VVV praot: Excelsior uit

Komende wedstrijd speelt VVV-Venlo uit tegen Excelsior en dat wordt wederom een belangrijke wedstrijd voor de Venlonaren. Hoe gaan we het doen? Wat verwacht je van het team? Gaan we nu echt een aanval doen op de top 3 ? Laat je mening horen in de reacties en praat met andere supporters over deze wedstrijd!

Voor alles over de afgelopen wedstrijd tegen De Graafschap:

Wedstrijdverslag
Samenvatting + Interviews
In de media

5 Responses

  1. marcel

   eens, een van de beter voetballende ploegen voor zover ik het heb kunnen zien. natuurlijk, met tekortkomingen, maar het is dan ook “maar” zo’n klein clubje als wij. Maar onderschatten zou ik ze zeker niet.

 1. robbaan

  Zeker niet onderschatten, want deze ploeg speelt altijd verzorgt voetbal en kan op het eigen kunstgras uitstekend voor de dag komen. Zoals Steijn al zei, de vorm van dag is beslissend.
  Natuurlijk mag je van onze ploeg verwachten dat ze de controle over de wedstrijd proberen te krijgen.
  Lukt dat, voorzie ik opnieuw een drie punter, waarbij ik hoop dar Samuelsen een kans gaat krijgen en Mlapa er twee in prikt! 1-3!

 2. Meuske

  Hoop op winst natuurlijk!! Vorig jaar waren deze op papier redelijk makkelijke wedstrijden toch de mindere in de praktijk. Heb wel alle vertrouwen in een goed resultaat met deze huidige ploeg daar waar met de beker wedstrijd nog 8 man rust kregen zal nu de basis 11 wel weer gevormd worden!! Forza VVV

Leave a Reply