VVV-Venlo

VVV Praot: AZ uit

VVV-Venlo heeft weer een wedstrijd gewonnen en dat is echt heerlijk! We hebben allemaal even mogen genieten van die 3 punten, maar de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur. Komende zondag gaat VVV-Venlo op bezoek bij AZ.

Alles moet kloppen bij VVV-Venlo willen ze van AZ winnen, dat lijkt ons wel duidelijk. Welk plan moet Jay Driessen volgens jou trekken? Wie zie je graag spelen? Laat het hieronder weten!

27 Responses

 1. Zeker wete

  De bus parkeren in de goal!

  ofwel…
  Vanaf middenlijn eigen helft enorm fel verdedigen. 3-5-2 Versterkt middenveld. 2 snelle behendige spitsen. Yeboah en van Ooijen. Vliegende scharen en slidings van een meter of 6. Passie en inzet en dan kun je van die kaasboeren winnen.

 2. kenfen

  Vooral met veel vertrouwen dit duel aangaan, niet schrikken van een tegengoal. Indien mogelijk zou ik met dezelfde opstelling als tegen Twente beginnen evt als Cattemole weer fit is, hem in de plaats van Linthorst opstellen. Ik, denk, dat dit voor VVV een zeer moeilijke pot wordt maar wie weet? Ik zou een puntje al een geweldig resultaat vinden

 3. Hup VVV!

  AZ speelt dit seizoen heel leuk voetbal, we hoeven ons niet te schamen als we hier verliezen. Lekker compact spelen, schade zoveel mogelijk beperkt houden en geen domme kaarten of blessures oplopen.
  De wedstrijden hierna tegen Emmen en PEC zijn veel belangrijker voor ons.
  Al zou een stuntje altijd mooi meegenomen zijn natuurlijk, AZ speelt vanavond nog in de Europa League… Dus wie weet.

  Hup VVV!

 4. Gerardus

  Hopelijk in dezelfde formatie zodat de spelers eens kunnen wennen aan elkaar. Linthorst lekker laten spelen en Cattermole er maar naast laten staan. Linthorst heeft natuurlijk de toekomst en zit in een iets mindere fase waardoor hij nu het vertrouwen moet krijgen zodat hij dalijk tegen Emmen en PEC er weer staat. Alleen Ròseler brengen voor Schàfer en hopen op een makkelijke overwinning 😀

   1. Gerardus

    Of juist wel ;). Ik vond hem vrij matig en slap in de duels. Hij heeft naar mijn mening in andere wedstrijden veel meer laten zien wat hij kan. Tuurlijk was hij belangrijk bij het eerste doelpunt en was het ook weer niet slecht, maar ik heb hem wel beter gezien. Daarom denk ik ook dat hij vanzelf weer beter wordt.

   2. RuiverCity

    Linthorst speelde afgelopen zondag echt niet geweldig. Wist het eerste half uur echt niet waar hij moest lopen. Was wel belangrijk bij één van de doelpunten. Röseler i.p.v. Schäfer. Soriano is te traag voor counters maar kan wel een bal vasthouden als hij het vertrouwen krijgt. Ik zou eerder met 4-4-2 spelen:
    Kirschbaum
    Pachonik-Röseler-Kum-Janssen
    Post-Linthorst-Van Ooijen-Opoku
    Wright en Yeboah

 5. supportertje

  Cattermole weer fit, zelfde team als tegen FC Twente, maar Schafer vervangen door Nils, ben benieuwd na de zware wedstrijd van AZ of we een puntje kunnen mee sprokkelen.

 6. supportertje

  Tja de Limburger, schijnbaar kunnen ze hun frustraties niet kwijt vanwege Roda. Dan maar lekker lopen klagen over VVV en Stan. Natuurlijk zitten er mensen bij die hij haalt, en niet uit de verf komen. Natuurlijk worden er fouten gemaakt, niemand is onfeilbaar. Maar Maaskant heeft het laten liggen, en volharde in zijn systeem.

  Terwijl hij toch duidelijk daarin moest veranderen, na alle nederlagen die er zijn geweest. Het voetbal was beter, maar de ruimtes waren te groot, en VVV is duidelijk een team wat de ruimtes klein moet houden. Tegen FC Twente was het niet perfect, en we zijn een paar keer door het oog van de naald gekropen. Maar effectief was het wel, en de punten zijn binnen.

 7. Godfried

  wat ben ik trouwens blij dat ‘we Honda niet een contract hebben aangeboden. mijn lieve god. die kan er he-le-maal niets meer van. had je gezeten met een peperdure vedette die de 100 meter niet binnen 20 seconden rent.

 8. In elk geval geen dikke nederlaag maar mijn god zodra vvv de bal had dan waren ze hem ook binnen 3 seconden weer kwijt. Dat je een verdedigende instelling hebt tegen dit AZ is prima maar voetballend was het vanuit vvv toch wel onthutsend slecht. Het was dat AZ moeizaam door de verdedigende stellingen kwam maar dat was dan ook nagenoeg het enige wat vvv redelijk deed. Bij balbezit was het uiterst pover.

  1. mats

   En als VVV eens balbezit had op het middenveld dan maakte AZ wel een kleine nuttige overtreding. Vind dat echt anti-voetbal. En dat van het zogenoemd sprankelende AZ. Had ik niet verwacht. Scheidsrechter vond ook wel erg veel goed van AZ.

 9. mats

  Als Soriano die laatste bal erin geschoten had, had niemand nog verder over deze wedstrijd gesproken.

  Positief vond ik dat de verdediging sterk was.
  Wright en Soriano gaan steeds beter spelen en Yeboah zorgde toch voor veel dreiging.
  Maak ik blijf zeggen dat deze ploeg een extra aanvallende middenvelder nodig heeft. Linthorst is nog niet goedgebouwd en Post kan dat niet. Dus is de aansluiting niet goed genoeg. Jammer want dat maakt dat het er voetballend niet goed uitkomt.

  1. ADO-Den Haag is de slechts voetballende ploeg in de eredivsie op dit moment, en daar is ook nog eens alle vertrouwen weg.
   Als iedereen de komende twee wedstrijden de volle 100% gaat geven en het zit een beetje mee gaan we punten pakken. Voor de komende wedstrijd dezelfde 11 laten staan en evt Yeboah snel inbrengen als het nodig is.
   En laat Wright maar veel van die voorzetten blijven geven, maar dan moet Soriano ze er toch echt inprikken!

   1. mats

    Klopt ADO is nóg slechter. Helaas gaatbRKC nu punten pakken dus wordt het zeker nog spannend minimaal 16e te worden. Maar het kan zeker nogal

 10. supportertje

  VVV had zich ingegraven om de nul te behouden. Niet meer als logisch denk ik. Schade beperkt houden en werken aan vertrouwen. Ik vond dat de verdediging weer goed stond en er werd goed door iedereen meegedaan. AZ had hier echt moeite mee, en dat was de verdienste van VVV.

  Beetje het spelletje wat door Maurice en Jay werd uitgevonden om VVV te behouden voor de Eredivisie. Bijna lukte het vanmiddag om op de valreep nog een puntje te sprokkelen, helaas ging dat niet door. Maar ik ben tevreden met het resultaat, en voor het team heeft men weer wat zelfvertrouwen getankt voor de komende wedstrijden.

  Ook Kirschbaum was een stuk beter in de goal, en kon eindelijk eens wat meer vertrouwen hebben in zijn verdediging. Al met al gaat dit zich terug betalen de komende wedstrijden. Mooi is het niet altijd, maar beter lelijk de punten binnen halen, dan mooi verloren. Plaats 15 moet nu het doel zijn van VVV, meer is in mijn optiek niet mogelijk, maar voldoende om in de Eredivisie te blijven.

 11. Meuske

  Idd Bijl geschorst gelukkig maar ik vond Emmen best leuk ballen gisteren! Denk dat we daar echt geen makkelijke tegenstander aan hebben. Vol erop kletsen en niet in de afwachtende houding want dan kon het wel eens mis gaan

 12. robvvv

  Off topic : Groenendijk weg bij ADO Den Haag. Slutskiy weg bij Vitesse. Maurice Steijn heeft het voor het uitzoeken vanaf 1 januari…..Die zie ik niet meer naar VVV terugkomen,

  1. De Koel

   Denk ook niet dat Maurice terugkomt. Overigens zijn Groenendijk, Slutsky en Stam allemaal uit eigen beweging opgestapt. Dat siert ze. In tegenstelling tot Maaskant.

 13. Hup VVV!

  Defensief heeft VVV het prima gedaan, ik had echter wel gehoopt dat er in aanvallend opzicht iets meer mogelijk was geweest. Helaas was dit niet het geval. Jammer dat die laatste bal er dan net niet in gaat.
  Geeft wel weer vertrouwen richting de komende weken waarin belangrijke wedstrijden op het programma staan.

  Hup VVV!

Leave a Reply