VVV-Venlo

VVV Praot: De Graafschap thuis

Hoe zal VVV-Venlo het gaan doen tegen De Graafschap? In welke formatie moet er worden gespeeld? Wie gaat er winnen? Kortom: Wat denken jullie? Laat het ons weten in de comments!

33 Responses

 1. chretien

  Ik denk dat het verschil tussen Graafschap en VVV maar hel erg klein is. Zij zijn slecht begonnen en doen het sinds enkele weken veel beter. Wij begonnen goed en moeten oppassen niet in de mineur te eindigen. Graafschap heft de punten hard nodig en heeft de intentie en wil om nacompetitie alsnog te ontlopen. Wij van VVV hoeven niet zo zeer. We zijn eigenlijk al een tijdje (terecht) tevreden, we kijken eigenlijk al vooruit naar nog weer een jaar eredivisie. Dus, lijkt me, gaat het er om hoe de technische staf en het team tegen de wedstrijd aankijken. Hebben we er echt zin in? Dan kan het een leuke, spannende partij worden, die we uiteindelijk winnen met een paar doelpunten verschil. Maar we moeten waken voor enige overschatting, Graafschap heeft er een paar bij lopen, die het ons heel lastig kunnen maken. FORZA VVV!

 2. Hup VVV!

  We zijn natuurlijk al zo goed als veilig. Het zou mooi zijn om zaterdag in de eigen Koel met 3 punten van het veld te stappen, dan kan handhaving echt gevierd worden!

  Ik zou als volgt beginnen aan de wedstrijd:
  Unnerstall
  Rutten – Röseler – van Bruggen – Janssen
  Linthorst – Seuntjens – Susic
  van Ooijen – Mlapa – Joosten

 3. RuiverCity

  VVV waant zich veilig dan mag Steijn eens ballen tonen en vanaf de eerste minuut druk laten zetten. Laat maar eens zien wie er hoger staat en wie de baas is in de Koel.
  Dan kun je het in de tweede seizoenshelft toch niet echt verwende publiek wellicht een leuke wedstrijd voorschotelen.

  Unnerstall
  Rutten, Röseler, Kum/Van Bruggen, Janssen
  Van Ooijen, Linthorst, Susic, Seuntjens
  Mlapa en Joosten

 4. zuid1

  Op Basis waarvan zou Seuntjens moeten spelen dan volgens jullie? Laatste weken hopeloos uit vorm, contract gaat ie niet verlengen en meneer vind het nodig om een trainer die hem altijd gesteund heeft af te vallen nadat hij volgens mij geheel terecht op de bank terecht is gekomen. Seuntjens heeft heel veel goede dingen voor de club gedaan maar vind dat hij de plank behoorlijk mist heeft geslagen de laatste week.

  1. Ievel Knievel

   De Seun verdient wel net iets meer respect dan hem meneer dit en meneer dat te noemen. Logisch dat hij enigszins gepikeerd is. Had na al die jaren misschien iets meer salaris verwacht. Vraag ik ook bij contractbesprekingen na een aantal succesvolle jaren. Zou ik ook dus zijn. Heeft veel voor VVV betekent en doet dit nog steeds.. Zit hem vooral in onzichtbaar gedeelte; hoe het spel is rondom hem, daar heeft hij wel degelijk invloed op.A l vaak genoeg gebleken in tactische analyses. Teamspeler.

   Misschien wordt hij wel door VVV op de bank gehouden door de mislukte contractgesprekken, weet jij veel? En is hij daar misschien wel terecht boos om. Animal hieronder verloor het goed, Misschien is het spel van VVV niet-echt meer leuk ok naar te kijken nu, maar met Seun wel beter dan zonder. Zo moet je er ook naar kijken.

   1. mats

    Man man man je wordt toch strontziek van jouw commentaar elke keer weer. Niemand kan hier wat zeggen of kritiek leveren of jij komt weer met je misselijkmakende betweterigheid.
    Meneertje Ievel Knievel die het weer allemaal zoveel beter weet..
    Jij moet pastoor worden, of politicus… die kunnen ook zo eindeloos drammen, en hun gelijk halen en weten het altijd zoveel beter.

   2. Ievel Knievel

    En weer alleen op de man; en weer geen inhoud en weer moeite hebben met kritiek (in het algemeen).

    Dus iedereen mag iets zeggen, behalve ik kennelijk (vanwege je zielige persoonlijke vete die eigenlijk alleen vanuit jouw kan gevoerd wordt) en je mag iets zeggen maar geen reactie terugverwachten kennelijk.

    Reageer inhoudelijke niet op de man daar zijn reactievelden voor ene persoonlijke frustraties hou je maar lekker voor je.

    Wordt tijd dat jij als dictator zelf maar eens een pas op de plaats maakt (of daar neergezet wordt).

   3. Ievel Knievel

    Zuid1 geeft zijn mening, ik geef mijn mening, daar is een reactieveld voor. Ik val hem niet persoonlijk aan, hij mij niet. We verschillen van mening en laten dat zien. Ik respecteer hem, hij mij. Zo hoort het te werken. Anderen de mond snoeren op basis van persoonlijk frustraties en het op de pik getrapt zijn horen hier niet thuis.

    Noem mij geen meneertje, hou je overdrijvingen lekker voor je. Nogmaals je kent me niet.

    Ik vind gewoon dat de Seun (en ook een Steijn bijvoorbeeld( meer respect verdient. Jij lijkt nergens respect voor te hebben. Prima als dat je plek in de wereld is, maar verwacht dan ook vlijmscherp commentaar op je gedrag. Niet iedereen zit te wachten op een respectloze houding naar alles en iedereen. Als je uitdeelt moet je leren incasseren. Iets wat je duidelijk niet kan. Dat zegt alles over jou en erg weinig over mij.

    Daarnaast. Je draagt geen zak bij aan VVV in de je vrije tijd en ook niet aan dit forum. Als commentaar je niet welgevallig is is het te vermoeiend voor je om te lezen., Je roept een hoop, maar als er iets concreets gevraagd wordt van je geeft je niet thuis. Je doet niks voor de club behalve negatief commentaar geven en je gal spuwen. Daar heeft je club niets aan.

   4. mats

    En ik geef weer mijn mening over het feit dat niemand hier kan reageren zonder dat jij daar altijd weet commentaar op moet leveren en dat bijna altijd met een soort van betweterigheid alsof je alles beter weet en jouw mening beter is.
    Moeilijk he? Accepteren dat je mening niet gelijk is aan gelijk hebben? Moeilijk he dat er zo’n vreselijk mannetje als ik is die jou daar dan elke keer weer op wijst wat voor irritante betweter je bent.

 5. Animal

  snap wat je bedoelt maar zie wedstrijd tegen Fortuna. Seuntjes is een topper voor VVV zelfs in mindere doen..werden pas beter en dreigend toen hij erin kwam. De Seun verdient een super afscheid . jammer dat ie niet verlengd maar dat is zijn eigen keus..

 6. polleke

  Een speler die zelf vindt dat hij beter is dan de rest en daarom een basisplaats verdient, moet dit afdwingen in het veld en niet met met zijn mond. Naar mijn mening heeft Seuntjens de laatste wedstrijden niet laten zien dat hij beter is is dan de rest dus is hij terecht gepasseerd. Prestaties uit het verleden moeten geen invloed hebben op de opstelling. Daarbij komt dat Seuntjens zijn kritiek binnen de kleedkamer moet houden en niet in de media moet uiten. Natuurlijk mag hij teleurgesteld zijn maar dit uit je niet via de media op de wijze zoals hij dit gedaan heeft. Beter is je terug te knokken om een basisplaats af te dwingen. Dit bereik je niet met een grote mond.
  Daarbij komt dat hij zich zelf buiten de groep plaatst met zijn opmerking dat hij beter is dan de rest, dan moet een trainer ingrijpen. Het collectief is belangrijker dan het individu.
  Wat mij betreft, niet meer opstellen dit seizoen.

 7. venlona

  Seun of God….. Volgend jaar zullen we hem missen en met weemoed aan hem terugdenken…….. Zaterdag DeGraafschap. Laten we hopen dat het onze technische staf lukt om het elftal vanaf de eerste minuut op scherp te zetten. Helaas is dat de laatste tijd niet het geval en beginnen we pas echt te ballen bij een achterstand..

  .

 8. VVV 4ever

  Ik kan het niet vaak genoeg herhalen…..

  EXIT Seuntjens en Opoku………………

  Geef eigen jeugdspelers eens de kans, vooral nu we toch al veilig zijn!

  Forza VVV !!!!!!

  1. chretien

   Ik vind dat er zeker wat voor te zeggen is om nu we veilig zijn meerdere jonge spelers een kans te geven. Dit kan zonder de spelers die daarom moeten wijken, te kwetsen.

   1. Ievel Knievel

    Persoonlijk zou ik liever 1 of 3 punten tegen de Graafschap pakken en daarna voor kansen van anderen gaan. Gelet op het programma van de concurrentie (en de uitslagen dat weekend) zijn we als het goed is dan veilig. Dan kunnen we daarna misschien wat meer gewaagd gaan spelen. Tegen PEC kan je in principe ook een winstpunt halen. Daar moet ook gewoon over nagedacht worden. Er is nog veel mogelijk.

 9. Rse9

  Waarom krijgt de jeugd deze laatste paar wedstrijden geen kans ipv die ongemotiveerde spelers die nu nog elke week starten. We gaan ooit aanvoer nodig hebben van de jeugd en wat heb je aan een jeugdopleiding als je die niet gebruikt?

 10. mats

  De Seun is een held…. nooit mijn type speler geweest, maar voor VVV in de Juup fantastisch.
  voor de eredivisie gewoon te langzaam. Helaas
  Maar als je je zo gedraagt als nu val je een beetje door de mand. Niet meer opstellen dus.

 11. Ievel Knievel

  Kennelijk ontgaan je wat punten.

  Als je reageert, doe dat dan ook op inhoud, zonder dus een ander “een mannetje, irritant, een betweter, of whatever te noemen”, dat is mijn bescheiden mening. Dat is op de man spelen en niet op de inhoud.

  Ik vind iets, jij vind iets prima. Dat kan zonder verdere krachttermen , overdrijvingen.

  Daarnaast reageer ik zelden hier op posts. Jij des te vaker en meent mij altijd persoonlijk te moeten pakken, zonder reden. Maar kennelijk voel jij jezelf vaak aangesproken. Zelfs als je niet persoonlijk aangesproken wordt. Zoals ik reageer op Zuid 1 en jij daar vervolgens iets mee meent te moeten. Maar whatever, Iedereen ziet en leest hoe je reageert, Overigens in strijd met wat afspraakjes hier, maar kennelijk is Venlonaren zo onderbemand dat ze het maar laten gaan. Doe er lekker je voordeel mee.

  Dan inhoudelijk. Het ontgaat je misschien dat VVV in veel facetten nog een juup-/ kakdivisie-club is (denk aan toeschouwersaantallen, faciliteiten, sponsorinkomsten en begrotingen) en dat ze dus niet zomaar ineens andere spelers uit de hoge hoed toveren. Maar goed, daar denk je dus anders over.Daar is trouwens weinig betweterige aan, maar dat zijn gewoon feiten. Daar hou ik me graag aan.

  Maar succes met whatever welke reactie ik weer op me afgevuurd krijg.

  1. mats

   zucht. Wat ben jij ontzettend vermoeiend. Een sneu mannetje… ik ben er klaar mee nog langer op jouw stompzinnigheid te reageren… jij hebt zo’n plaat voor de kop daar is geen beginnen aan. Succes met jezelf. Of eigenlijk, sterke!

   1. Ievel Knievel

    Ik tel: sneu mannetje, stompzinnigheid, plaat voor de kop. Allemaal niet inhoudelijk, allemaal op de man. Ik heb je herhaaldelijk gevraagd dat niet te doen.

    Het is allemaal begonnen ooit met teksten die ik uit mezelf schreef over hoe ik graag de toekomst van VVV zag, daar moest je ongevraagd al heel onnodig op mij, de man spelen. Dat ben je blijven doen. Zelfs als het gesprek niet om jou ging of, beter nog, om je reacties ging. Ik heb ooit voorgesteld om samen een biertje te drinken onder het mom van lighten up. Ook toen ging je, zonder mij te kennen, mij uitschelden. Bij iedere inhoudelijke reactie van mij op een discussie zoek je mij en mijn reacties bewust op. Iets met een spiegel.

    Als je niet tegen mijn reacties kan, adviseer ik je ten zeerste niet op mijn posts te reageren. Scheelt al een hoop. Voor jezelf vooral.

    Dus ik vraag je: laat me met rust als je niet inhoudelijk kan reageren. Noem me niet van alles. Je kent me niet. Hou een spiegel voor.

    Ik vind dat je vrij ver mag gaan in een persoonlijke door jou opgestarte vete. Wat mij betreft rede genoeg vanuit Venlonaren om je minstens aan te spreken op je gedrag. Ik hoop dat ook als actief Venlonaren lid dat dit alsnog gaat gebeuren.

    Ik denk dat iedereen na dit gedoe gewoon zit te wachten op goede bijdrage over het voetbalspelletje.

    Ik trap weer af:

    VVV kan gewoon 3, 4 of 6 punten halen. Daar zou het over moeten gaan. Daar hebben ze onze volste support bij nodig, Zekers als het voetbal kut is of we komen achter te staan of wanneer onze spelers prutsen. Dn hebben ze juist onze support nodig.

   2. supportertje

    Wil nu toch eens reageren op beiden. Jullie schrijven vaak stukjes op Venlonaren die ik met plezier lees. Vooral als het over VVV gaat, en zaken gaat die VVV aangaan. maar persoonlijk vind ik de vete of gekibbel hier op Venlonaren een beetje ver gaan, en eigenlijk ook kinderachtig. Vind dat beiden water bij de wijn moeten doen, en het vooral over VVV moeten hebben. Wie of wat jullie zijn is minder interessant, maar de vaak goede bijdrages aan dit forum komen van jullie allebei. Dus heren sluit vrede en blijf ons verrassen met goed geschreven stukjes zonder elkaar af te branden of te voorzien van hatelijkheden. Veel succes.

   3. Ievel Knievel

    Ik zou het best met je eens willen zijn……

    Maar het punt is nu net dat ik niet diegene bent die iemand uitscheldt of beledigt en het soort van altijd over de inhoud wil hebben. Ik ben ook niet diegene die bewust antwoorden/ replys opzoekt om uit te dagen, Ik wil ook geen vete hebben en dat posts over inhoud gaan.

    Zoals je hierboven leest is het toch echt 1 iemand die vaak kinderachtig reageert. Ik zou misschien wijselijk mijn mond moeten houden, vaker, daar heb je gelijk in. Maar sommigen berichtjes vragen gewoon om een reactie.

    Allebei water bij de wijn, dat zou doorgaans de oplossing zijn, maar in dit geval, tja. …..Trek je eigen conclusies. Fijn dat mijn berichten soms gewaardeerd worden.

    Overigens heb ik Mats al vaker gevraagd een biertje te drinken samen of samen iets voor VVV te willen betekenen, maar dat vind Mats; tja, je leest vaak wat Mats daarvan vindt. In dit geval weiger ik dan ook om in grote lijnen het boetekleed aan te trekken. Ik voel me niet helemaal aangesproken, behalve dat ik me minder uit de tent moet laten lokken. Maar goed.

    Het is niet voor niets dat Mats ook al vaker met Lincoln in de haren heeft gezeten, zonder wie hij zijn mening hier nog niet eens kwijt zou kunnen. Dat zegt ook al iets. Ik hoop dat de vete van zijn kant uit eindigt en dat er sowieso niet meer op de man wordt gespeeld.

 12. Koelie

  Om met een open deur te beginnen: er moeten zoveel mogelijk punten worden gepakt in de laatste wedstrijden. Zo hoog mogelijk eindigen in de ranglijst. Plek 10 of 11 scheelt al 7 ton. Dat zijn enorme bedragen voor VVV.

  De manier waarop de punten gehaald worden maakt dus niet uit. Al is het met driedubbele bus parkeren. Wat mij betreft met Seuntjens op de bank vanwege al eerder genoemde redenen door Polleke.

  Hoe meer geld er binnenkomt hoe sneller de stadion verbouwing kan plaatsvinden. Dat is van levensbelang.

  1. chretien

   Wat je schrijft over die 7 ton, is dat serieus? Wat levert elke plek dan op? Ik trek in ieder geval om deze reden in en dus de beste spelers opstellen a.u.b.

 13. Goodie

  Wat mij betreft een middenveld dat bestaat uit Susic, Linthorst en Opoku,
  Aanval: Joosten, Mlapa en Van Ooijen.
  Opoku weer eens op de 10 positie, de positie waar hij in het verleden het best presteerde.

  Ik ben trouwens wel benieuwd of VVV de koopoptie van Mlapa gaat lichten, en om welke bedrag dit zal gaan.
  Het ziet er soms klungelig uit, krijgt weinig bruikbare ballen maar heeft er toch 11 gemaakt.

 14. Animal

  vol erop vandaag en 3 punten pakken. We zijn nog niet veilig! ! het moet heel raar lopen maar het kan nog fout gaan… win je vanavond dan is het klaar. kun je jeugdspelers een kans geven en vrijuit
  en aanvallend voetballen. vanavond nog puur op het resultaat …

Leave a Reply