VVV-Venlo

VVV Praot: De Graafschap – VVV-Venlo

Komende wedstrijd speelt VVV-Venlo uit bij De Graafschap en dat wordt wederom een belangrijke wedstrijd voor de Venlonaren. Hoe gaan we het doen? Wat verwacht je van het team? Gaan we die belangrijke uitzege halen in Doetinchem? Laat je mening horen in de reacties en praat met andere supporters over deze wedstrijd!

Voor alles over de afgelopen wedstrijd:

Wedstrijdverslag
Samenvatting + Interviews
Tactische analyse

12 Responses

  1. Koelie

   Die waren toen ook echt heel slecht.
   Je zou zeggen dat we daar dik moeten kunnen winnen. Zeker als we daar de ruimte krijgen om te counteren en weer alles geven.

 1. Animal

  goed resultaat zou idd moeten kunnen. maar de graafschap levert altijd strijd tot de laatste minuut. zon slappe houding als de 1e helft tegen utrecht en hveen wordt fataal…vvv zal vanaf de 1e minuut fel erop moeten…

 2. jurgen

  Vanaf min 1 met de juiste instelling het veld ingaan, Tedje van de P. heeft een virus en is er niet bij, dus die gasten missen wat lengte achterin, dit in combinatie met hun keeper…..VVV moet gewoon lekker durven te voetballen, dan komt het allemaal goed dit weekend.

 3. robbaan

  ligt voor de hand te denken, daar moeten we even winnen….
  Wetende dat VVV het op de Vijverberg nooit makkelijk heeft gehad en de promovendus al van Feijenoord heeft kunnen winnen, ga ik er vanuit dat het een lastige avond kan worden.
  Het meest gunstige is een snelle voorsprong voor VVV en dan de controle houden, voorsprong uitbouwen en winnen dus…maar ja we zullen het zaterdag wel zien.

 4. supportertje

  Gaat gewoon niet makkelijk worden daar. VVV zal er alles aan moeten doen om te winnen, en met een beetje geluk gaan ze dat ook doen. Hopelijk zal Peniel zijn opwachting kunnen maken en hebben we wat meer sterkte voorin en snelheid.

 5. Godfried

  komende 3 wedstrijden positief afsluiten en je hebt de beste seizoensstart ooit. kijkende naar de tegenstanders moet dat best kunnen.

  hoop dat peniel minuten gaat maken. toch de beoogde eerste spits. succes mannen.

 6. Piet Verbong

  Heb een goed gevoel voor deze uitwedstrijd. VVV uit altijd verrassend sterk. Peniel gaat debuteren, zeker weten. Graafschap is achterin labiel. Gok op 1-2.

 7. chretien

  Jongens het wordt geen walk over. ik vertrouw op Steijn, dat hij de spelers met de juiste instructies de wei instuurt. Ik ben al blij met een punt, helemaal blij met een minimale, stiekeme 0-1 zege. FORZA VVV!

 8. Goodie

  Ik vond de Graafschap in de wedstrijden op Feyenoord na erg zwak. Aan de andere kant waren wij ook grote delen van de laatste wedstrijden ruk. Toch verwacht ik dat wij voetballend beter zijn en dat we zaterdag 3 punten mee naar huis kunnen nemen. Met de Graafschap, Nac en Excelsior in het vooruitzicht zouden we toch zeker 6 punten moeten pakken.

  Iemand die weet hoeveel kaarten er verkocht zijn voor zaterdag?

Leave a Reply