand de rust in.

In de tweede helft kwam VVV steeds beter in het spel en kreeg het een aantal goede kansen. In het eerste kwartier van de 2e helft schoot Wildschut maar net naast. Uche Nwofor kwam na een mooie actie nog alleen voor Pasveer te staan, maar het lukte de Nigeriaan niet om de bal binnen te werken. Heracles kwam niet verder dan een paar kleine kansen in de 2e helft. Niki Mäenpää hield zijn doel goed schoon met uitstekend keeperswerk.

Een goed begin van het nieuwe seizoen. Een punt in een uitwedstrijd is zeldzaam. Hopelijk worden er dit seizoen meer punten gepakt in uitwedstrijden.

Ton Lokhoff na de wedstrijd

Bekijk hier de samenvatting van Heracles-VVV

Vanaf volgende week is er weer een voor- en nabeschouwing op Venlonaren.net.

Leave a Reply