VVV Praot: AZ uit

Er is toch het een en ander voorgekomen, maar de Eredivisie gaat door! Ondanks de strengere maatregelen vanuit de overheid om COVID-19 terug te dringen, mag het voetbal – zonder publiek – doorgaan en dat betekent dat de zeer lastige uitwedstrijd tegen AZ door kan gaan.

Wat denken jullie van deze wedstrijd? Wie gaat er winnen? En wie zal er voor VVV-Venlo moeten spelen? Laat het ons weten in de comments!

17 Responses

 1. idderzienmeining

  We treffen een AZ wat nog niet in goede doen was en met name verdedigend steken liet vallen.

  Normaliter zou de schorsing van Bizot gunstig zijn, maar nu wellicht niet gezien zijn geschutter in de laatste 2 wedstrijden …

  Bruno Martins Indi is hun last minute transfer en daarmee halen ze natuurlijk wel een klasbak binnen !

  Nu naar onszelf kijken … we zijn goed gestart aan de competitie maar hebben helaas de laatste wedstrijd slecht gespeeld ! Daarvoor waren oorzaken aan te wijzen en nu gelden er géén excuses meer wat dat betreft !

  Ik verwacht een opstelling waarin Vito van Crooij zal doorschuiven naar de voorste linie maar heb geen idee vanaf welke flank … gaat het dan ten koste van Hupperts of John ?

  Dan kan óf Machach óf Ćorić starten als middenvelder, samen met Post en Linthorst.

  Achterin gewoon vasthouden aan Kirschbaum Dekker, Gelmi, Kum en Schmidt !

  Wordt een lastige pot maar wie weet kunnen we stunten ?

 2. Depor

  Ik hoop toch echt dat Martins Indi speelt. Die is echt op de terugweg en heeft niet zijn beste jaren achter de rug. Met onze Griek en vCrooij voorin heb ik er tegen hem alle vertrouwen in!

 3. Ik verwachr dat Hupperts op de bank moet gaan plaatsnemen, want als Vito een linie opschuift , dan neem ik aan dat dat aan de rechterkant zal zijn.
  Ik vraag me trouwens af of Kirchbaum wel kan spelen, want ik zag gisteren een interview met hem op de site van VVV waarin hij aangaf dat hij nog niet hersteld was van zijn blessure…

 4. chretien

  AZ uit, geen makkie, verre van…. toch hebben we daar in een slechte VVV tijd een keer, heel gemeen, gewonnen. Stiekem hoop ik op een herhaling. De laatste twee wedstrijden hadden we een heel klein beetje pech. Jammer, geen publiek… we gaan het zien, FORZA VVV!

   1. Venlooow

    Prima speler voor VVV.
    La Parra zal wel niet komen nu we Hunte hebben vastgelegd.

 5. idderzienmeining

  Weet iemand hier wat de status is van Kirschbaum en Post ?

  Het viel me op dat gisteren bij Omroep Venlo namens de spelers Kum het woord voerde … Kum die tegen ADO Den Haag de aanvoerdersband droeg !

  Mijn conclusie zou zijn dat Danny Post er morgen nog NIET bij is …

Leave a Reply