VVV Praot: Excelsior thuis

Aanstaande zaterdag kunnen we weer op het goede spoor komen door te winnen van Excelsior, na de nederlaag in Groningen. Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen Excelsior dit weekend?? Wie gaat er spelen? Wat verwachten jullie? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

6 Responses

 1. jurgen

  De verdediging zal wel even puzzelen worden voor Steijn aangezien VVV niet beschikt over een “Feyenoord advocaat” wat betreft de zaak Rutten die vandaag voorkomt. Je kunt wel zeggen dat 3 punten noodzakelijk zijn, anders zou men in de media het woord crisis kunnen laten vallen. Steijn weet ook weer waar hij aan toe is, dat de Kuip even moet wachten, geeft hem ook mogelijk rust in zijn hoofd. Ik zag dat we Blom als scheids hebben, maar hopen dat alles deze keer wat mee zit, houden we rust in de tent.

 2. chretien

  Excelsior heeft in principe een betere selectie dan VVV. Het wordt dus zeker geen makkie. Wat me wel opvalt bij hen is de wisselvalligheid. Wat me ook steeds opvalt is dat in man tegen man duels niet het sterkst zijn. Misschien kunnen we daar van profiteren? FORZA VVV!

 3. jurgen

  Lees net dat VVV Lima nu onder contract heeft, hoop maar dat die jongen is afgetraind, want als Steijn hem “rustig” gaat brengen, dan is het seizoen afgelopen.
  Jammer is wel dat hij met zijn lengte van 1,91m de gemiddelde lengte van VVV met 4 cm omlaag heeft gehaald, ik zou zeggen effe niet centraal achterin zetten, lekker als back laten spelen.

 4. Hup VVV!

  Gaat een belangrijke wedstrijd worden. Een overwinning geeft weer een beetje lucht en dat is denk ik noodzakelijk.
  Wie er ook spelen, zaterdag weer als een man achter VVV! Net zoals tegen Heracles.
  Dan pakken we die 3 punten!

Leave a Reply