VVV-Venlo

VVV Praot: ADO Den Haag thuis

Helaas zonder publiek, maar de tweede thuiswedstrijd van deze competitie staat op het programma. Het is een heel belangrijke wedstrijd tegen ADO Den Haag en de 3 punten zijn cruciaal voor het vervolg van de competitie.

Simon Janssen en Tobias Pachonik zijn geschorst. Met welke spelers zou jij spelen? Laat het ons weten in de comments!

9 Responses

 1. idderzienmeining

  Ik ga et van uit dat Post, Schmidt én Swinkels weer beschikbaar zijn en nu dus óók Machach !

  Dan is de opstelling in mijn ogen simpel:

  Kirschbaum

  Dekker – Gelmi – Kum – Schmidt

  Linthorst – Post – v. Crooij

  Hupperts – Sirtaki – John

  Vol erop en alles geven !!

 2. ponnie veag oet de pan

  De veiligheidsregio heeft de 2 subsidie slurpers de maaspoort en grenswerk vrijstelling gegeven om meer dan 30 man publiek binnen te laten. Wat is dat voor klassenjustitie! Ze kunnen zelf de broek nog niet ophouden en mogen openblijven volgens de oude protocollen, en bij ondernemers en vvv mag niemand naar binnen. Waardeloze regering hier! Schande!

 3. jurgen

  Links of rechtsom men zal 3 punten moeten pakken tegen ADO, hoop dat Post erbij is, jammer dat hier geen info over is. In de maand oktober speel je nog uit tegen AZ en thuis tegen Ajax, die kun je verliezen, daarom is de wedstrijd komend weekend zo belangrijk. Hopen dat onze Griekse vriend zich zaterdag weer laat zien, wat mogelijk moet zijn, gezien de verdediging van ADO. Dit ADO blijft een stugge ploeg, verwacht dat Kramer niet speelt, maar hun nieuwe Duitse spits, die er tegen Feyenoord ook 1 inschoot. We gaan het zien, 110 % inzet en laat je niet provoceren door die gasten, denk aan Veerman, scheids Nijhuis is ook af en toe de weg kwijt.

  1. idderzienmeining

   Tav je opmerking over Post … jammer om jouw ogen maar logisch toch dat je in de media niks los laat hierover ? ADO Den Haag is namelijk net zo benieuwd 😉

   1. Grad

    In verband privacy wetgeving mogen tegenwoordig ook geen inhoudelijke mededelingen meer worden gedaan over de blessures.

Leave a Reply