VVV-Venlo

VVV Praot: AZ uit

Die overwinning op Willem II was een welkome overwinning voor de Venlonaren, hoe die dan ook tot stand kkwam. En een overwinning smaakt uiteraard naar meer! Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen de AZ in Alkmaar dit weekend?? Wie gaat er spelen? Wat verwachten jullie? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

9 Responses

 1. chretien

  Ik zie graag van Ooijen terug. En ook Linthorst. Geef beide mannen wat meer kansen. Bovendien zou ik Dekker opstellen en Rutten op linksachter. Bij AZ verliezen is geen schande, hoort al jaren bij de top 5. Toch bijzonder voor zo’n provincieclub met vergelijkbare omstandigheden als VVV. we kunnen alleen maar winnen, een gelijkspel zou al top zijn. FORZA VVV!

 2. Animal

  hoop op een verrassing. Normaal totaal kansloos tegen AZ . mss wel de best voetballende ploeg in de Ere maar ze laten ook af en toe ook kinderlijk eenvoudig de punten liggen. Er liggen kansen in de omschakeling voor VVV …

 3. wuilus

  Vorig jaar met vastelaovend 0-0 in Alkmaar, dit gebeurde met puur alleen verdedigen, alleen denk ik dat vvv dit jaar ook moet proberen te voetballen. Dit kunnen ze echt wel, maar laten het niet genoeg zien. Trek lering uit de eerste wedstrijd en de tweede wedstrijd tegen AZ.

  1. Ievel Knievel

   Hoezo kunnen ze it echt wel? Ik ben echt benieuwd waar dit idee, dat ik vaker hoor, nu eigenlijk op gebaseerd is. VVV haalt juist punten tegen ploegen waarbij ze het spel niet hoeven te maken en wanneer ze spelen vanuit een gesloten formatie (en als het aantal loopmeters beperkt wordt en moeilijk techniek vermeden wordt). Killerefficiiëntie.

   Dit VVV heeft het juist verdomd moeilijk als z het spel proberen te maken. Alle wedstrijden die ze hadden moeten winnen, op NAC na, daar bakken ze niks van.

   1. wuilus

    Nou bijvoorbeeld de eerste 45 minuten uit tegen de graafschap, daar werd eens spel gespeeld, dat ik in jaren nog niet gezien had bij vvv. Zo ook uit tegen ff utrecht. Dat was enorm mooi en goed voetbal, dus JA ze kunnen het wel.

 4. Hup VVV!

  Gaat een lastige wedstrijd worden, maar dat is AZ-uit voor (bijna) elke club.
  Ze zijn de laatste weken goed in vorm, maar ook in deze wedstrijd komen er kansen!

  Benieuwd hoe de schorsingen van Promes en Kum opgevangen gaan worden.
  Ik denk dat van Bruggen en Janssen de vervangers worden. Al is Post een linie naar achteren halen en Linthorst op het middenveld ook een optie, zoals we tegen Willem II hebben kunnen zien.

 5. Zeker wete

  Wat un tactisch gelul allemaol.

  Gewoen de bus in degal parkeren en vol dr op kletsen zoals zoe vaak dit seizoen. Ut verschil in kwaliteit kinse allein maar vereffenen door te werken as unne gek. Draan wie verrekes willum en 1 of 3 punte meineme van die kieesbikkers.

Leave a Reply