VVV Praot: De Graafschap uit

Na een goede overwinning bij de competitiestart tegen Almere City vervolgen wij onze weg. We hebben een goede eerste helft gespeeld tegen de gasten uit Almere, maar in de tweede helft zakte het ver terug. Dit zal dus een stuk beter moeten tegen de tegenstander van de aankomende speelronde: De Graafschap.

Hoe vinden jullie dat wij moeten spelen? Welke spelers moeten er zeker in staan? Wat vonden jullie van de tactiek? Laat het ons weten in de comments.

7 Responses

 1. chretien

  Het zou mooi zijn als we geen tegendoelpunt krijgen. Ik teken echter bij voorhand voor een wedstrijd waarbij we minimaal één doelpunt méér maken dan de Boeren…

 2. Ik denk dat De Graafschap voor eigen publiek tijdens hun 1e thuiswedstrijd op de Vijverberg vol gas gaat geven vanaf het beginsignaal. Ik zou vooral het accent leggen op de verdediging in die 1e helft en zorgen dat de organisatie goed staat zodat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft…
  Ook komende vrijdag is het warm, dus op een gegeven moment is de pijp leeg bij De Graafschap en kunnen we toeslaan.
  Misschien kunnen Johansson en Venema met hun snelheid en finesse de tegenstander dan pijn gaan doen…

 3. wuilus

  Onze kracht tijdens Steijn was, dat we juist de tweede helft veel sterker waren. Als je nu eens de eerste helft goed door komt en de tweede helft erover heen gaat? Ipv na 30 min geen puf meer te hebben

 4. Geelzwart

  Voor VVV zal het belangrijk zijn om zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven. Dan is een klein resultaat misschien mogelijk. Hoop op een gelijkspelletje.

 5. idderzienmeining

  Eens met de opmerkingen hierboven om – zeker met deze hittegolf – zuinig te starten en géén energie te vergooien in de 1e helft.

  Scherp starten dat wel en kijken wat De Graafschap’s wedstrijdplan is. Ook die zullen zuiniger moeten spelen dan wellicht onder normale omstandigheden het plan was.

  Lang in de wedstrijd blijven zal op een gegeven moment zorgen dat De Graafschap méér ruimte zal weggeven en dan moeten we nog lucht hebben om daarvan te profiteren

  Maar de weersomstandigheden zullen van grote invloed zijn …

  De opstelling mag van mij hetzelfde zijn qua basiself dan afgelopen vrijdag !

 6. Goodie

  Vorige week overtrof VVV mijn verwachtingen. Maar voor hetzelfde geldt hebben we de nummers 19 en 20 zien voetballen. Zo vroeg valt er weinig over te zeggen. Het team leek in ieder geval goed ingespeelt en met genoeg strijdlust op het veld te staan, hopelijk morgen weer.

  VVV zal morgenavond wat rustiger moeten starten dan afgelopen week. Braken zat er na 70-75 minuten er aardig doorheen. Een 2 spitsensysteem vraagt sowieso al veel van de 2 spelers, laat staan met dit weer.

  Overigens zal VVV er niet verkeerd aan doen om een eventuele vervanger voor Braken te halen. Was vrij belangrijk met ballen vasthouden en doorkoppen.
  We hebben geen zelfde soort speler achter de hand. Wellicht dat Bilate een goedkoop alternatief is?

Leave a Reply