VVV-Venlo

VVV Praot: FC Groningen – VVV-Venlo

Vanavond staat de wedstrijd tegen FC Groningen op het programma. Een van de verste uitwedstrijden van het seizoen. Respect voor de Venlose supporters die die kant op gaan. FC Groningen zit in de winning mood en heeft in een week tijd maar liefst tweemaal gewonnen na zeven wedstrijden zonder overwinning. Vanavond ontbreken Klaassen en Allouch. Klaassen vanwege een schorsing en Allouch wederom vanwege een disciplinaire schorsing. Verder keert Kosidis terug in de selectie. Wat denken jullie dat het gaat worden?

7 Responses

 1. Nr. 077

  Ik verwacht een lastige avond in het verre noorden. Alles valt en staat met de basis waar onze trainer mee begint vanavond.

  Ik zou op het middenveld starten met Sedlacek i.p.v. Kluskens. Die is echt een stuk beter op die positie. Verder hoop ik dat onze Griek eindelijk weer eens een bal tegen de touwen schiet, zodat hij wat meer vertrouwen krijgt.

  Wat betreft Allouch: wederom een disiplinaire schorsing. Gezien zijn eerdere schorsing (dus zijn gebrek aan professionaliteit) begint dit op een aflopende zaak te lijken…

 2. chretien

  Makkelijk gaat het niet worden.
  Ik zou ook voor Sedlacek kiezen, maar de trainer zit er bovenop, die heeft z’n beweegredenen.
  Wat betreft Allouch, ik zeg eigenlijk liever niks, behalve dan dat ik het jammer vind, wellicht was het bij zijn vorige werkgever hetzelfde probleem?
  Ik teken voor een punt, maar van mij mogen ze winnen. FORZA VVV!

 3. Louis van Gaal

  Allouch is een speler die het van zijn momenten moet hebben, een speler die veel acties fout ziet gaan, dat soort spelers hebben we vaker gehad… maar hij heeft wel heeeeeeel weinig momenten die lukken en heeeeeeeel veel acties die fout gaan, en als je je dan ook nog zo gaat gedragen… buiten dit gedrag zie ik veel liever spelers als Martijn Berden en Timo Verheijen ..

 4. supportertje

  Helaas stonden we weer met lege handen, en i.m.o. opnieuw onnodig. Eerste helft dwong VVV het af met veel strijd en balbezit, vooral verdedigend zat het goed in elkaar. Al hoewel het af en toe met een gelukje goed bleef gaan. Na de rust en de 0-1 voorsprong leek VVV de drie punten met verdedigend voetbal over de streep te willen slepen, men kwam er niet goed meer uit. Groningen rook zijn kans en zette vol druk op VVV wat er ook niet meer uitkwam. We zagen het gebeuren, en vroegen ons af wanneer het doelpunt voor Groningen zou vallen. Na een periode van veel druk zetten viel het doelpunt dan ook. Tja je denkt dan of VVV uit een ander vaatje zou gaan tappen, echter geen tijd daarvoor. Drie minuten later lag de bal alweer achter de Boer na een prachtige vrije trap. Maar daarbij kun je de Boer wel wat verwijten. Hij keepte tot dat moment een zeer goede partij, en heeft wel het een en ander zijn doel uit geranseld. Echter bij deze vrije trap stelde hij zich t.o.v. de muur zich niet goed op, en gaf zo de ruimte tot scoren van VVV. Opnieuw heel jammer, VVV speelt echt niet zo slecht, maar laat zich te snel verrassen en voelt het moment niet zo goed aan als het er op aankomt. Op deze manier zakken we wel snel in het rijtje, tijd om het om te draaien.

Leave a Reply