VVV-Venlo

VVV Praot: ADO uit

DE 1-2 overwinning op FC Utrecht leeft voort en we genieten nog steeds. De volgende wedstrijd staat echter voor de deur. Aankomende zaterdag spelen we tegen ADO Den Haag in Den Haag.

Wat denken jullie van de wedstrijd tegen ADO Den Haag? Wie moet er gaan spelen? Laat het ons weten in de reacties.

9 Responses

 1. jurgen

  Mijn grootste angst is Siemen Mulder de scheids komend weekend, die man is niet te volgen met zijn beslissingen. Bij ADO is Bakker geschorst, dat is ook een meevaller en verder hoorde we het al van Beugelsdijk dat ADO is fysieke ploeg die gevaarlijk is bij vooral spelhervattingen. Opletten voor VVV met ballen door de lucht, want hier heeft ADO de juiste mensen voor, oa Necid, Immers en Beugelsdijk. We gaan het weer zien.

 2. robbaan

  VVV moet het succesvolle optreden in Utrecht een vervolg geven met minimaal een punt in Den Haag.
  Dat kan zeker nu de drive in de ploeg komt. Ik verwacht het “Lee”effect., zo van kom maar, probeer ons maar eens klein te krijgen…Dus vol erop kletsen en punten pakken!!

 3. Spelen met Wright en Sinclair (geen Soriano) in de voorhoede en gebruik maken van hun snelheid en acties om het de verdediging van ADO moeilijk te maken.
  Bij ADO opletten dat ze niet scoren uit spelhervattingen, hun sterkste wapen, m.n. in de lucht. Extra aandacht ook voor Immers, geef hem niet teveel ruimte zodat hij niet het spel kan gaan verdelen of in scoringspositie komt.
  Als het meezit, ga ik uit van 3 punten, ADO is op dit moment toch één van de zwakste broeders in de eredivisie…

  1. Rikki077

   …mee eens. Soriano kan ons op dit moment niet bekoren.
   Hopelijk komt er echter nog een spits en/of een centrale kopkrachtige man achterin. Waarom communiceerd men niet over Susic? Ik begreep gisteren dat hij in elk geval al weg is bij VVV.
   (Contract ontbonden?….weg centen?)

   Morgen, een punt meenemen moet toch kunnen.Ado is ook een van de mindere dit jaar.
   Avé VVV.

 4. supportertje

  Zou inderdaad mooi zijn om het Utrecht verhaal een vervolg te geven in Den Haag. Als ze opnieuw het sterke verdedigen weten op te brengen, zou het voor Den Haag wel eens een moeilijk verhaal kunnen worden. Ben wel benieuwd hoe de opstelling van het team er uit gaat zien, en of Maaskant het aan durft om Linthorst opnieuw op dezelfde positie te laten spelen als vorige week. Krijg toch het idee dat hij nog niet helemaal als jongeling serieus word genomen door de tegenstander. Neusje voor de juiste plek heeft hij wel. Soriano komt ook nog wel aan bod. Heeft naar mijn idee nog niet helemaal zijn draai gevonden. In de toekomst zal Lee Cattermole een steeds grotere rol gaan spelen in het team met al zijn ervaring. Denk dat we per wedstrijd steeds meer voetbal te zien gaan krijgen van het team, en vooral belangrijk INZET en MENTALITEIT. Als ze allemaal dit weer op weten te brengen kan het nog een mooi seizoen worden.

 5. chretien

  Optimisme viert hoogtij, daar word ik blij van. Oppassen voor Immers en Necid. Verder stelt hun voorhoede niet veel voor. Ze zeggen zelf dat ze het van hun spelhervattingen moeten hebben. Jammer dat we Promes er niet bij hebben. Naast Röseler moet nog een grote, kopsterke man komen. Bitter noodzaak. ADO moet het hebben van knokken, aan onze jongens om te laten zien dat wij tot het gaatje gaan. FORZA VVV!

Leave a Reply