VVV-Venlo

VVV Praot: FC Emmen uit

Morgen staat de vitale wedstrijd tegen FC Emmen op het programma. Eerder wonnen we thuis van FC Emmen, maar in deze uitwedstrijd moeten we echt gaan knallen. Met een goed resultaat maken we hele grote stappen richting directe handhaving.

Hoe moet VVV-Venlo gaan spelen? Moeten ze iets anders gaan doen? Laat het ons weten in de reacties!

30 Responses

 1. ger

  Emmen is thuis een zeer taaie tegenstander en heeft zeer weinig verloren thuis!
  Maar VVV heeft na de winterstop ook nog niet verloren en moet eigenlijk winnen morgen!
  De punten zijn heel erg welkom, een week later tegen AZ wordt het een stuk moeilijker.
  Kom op VVV en zet de strijd voort, ik hoop een betere partij als tegen Fortuna!

 2. Hup VVV!

  Wordt een pittige wedstrijd morgen. Beide draaien momenteel een mooie serie (Emmen thuis en VVV sinds de winterstop) gaat aan een van deze series een einde komen morgen?
  Emmen zal zeker nog wat recht willen zetten voor hun afgang in Rotterdam, we gaan het zien!

  Hup VVV!

  Vanavond is Fortuna – Zwolle, ook niet onbelangrijk voor ons…

 3. jurgen

  Doe de eerste 15 minuten wat anders, zet wat druk en probeer er eentje in te prikken, kijken of er nog onzekerheid inzit bij Emmen, bij hun verdediging na die afstraffing bij Sparta. Die trainer van hun zal ze extra geïnstrueerd hebben om maar geen fouten te maken.
  Emmen zal weer een VVV verwachten die inzakken en compact willen spelen, mogelijk kun je ze verrassen.
  Post is er wel bij (had me vergist) staat nu volgens mij wel op scherp met 7 gele kaarten. Emmen mist Frei door een blessure en dat is mooi voor ons.
  110 % geven, verliezen is geen optie, want 7 dagen later krijg je AZ, hopen dat scheids Mulder zijn dag heeft.
  We gaan ut zien.

 4. chretien

  Statistisch gezien is een gelijkspel het maximaal haalbare voor VVV. Emmen thuis ijzersterk, dus normaliter wint Emmen. Tenzij Jay weer een gouden ingeving heeft. Darfalou die 2 x scoort en Yeboha laat ook wat zien? Verrassende uitslag? Alles kan. FORZA VVV!

 5. Depor

  Laat Zwolle aub winnen van Fortuna vanavond. Fortuna pakt thuis de punten hebben nog als resterende thuiswedstrijden PSV, Utrecht, AZ en Ajax. Dus die gaan niet meer veel punten halen.

 6. Ik denk dat het een hele moeilijke wedstrijd gaat worden vandaag. Emmen gaat wrsch. vol voor de overwinning omdat de kans op handhaving voor hun dan ook groot is. De 1e helft zonder al teveel kleerscheuren doorkomen en dan de 2e helft toeslaan met onze snelle spitsen.. Emmen mist Frei en die was in de laatste thuiswedstrijden voor hun super belangrijk! Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan opvangen. Heeft Anco Jansen b.v. al voldoende wedstrijdritme opgedaan? Ik teken voor een gelijk spel.

  1. De Koel

   Ik hoop dat VVV de counters wat beter gaat uitspelen. Als dat lukt, zijn drie punten zeker mogelijk. De eerste helft zal belangrijk zijn. Als ze het achterin dicht weten te houden ziet het er goed uit.

 7. Kan iemand mij uitleggen wat de meerwaarde is van het opstellen van die Wright?
  Mijn god; 9 van de 10 keer kinderlijk amateuristisch balverlies, begrijpt zijn medespelers niet en die begrijpen hem telkens niet. Wanneer houden ze nu eens op met het opstellen van die kwast want het is keer op een keer een aanfluiting.

 8. Dat gaat gewoon nog sidderen en beven worden tot de laatste dag….

  VVV -AZ / Den Haag – Fortuna / PEC – Heracles
  PEC Zwolle – VVV / Fortuna – PSV / PEC – VVV
  VVV – Willem II / FC Twente – Fortuna / Ajax – PEC
  Feyenoord – VVV / Fortuna – FC Utrecht / PEC – FC Twente
  FC Twente – VVV / Groningen – Fortuna / Sparta – PEC
  VVV – ADO Den Haag / Fortuna – AZ / PEC – Heerenveen
  Ajax – VVV / RKC – Fortuna / PEC – FC Emmen
  VVV – Sparta / Fortuna – Ajax / ADO Den Haag – PEC

  1. De Koel

   Ik denk dat het tussen Fortuna en VVV zal gaan. En dan heeft VVV iets betere papieren, aangezien Fortuna tegen alle directe concurrenten uit speelt en uit bijna geen punten pakt.

  2. sultana

   Zwaar programma nog voor VVV, tegen AZ, Willem II ( Willem II is bezig aan een sterk seizoen )thuis verwacht ik geen punten. Sparta thuis zou een overwinning mogelijk zijn maar ook Sparta draait een vrij goed seizoen.
   PEC uit 1 punt
   Feyenoord uit geen punten
   FC Twente uit zouden ze 3 punten kunnen pakken als ze zo spelen als de laatste weken
   Ado thuis 3 punten
   Ajax uit geen punten

   Word billen knijpen en erg spannend. Hopelijk een verrassing net zoals Groningen uit waar ik niet verwacht had dat ze er zouden winnen

   Hoop dat de blessure van Kum meevalt want hij deed het goed naast Roseler de laatste weken.

 9. De Realist

  We kunnen slecht VVV de grond in gaan boren nadat ze de voorgaande 7 wedstrijden niet verloren hebben. Wat was het echter weer povertjes vanavond. Wright is en begint steeds meer een parodie op voetbal te worden, al had hij 1 goed voorzetje. Darfalou was vandaag ook onzichtbaar net als Opoku. Opoku is de laatste weken ook niet echt een meerwaarde, zeer flets en onzichtbaar. Yeboah heeft het ook nog steeds niet laten zien sinds hij in de basis start. Echt alternatieven zijn er niet, Sinclair kan ook net mee in de subtop vd KKD. Bruns speelde zijn 1e wedstrijd goed, maar daarna blijkt het nog niet de spelmaker te zijn wat we gehoopt hadden. Er zit nog steeds weinig tot geen voetbal in dit VVV. Nauwelijks een vloeiende aanval te bekennen. Het is eigenlijk nauwelijks om aan te zien. Ik heb nog steeds goede hoop dat ze erin blijven, maar dan zal er ook heel wat moeten gebeuren om weer eens een fris en fruitig voetballend VVV te zien. De grootste domper vd avond was misschien nog wel het uitvallen van Kum. Met een beetje pech speelt hij geen of bijna geen wedstrijd meer. Het stond zo goed samen met Röseler.. We staan nog 2 punten boven de streep, het wordt nog spannend.

Leave a Reply