VVV-Venlo

VVV Praot: FC Emmen thuis

VVV-Venlo speelt aankomend weekend een zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent FC Emmen. Eigenlijk telt er maar een ding en dat is de overwinning.

Nu is de vraag uiteraard, hoe moeten ze dat gaan doen? Welke formatie heeft jouw voorkeur? Welke spelers moeten er in staan? Welke tactiek moet Driessen hanteren? Laat het ons weten in de comments!

15 Responses

 1. SneltreinMusa

  Compact verdedigen, strijd en passie zoals tegen Twente en ik zie ons hier wel winnen, volle focus op die Pena want die laat afentoe wel hele aardige dingen zien en al helemaal als je naar de norm van een gemiddelde Emmen speler kijkt, verder gewoon weer met roseler en die schafer mogen ze wat mij betreft bij 2 brüder achter de kassa zetten

 2. chretien

  Wedstrijd die we niet mogen verliezen. Wat zeg ik? Die we perse moeten winnen. Dat is een niet prettige gedachte en dat is natuurlijk een understatement. Voor Driessen de opdracht de spelers goed te begeleiden. Dus, ik zeg, speel maar een oerdegelijke, verdedigende wedstrijd. Dus, alsof we tegen een topclub spelen. Met een “dikke” punt naar achteren. De kansen komen er toch wel met snelle uitvallen. Denk aan wright, yeboah en soriano als afmaker. FORZA VVV!

 3. Hup VVV!

  Een hele belangrijke wedstrijd morgen. Hoe maakt niet uit, maar de 3 punten moeten hier gehaald gaan worden! Ik zou beginnen met dezelfde ploeg als vorige week en dan heb ik er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.
  Voor ons als supporters geld morgen maar 1 ding, vol achter de ploeg morgenavond!

  Hup VVV!

 4. Misschien dus geen Soriano wegens ziekte. Prima oplossing om Opoku dan in de spits te zetten. Maar wel opvallend dat Sinclair de voorkeur krijgt boven Yeboah. Mooi dat bij Emmen Bijl geschorst is. De keeper bij Emmen, Telgenkamp, is een van de zwakkere punten bij Emmen, daar moeten we gebruik van maken. Ik verwacht een echte vechtwedstrijd waarbij een speler als Opoku met zijn technische vaardigheden het verschil kan maken…

   1. Koelie

    Dus niet hè. Enige smetje vanavond.

    Vorig jaar met cash betalen ging 10x sneller, omdat ze toen wel konden tappen.

 5. mats

  Emmen speelt heel leuk voetbal. Zal nog lastig worden want ze zijn snel in de omschakeling
  Maar ja VVV heeft de punten nodig dus d’r aan wie verrekes , en voofal Emmen niet onderachatten

 6. Gerardus

  Vandaag een overwinning en volgende week nog een. Dan is het seizoen gek genoeg al bijna gered. Het zou wel mooi zijn en dan belooft het ook nog iets te worden na de winterstop.

 7. Kraai

  Samenvatting eerste helft:
  VVV oppermachtig alleen de kansen worden niet benut…. het had minimaal 3-0 moeten zijn.
  Als het niet snel 2-0 wordt in de 2de helft dan ga je volgens de voetbalwetten nog de deksel op de neus krijgen ook…

 8. De Koel

  Zeer sterke eerste helft, maar zoals Kraai al zei, veel te veel kansen verprutst. Tweede helft werd daardoor nog onnodig spannend. Wright gaat veel te vaak voor eigen succes terwijl medespelers er veel beter voor staan. En die bal van Yeboah… Met z’n tweeën op de keeper af en nog missen… Maar goed, de punten zijn binnen en dat is waar het om gaat. En de nul gehouden.

Leave a Reply