VVV Praot: FC Groningen uit

Morgen spelen we uit tegen in Groningen tegen de plaatselijke FC. Moet VVV vasthouden aan het defensieve spel? Welke spelers moeten spelen? Laat het ons weten.

10 Responses

 1. idderzienmeining

  Aan de hand van de uitzending van VVV TV van gisteren en de interviews met Hans de Koning en Danny Post kunnen we opmaken dat VVV-Venlo ook morgenavond weer haar defensieve stellingen zal innemen.

  Tegen FC Groningen wat moeizaam scoort, dénk ik dat dit een prima keuze is. We zitten nu eenmaal nog steeds in de fase waarin ELK punt een belangrijk punt is ! FC Groningen scoort dus moeizaam en als VVV-Venlo de linies kort op elkaar houdt en de duels aan kan gaan, dan kunnen we hopelijk een tegendoelpunt voorkomen. Dan zou je al een punt binnen hebben 🙂

  Zoals in elke wedstrijd zullen we ook zelf mogelijkheden krijgen voor een tegenaanval en dan zullen we scherp moeten zijn en deze goed uitspelen tot aan de goal van FC Groningen. Nu zie je nog té vaak dat bij balverovering op het moment dat de tegenstander aanvallend denkt, de omschakeling van VVV-Venlo onnauwkeurig is en de aanval strandt nog voordat die feitelijk begonnen is … dat moet echt beter op bepaalde momenten !

  Dan de opstelling … we missen sowieso Roel Janssen door een schorsing en volgens mij hebben we maar twee opties om dit op te vangen ? Of Kum of Dekker … Kum speelt al weken ijzersterk in het centrum en is samen met Röseler schier onpasseerbaar dus eigenlijk wil je daar niet aan tornen ! Dekker op de linksback positive is natuurlijk niet ideaal omdat hij een rechtspoot is, maar verdedigend moet dit eigenlijk kunnen. Aanvallend hoeft Tristan morgen niet belangrijk te zijn, de momenten dat het kan is Pachonik de back die moet opstomen !

  Die keuze vind ik het lastigste en op gevoel zou ik dan toch voor de volgende 11 namen gaan:

  Kirschbaum

  Pachonik Röseler Kum Dekker

  Bruns Post v. Ooijen

  Opoku Darfalou Yeboah

  We gaan het zien morgenavond.
  Ierst Vastelaovend vieren vanaovend en morgen euverdaag …

  Kirschbaum

  Pachonik Röseler Gemli Kum

 2. RuiverCity

  Van Dekker ben ik helemaal geen fan. Komt fysiek veel te kort zeker tegen die grote kerels van Groningen. Ik zou eerder Gemli aan de linkerkant posteren puur voor zijn snelheid. Centrum Kum/Röseler laten staan.

 3. chretien

  Het is erg ver weg dat Groningen. Overigens een leuke stad, kun je wel een weekend amuseren. Goeie kroegen. Bij Groningen valt voor ons VVV nooit veel te halen. Komt wellicht ook door de lange reis. We hebben de laatste wedstrijden niet verloren, altijd minimaal een puntje. Ik weet het niet, veel zal niet alleen afhangen of onze verdediging zo goed blijft staan, maar ook wat onze aanvallers, ik denk daarbij vooral aan Yeboah en Darfalou, laten zien. Hebben ze zin in? Zij zouden voor een huzarenstukje kunnen zorgen. Ook benieuwd hoe de duels zullen zijn tussen Yeboah en Zeefuik, wie rent er achter wie aan? FORZA VVV, pak die punten!

 4. jurgen

  Laat het maar een kopie worden zoals de wedstrijd tegen Heerenveen. Laat Gelmi maar debuteren als back kan hij zich ook bij corners belangrijk maken met zijn lengte. Als VVV 110% geeft is alles mogelijk, hun Danny Post (te Wierik) is er niet bij, Sierhuis hebben we ook geen last van en van de toegewezen scheids hebben we ook niets te vrezen. Als de voorhoede van VVV (die van een week geleden) het op zijn heupen krijgt, zou je daar met 3 punten weg kunnen komen, maar dan moet het wel meezitten.
  Trainer De Koning bevalt me trouwens wel, zegt zinnige teksten en komt over als een “peoplemanager”. Is een beetje een kruising tussen Advocaat en Hiddink en dit schijnt te werken.
  We gaan ut weer zien.

   1. roermond

    Er wordt niet meer gejuicht in de Koel, Torres Blues is gestorven…hoop volgende week 1 minuut stilte en een eerbetoon aan zo’n mooie kerel…en vanavond 3 punten voor Hans…cone on Venlo…forza VVV…😥

 5. Ik weet weinig van de kwaliteit van de reservebank van FC Groningen, maar die spelers willen natuurlijk ook hun kans grijpen!
  Ik zou in de eerste helft de kat uit de boom kijken en compact blijven spelen.
  De tweede helft toeslaan met Darfalou en Yeboah. Ik verwacht dat Bruns ook wel wat wil laten zien tegen de FC Groningen, waar hij een half jaar heeft gespeeld.
  Gelmi gaat vast debuteren als linksback, ik ben benieuwd…

Leave a Reply