VVV-Venlo

VVV Praot: Ajax thuis

Na de vervelende 4-1 nederlaag tegen Sparta Rotterdam, moeten we onze wonden likken en ons gaan richten op de volgende wedstrijd. Die zal worden gespeeld tegen Ajax in De Koel. Wederom een erg pittig potje voor de Venlonaren.

Wat denken jullie van de wesdtrijd tegen ajax? Wie moet er gaan spelen? Laat het ons weten in de reacties.

12 Responses

 1. Locke

  Wie er speelt maakt me niet eens zo heel veel uit. Er is kwaliteit genoeg. ALS ZE MAAR SPELEN en niet zoals tegen sparta. Ik hoop wel dat post inmiddels fit is. En dat Röseler wakker is, door het midden uitverdedigen leren ze je in de f-jes al af. Daarbij is Kirschbaum geen Unnerstal en helaas heeft hij iets minder voetballende kwaliteit.

  1. Godfried

   Hmm, apart, ik vind Kirschbaum voetballend juist een stuk sterker dan Unnerstall.

   Vwb het door het midden uitverdedigen. Dit ligt natuurlijk ook aan de tegenstander. Wanneer zij de toevoer naar de backs afsluiten kun je de lange bal hanteren of door het midden proberen voetballen. Daar is helemaal niets mis mee. Tenzij dit op een slimme en goede manier manier gebeurt natuurlijk.

   Voordat de middenvelders worden ingespeeld moeten normaal gesproken de backs al in beweging zijn, zodat de centrale middenvelders bij wijze van spreken de bal blind kunnen inspelen.

   Maar dát ging onder andere fout afgelopen weekend. Sparta liet de centrale middenvelders een beetje vrij en sneden de pas af naar de backs. Deze backs waren echter zonder bal te statisch, waardoor Linthorst en Neudecker werden gedwongen om in de bal te komen, deze aan te nemen en te draaien. Op die momenten klapten de middenvelders van Sparta er echter meteen op, wat leidde tot veelvuldig balverlies.

   Met andere woorden, de positionering zonder bal was niet goed. De middenvelders van VVV werden niet ondersteund en kwamen hierdoor in de problemen.

 2. jurgen

  3 bussen parkeren, iedereen 110 % en hopen dat Ajax vanavond verder komt na een inspannende wedstrijd (incl. verlenging) en dan maar zien waar het schip strand en nog even vergeten het veld te spuiten.

 3. robbaan

  Ongelooflijk, de aanvangstijd is weer terug naar 18.30 uur gezet….wat een koehandel vd KNVB.
  VVV heeft alleen een kans op punten als Ajax een slechte dag heeft en VVV alle geluk van de wereld.
  Maar die kans acht ik kleiner dan 10%.
  Maar we zullen het gaan zien, hopelijk kan VVV met een volle koel en het publiek als een blok er achter, minstens een punt uit het vuur slepen.

 4. JasperVVV

  Psv heeft intresse in Dohan. Tijdje geleden had Groningen nog intresse in susic. Misschien zijn we dan eindelijk van deze hopeloze situatie af en kan vvv verder bouwen aan deze te smalle selectie.

 5. aoje

  Tegen dit Ajax is de puntenkans zeer klein. Hoop wel op vechtlust en voetballend VVV. Tot nu toe was het los zand. Post zal waarschijnlijk weer niet spelen. Stel Susic maar op, die worden we toch niet meer kwijt.

 6. RuiverCity

  Susic opstellen? Is onmogelijk omdat hij al weken geen groepstraining en duels meer heeft uitgevochten. VVV heeft dit aan zichzelf te wijten. Ze hebben hem carteblanche gegeven waardoor ze Susic nu niet kwijt raken en een geweldige trainingsachterstand heeft. Hopelijk is die nieuwe Engelse verdedigende middenvelder een alternatief voor Post .

Leave a Reply