VVV Praot: FC Emmen thuis

De komende zaterdag spelen we weer een thuiswedstrijd in de Eredivisie. De eerste in 2019 zelfs. We spelen in die wedstrijd tegen FC Emmen. Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen FC Emmen? Wie gaat er spelen? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

16 Responses

 1. chretien

  Dit is een wedstrijd die gewoon moet worden gewonnen. Alleen als we met bijvoorbeeld 6-0 winnen, iets dat ik als een utopie zie, ja dan doen we het goed. Het wordt dus een heel moeilijke wedstrijd. Gaat Steijn de bus parkeren? Of toch eens vol op de aanval, dus met Joosten, Mlapa en Samuelsen? Ik zou het doen, oké met het risico dat we een keer onderuit gaan. So what? We kunnen het ons permitteren, niet dan. Daar staat tegenover dat er een behoorlijke kans bestaat dat de hele Koel een keer heel blije gezichten. Un het slechtste geval verliezen we, en leren we wat nooit moeten doen. FORZA VVV!

   1. Donderspeech

    Dat is helemaal geen risico. Die Opoku loopt het hele seizoen als een oud wijf over het veld te sjokken. Volgt zijn verdediger nooit. Als je dit op mijn werk presteer lig ik er binnen een week uit. 26 punten met 10 man is gewoon een wereldprestatie van de test van het team !!!

 2. Goodie

  T.o.v. de wedstrijd tegen ADO zou ik waarschijnlijk toch 2 wisselingen doorvoeren. Kum komt snelheid te kort als back en Opoku is het niet als buitenspeler. Die heeft de pech dat we een scorende spits hebben en dat Seuntjens onmisbaar is als 10.

  We kunnen na 19 wedstrijden op 29 (!) punten staan. Dat zijn er 6 meer dan vorig seizoen na 19 wedstrijden.

 3. Meuske

  Mijn mening, vol maar dan ook vol erop kletsen eerste 15 minuten dat ze niet weten waar ze het zoeken moeten!! PSV dacht het klusje ook wel even te gaan klaren maar hoop deed leven in en bij Emmen en dat moeten we dus voorkomen. Niet de bus parkeren maar vol op de aanval beste Maurice, probeer het eens dan maar een keer op onze bek wat ik zeker niet verwacht……..Forza VVV

 4. supportertje

  Denk dat het belangrijk is om vooral het spel van Emmen te ontregelen. Dat kun je op verschillende manieren doen, maar volop aanval, en ze niet op adem laten komen heeft mijn voorkeur. Een fout die PSV zich permitteerde, maar daardoor de deksel op de neus kreeg. Inderdaad is het tijd dat Opoku eens langs de kant blijft. Op dit moment is het niet in het belang van VVV dat hij speelt. laat Samuelsen in dit geval maar eens aan de slag gaan. Hij is er niet voor niets bijgekomen. Ook Joosten laten starten, kan in mijn ogen geen kwaad, duidelijk is dat hij beter en beter aan het worden is. Er komt veel dreiging van hem uit, en dat kan bij Emmen wel succesvol zijn.

 5. Animal

  VVV doet het prima en gewoon doorgaan op de weg die we bewandelden. Opoku gewoon opstellen en als het weer niet lukt in de rust wisselen. Hij kan het maar het komt er momenteel niet uit. VVV is er nog niet. eerst maar 35 punten halen. heb er alle vertrouwen dat dat lukt maar de grootste fout die je nu kunt maken is onnodig punten laten liggen en toch in de degradatieperikelen verzeild raken. Emmen is geen wereldtegenstander en VVV zal sowieso veel meer op hun helft komen tov andere wedstrijden . aggressief erop en hopelijk met 2-0.voorkomen en dan doordtukken lukt dat niet : alled om punten te pakken hoe dan ook en op naar de 35…

  1. Grad

   Hij kon het bedoel je, want op eredivisieniveau heeft hij , mede ook door blessures, nog heel weinig laten zien. En nu weer een helft proberen lijkt me zinloos, heeft al 18 wedstrijden de kans gehad om in vorm te komen.

 6. twiggy11

  Je moet nu juist niet met opoku beginnen anders gaat hij ook nog denken dat hij altijd in de basis start en Stein niet zonder hem kan.hij heeft meer dan genoeg kansen gehad maar heeft ze niet benut geef dan een andere speler de kans of ga een ander systeem spelen bv met twee spitsen en lindhorst op het middenveld erbij.

 7. jurgen

  Ben er wel blij mee dat Emmen vorige week 2-2 tegen Psv heeft gespeeld, kunnen we het woord onderschatting ook even wegstrepen, voor het geval dat mogelijk vvv spelers de intentie hebben, deze wedstrijd even op 80% te kunnen afdoen.

 8. HupVVV

  Ben erg benieuwd naar de wedstrijd van morgen. Ik verwacht dat VVV geen gekke dingen gaat doen en het spelletje gaat spelen zoals ze altijd doen. Rustig afwachten en de momenten die er komen aanpakken. Ik zeg: 2-0!

 9. mats

  Emmen speelt in mijn ogen misschien wel het meest frisse voetbal van de hele eredivisie. Vol strijd en tactisch/technisch helemaal niet zo slecht ook. Echt leuk om naar te kijken.
  Ga er van uit dat ze dat morgen weer gaan doen.
  Sowieso gaat Emmen altijd door tot de laatste minuut. En VVV kennende wil dat dus zeggen dat ze vooral niet te ruim voor moeten komen want dat zegt niks…

  Nee dit keer Opoku er wel in en dat Emmen 80 minuten in slaap sussen en dan in de laatste 10 minuten 2-0 maken door de fitheid van Samuelsen en Grot erin te gooien

Leave a Reply