VVV Praot: AZ thuis

Aankomende zondag heeft VVV-Venlo de uitgelezen mogelijkheid om de nare nasmaak weg te spelen van de ruime nederlaag bij FC Emmen. AZ komt op bezoek en is mede-koploper samen met Ajax en het zal dan ook verre van makkelijk zijn om de punten in Venlo te houden, maar evengoed een mogelijkheid.

We weten dat sommige mensen zich afvragen of de wedstrijd überhaupt doorgaat nu de Eredivisie wedstrijden in Brabant niet doorgaan vanwege het coronavirus, maar daar is op dit moment niet heel veel over duidelijk. De clubs gaan vandaag het gesprek aan met de KNVB en de Eredivisie om te kijken welke stappen er worden ondernomen.

Wat betreft de wedstrijd; hoe moet VVV-Venlo zich gaan manifesteren? Welke spelers moeten er absoluut in staan en welke niet? Welke tactiek moet De Koning aanhouden? Laat het ons weten in de comments!

4 Responses

 1. roeljenssen

  Off topic: na David Kalokoh (Ajax), Niek Janssen (PSV), Raf Vullers (PSV) verliest VVV-jeugd volgens 1limburg dit jaar een talent aan de jeugdopleiding van Ajax: Thomas Janssen (O12-VVV-Venlo)

  Een mooie erkenning voor de jeugd dat deze grote clubs wederom de berg op komen voor talent. Benieuwd of hij hetzelfde traject gaat doorlopen als David Kalokoh, die te boek staat als een van de grootste talenten van NL en al de mogelijkheid heeft om voor het grote geld naar het buitenland te gaan.

  https://www.1limburg.nl/thomas-janssen-naar-jeugdopleiding-afc-ajax

 2. jurgen

  De eredivisie stil leggen, anders is er toch een vorm van competitie vervalsing. Je zult maar in Brabant moeten voetballen, dit gaat vervolgens niet door, krijg je scheefgroei wat betreft het aantal gespeelde wedstrijden. Hierdoor zouden clubs bij latere inhaalwedstrijden beide op een uitslag kunnen voetballen, die voor alle twee gunstig is op de ranglijst. Zodra er wedstrijden aankomen zonder publiek, ook dan kappen met de hele handel, dan degradeert Emmen alsnog 😉 de 12e man kan toch het verschil maken bij wedstrijden.
  We gaan ut weer zien.

Leave a Reply