VVV-Venlo

VVV Praot: FC Twente thuis

Morgen nemen wij het op tegen FC Twente. Na de zege tegen Almere City FC is het zaak om die lijn door te trekken in de Eredivisie tegen het sterke FC Twente.

Hoe vinden jullie dat VVV moet gaan spelen en welke spelers mogen absoluut niet ontbreken in basis? Laat het ons weten.

16 Responses

 1. sjengske07

  Prima opstelling en alstublieft geen Hunte en Hupperts laten invallen. Spelen ondermaats en zijn geen eredivisiewaardige spelers. Misschien ergens stallen in de winterstop. Hoeven we ons niet meer te ergeren. En de Koning ben eens wat activer tijdens de wedstrijd door te coachen, anders ook maar elders werk zoeken in de winterstop.

 2. Rossie

  100% eens met bovenstaande opstelling, maar let op: gaat niet gebeuren. Onze Hans gaat gewoon weer 4-4-2 spelen met Giakoumakis en Arias voorin hoor. Anders zit Arias namelijk op de bank en dat gaat-ie niet in. Mark my words!

 3. Rossie

  Hoor net dat VVV tegen Twente weer gewoon 4-4-2 gaat spelen. Dus geen John in de basis en wellicht ook geen Machach. Terwijl je tegen Almere qua voetbal gewoon een van je beste wedstrijden tot nu toe speelde. We stellen nu dus ook vast dat de technische staf, ondanks het goede spel tegen Almere, tóch weer voor de andere opstelling kiest. Dus betekent dat wat mij betreft echt maar één ding: verlies tegen Twente = exit technische staf. Geen discussie. Out. Ze kiezen er nu zelf weer bewust voor, tegen alle logica en gezond voetbalverstand in, dus ook alle verantwoordelijkheid dan. Klaar d’r mee.

  1. Rossie

   Als Hunte en Arias morgen in de basis trek ik definitief de stekker eruit. Je moet 4-3-3 spelen zoals tegen Almere óf 4-2-3-1 en dan zo:

   Kirschbaum
   Pachonik – Gelmi – Kum – Schmidt
   Post – Linthorst
   Van Crooij – Machach – John
   Giakoumakis

  2. VeniVidiVici

   Ik mag hopen dat dit niet waar is, maar vrees inderdaad dat HdK met Giako weer erbij, teruggaat naar 442 met het in zijn ogen oogstrelend en succesvolle spel van de afgelopen weken. Je zou bijna gaan hopen dat Giako geblesseerd blijft. We weten allemaal welke namen in de basis horen, waarom blijft HdK ons treiteren? Als hij weer met Hunte gaat starten en met vCrooy op middenveld dan trek ik hem persoonlijk van de bank af zaterdag.

  1. VeniVidiVici

   Mogen we met 12 het veld op zaterdag? Dan hebben we in elk geval een klein kansje deze keer 😉
   VCrooy hoort rechtsbuiten, ik vind hem op het middenveld niet tot zijn recht komen eerlijk gezegd, dus 433 met vCrooy rechtsbuiten. Linthorst op middenveld naast Post, totdat we een nieuwe verdedigende middenvelder erbij hebben die zijn plek kan innemen.

Leave a Reply