VVV-Venlo

VVV Praot: FC Groningen thuis

De interlands zijn voorbij en dat betekent dat we weer mogen! VVV-Venlo gaat komende zaterdag spelen tegen FC Groningen en gaat proberen de bittere nasmaak van de wedstrijd tegen ADO Den Haag weg te spoelen.

Hoe gaat VVV-Venlo spelen? Welke spelers moet in de basis staan? Welke formatie moet VVV hanteren? Laat het ons hieronder weten en discussieer met elkaar!

32 Responses

 1. roermond

  Lee Cattermole in de basis en allemaal dezelfde inzet tonen als deze held…d’raan wie verkes Willem van de eerste tot de laatste minuut en dan blijven de 3 punten in os eige Venlo..come on Venlo..Forza VVV….???

 2. Geertje

  Kirschbaum
  Pachonik Kum Roseler Scheimann
  Van Ooijen Linthorst Cattermole
  Sinclair Soriano Yeboah

  Proberen iets verder van de goal af te voetballen, 90 minuten volle bak.. dan blijven de 3 punten in De Koel.

 3. Meuske

  Denk ook dat ze gewoon moeten gaan voetballen die afwachtende houding heeft tot nog toe niet veel opgeleverd!! Gewoën vol gaas derop en goan!! Met ozze Lee moet dat lukken hoop alleen dat er nu geen vergrootglas op zijn acties staat want dat kon wel eens nadelig uitpakken. Forza VVV

 4. idderzienmeining

  De competitie gaat weer verder … een overwinning morgenavond moét kunnen en is eigenlijk ook nodig. Dan blijven we weg van de onderste regionen en ligt de druk vooralsnog bij andere ploegen !

  We weten dat we morgen geen beroep kunnen doen op Danny Post en normaliter zien we daar Lee Cattermole voor aan de aftrap verschijnen. Tóch bijzonder dat we morgen getuige zijn van het basisdebuut van deze speller in onze Eigen Koel in een shirt van VVV-Venlo !

  Persoonlijk zou ik verder niet veel wijzigen aan de opstelling aangezien we aan het bouwen zijn en zoekende zijn naar vastigheden. Ik vermoed dat Yeboah nog niet gaat starten … omdat Peter van Ooijen prima speelt als linksbuiten.

  Ik verwacht de volgende 11 namen aan de aftrap:

  Kirschbaum
  Pachonik Röseler Kum Janssen
  Cattermole Linthorst Neudecker
  Sinclair Soriano v. Ooijen

  Misschien dat Neudecker gepasseerd wordt ?
  Hoe dan ook: volle concentratie, volle bak inzet en dan is een zege zeker mogelijk !

 5. Hup VVV!

  Ik ben benieuwd morgen, thuis tegen Groningen liggen er zeker mogelijkheden.
  Direct fel beginnen om zo meteen het publiek er goed achter te krijgen en dan stappen we hopelijk met 3 punten van het veld af.

  Hup VVV!

 6. ger

  Ik heb het waarschijnlijk al te vaak gezegd, maar van deze wedstrijden moet VVV het hebben. Er is geen hier kunnen ze van winnen maar hier moeten ze van winnen. De selectie is prima dus gewoon gaan met die banaan. Opoku kan voor mij nog even op de bank blijven! Maar dat is mijn persoonlijke mening.

 7. rimpelkop

  Hopelijk dat met de basisplaats van Lee ook het Noord – Limburgse publiek de Koel weer weet te vinden.

  Want die Telstar – achtige reclamedoeken op de tribune, dat ziet er echt niet uit. Dus kom op mensen, mooi

  voetbalweer morgen, belangrijke wedstrijd en onze kuitenbijter uit Sunderland. Wat wil je nog meer.

  Ave VVV

 8. robbaan

  Dit type wedstrijd komt op het goede moment.
  Groningen in huidige doen afmaken in de Koel, met hopelijk een sfeervolle en gezellig Koel.
  Geen respect maar erop klappen en de tegenstander geen kans gunnen…
  Met Lee als aanjager…..

 9. VVV-VENLO: Kirschbaum,Pachonik,Röseler,
  Kum,Scheimann,Linthorst,Cattermole,
  Neudecker,Yeboah,Wright,v.Ooijen

  FC GRONINGEN: Padt,Zeefuik,Te Wierik,
  Itakura,v.Hintum,Matusiwa,Schreck,
  El Messaoudi,Hrustic,Benschop,
  Warmerdam

  Soriano wissel en Cattermole vanaf de start. Hopelijk dat dat wat gaat opleveren.

 10. Eerste helft niet slecht maar ook niet goed. Met name Wright en v.Ooijen presteren ondermaats. Verdedigend is het af en toe billenknijpen maar loop het telkens goed af. 2e helft lijkt het vooralsnog wel of groningen thuis loopt te ballen want vvv heeft bijzonder weinig meer in te brengen.

 11. kaalneetje

  Hoezo niet zeiken. Je komt hier vanavond verschrikkelijk goed weg. Een cornerverhouding van 5-13 zeg al genoeg. Het kwartje had net zo goed de andere kant op kunnen vallen. Blij met de punten maar goed was het wederom niet.

  1. Godfried

   Groningen is gewoon een subtopper toch? natuurlijk gaat niet alles goed. maar blij .et de 3 punten. Yeboah maakt een goede indruk. Soriano ook in de 20 min. die hij meedeed. Lee = een held.

   al met al. het wordt langzaam steeds een beetje beter. nette 7e plek nu geloof ik? morgen bovenaan rechter rijtje
   keurig.

  2. RuiverCity

   Helemaal met je eens Kaalneetje. Onverdiende overwinning maar dat boeit niet. Er werd heel hard gewerkt door VVV maar voetballend was Groningen een stuk verder.

  3. bear664

   Die cornerverhouding zegt helemaal niks … tot 2 keer toe had Groningen 3 à 4 corners achter elkaar.
   En ja, een paar keer geluk, maar ook Groningen had dat … de bal die Padt niet klemvast had, rolde ook bijna over de lijn en de Groningse verdedigers hadden niet echt een antwoord op Yeboah.
   Het was geen goede wedstrijd (van beide kanten niet), maar wel een vermakelijke westrijd en over de inzet van de VVV-spelers heb ik ook niks te klagen.
   We zitten nog steeds niet bij Ajax, PSV of AZ op de tribunes, dus zul je het hiermee moeten doen.

 12. expat

  En dat onverdiend/verdiend: wanneer VVV weer vaak verdiend gaat winnen spelen we vrees ik tegen hele andere clubs dan Groningen en Utrecht. Naja, wel Utrecht maar dan de jong-variant.

 13. De Koel

  Geen goede wedstrijd van VVV, maar wel drie belangrijke punten gepakt. Grootste probleem gisteren was de passzuiverheid. Ballen werden veel te snel weer ingeleverd, waardoor VVV steeds terug moest lopen. Wissels pakten goed uit, want toen kreeg VVV weer wat overwicht.

 14. Goodie

  Lekkere punten zijn dit en het spel was niet zo slecht. Groningen had de overhand en dat is logisch. Het doelpunt kwam ook niet zomaar uit de lucht vallen. De laatste 20 minuten kon het gewoon beide kanten opvallen.
  Linthorst wordt door de supporters benoemd als motm door het winnende doelpunt. Wat mij betreft had Yeboah of Kirschbaum dit verdiend. Groningen had geen grip op de snelheid en dribbel van Yeboah, Kirschbaum heeft VVV een aantal momenten op de been gehouden. Kirschbaum doet het gewoon heel goed.
  Lee is een heerlijke speler. Aan de bal maken ze hem de pis niet meer lauw, zonder bal continu coachend en zorgt dat het vuurtje af en toe wordt aangestoken, wat over slaat op de tribunes.

 15. robbaan

  Zo moet dat, mouwen opstropen en een niet verdiende overwinning uit het vuur slepen.
  Keihard gewerkt met als beloning een goal van Young star Evert Linthorst, die match winner werd, maar ten onrechte Man of The Match werd. Ik vind daar eerder Lee Cattermole of Kirschbaum voor in aanmerking komen.
  Maar boeien, VVV haalt drie vette punten binnen in een spannende maar matige wedstrijd.

Leave a Reply