VVV-Venlo

VVV Praot: FC Twente thuis

Dit weekend gaat de Eredivisie weer verder! VVV-Venlo speelt thuis tegen FC Twente in een hele belangrijke wedstrijd voor de Venlonaren.

Het wordt een interessante speelronde voor VVV-Venlo met een nieuwe trainer, maar ook spelers die zich opnieuw willen bewijzen naar een slechte reeks. Wat gaat het worden? Wie moet er spelen? Laat het ons weten in de reacties!

23 Responses

 1. supportertje

  Zal er inderdaad op of er onder moeten gaan a.s. zondag. Hopelijk werkt het ontslag van Maaskant in het voordeel, vooral omdat Jayke voor de ploeg staat. Het moet duidelijk zijn dat het roer om moet achterin. De verdediging moet weer staan als een huis, en wat mij betreft volledig op de counter richten. Iedereen moet mee verdedigen, dus voorin in ieder geval de snelle spelers om het counteren mogelijk te maken. Wright op rechts, Yeboah op links en Johnatan als spits. Danny Post centraal in de verdediging, met daarvoor Lee,Evert en van Ooien, achter Dekker, Roseler, Jansen.

  1. polleke

   Post centraal in de verdediging lijkt mij geen goede optie. Het gevaar voor strafschoppen is zeer groot met Post die altijd op (of over ) het randje speelt.
   Mijn inziens moet er een keuze gemaakt worden tussen Danny en Lee op het middenveld en dan gaat mijn voorkeur uit naar Danny Post. Dit is een rigoreuze beslissing maar volgens mij noodzakelijk. We zullen het zien wat Jay uit de hoge hoed tovert.

   1. mats

    Alsof Kum geen strafschop veroorzaker is.
    Ik vind dat Post op basis van al zijn jaren inzet voor VVV altijd moet spelen, maar ja zet je Lee dan op de bank? Want Lee en Danny samen op het middenveld werkt niet want dan heb hebt weinig aanval en toevoer vanaf het middenveld

 2. pierre

  Naar mijn mening moet je de spelers de kans geven om zich te rehabiliteren.
  Dus
  Kirschbaum
  Pachonik-Roseler- Post – Janssen
  Lee – Neudecker- Linthorst
  Van Oijen – Opoku- Yeboah

 3. chretien

  Zujn we blij of tevreden met 1 puntje? Ik denk het niet. Toch, liever 1 puntje dan niks. Ik laat het over aan de verantwoordelijken. Alleen, stel geen speler op die niet 100% geeft. FORZA VVV!

 4. Meuske

  Ben in ieder geval niet meer tevreden als ze het gras opvreten en alles geven want dat hebben we nu wel gezien! Punten moeten we hebben en ik hoop van ganse harte dat Jay de boel op de rit krijgt anders word het een loodzwaar seizoen en hebben we spelers in huis waar we in de KKD nog geen wedstrijd mee winnen. Tot nog toe is het allemaal van een bedenkelijk niveau wat ze laten zien. Desalniettemin Forza VVV en Jay helt de punten in VENLO!!!

 5. De Realist

  Hoewel FC Twente het niet onaardig doet, zijn dit natuurlijk wel de wedstrijden waarin je 3 punten moet pakken. Dit zal nog een hele opgave worden gezien de slechte reeks van VVV. Met Jay aan het roer winnen we meestal, dus heb er alle vertrouwen in. Come on Venlo !!!

 6. Hup VVV!

  Het team moet het nu laten zien, er zijn geen excuses meer! Wie er gaat spelen maakt mij niet veel uit, denk overigens niet dat er heel veel gewisseld zal zijn t.o.v. de laatste wedstrijden. Cattermole nog een twijfelgeval dus dan zal het middenveld wel bestaan uit Linthorst – Neudecker en Post. Wat naar mijn idee een prima middenveld is.

  Zondag volle bak achter het elftal en dan houden we de punten hopelijk weer eens in Venlo!

  Hup VVV!

 7. idderzienmeining

  Allereerst ben ik blij dat de club het heeft aangedurfd om de trainer en zijn assistent te ontslaan. Dit kost de club namelijk geld en eigenlijk willen we ons kleine spaarpotje niet aanboren voor dit soort maatregelen, maar dit MOEST in mijn optiek en gelukkig deelden Stan Valckx en Marco Bogers deze mening …

  Waar ik nu in elk geval op hoop is dat we zondag weer een VVV zien dat als team spelt en SAMEN de linies kort houdt. De laatste seizoenen was dat één van de sterke punten van VVV en als er een tegenstander voorbij een VVV speler glipte, stonden er op 5 tot 10 meter direct andere VVV spelers klaar om de aanval te onderbreken. Dit seizoen valt ons team vaak zó ver uit elkaar dat een speler van de tegenpartij zó 20 tot 30 meter kan pakken alvorens iemand van VVV is ingestapt.

  Dus dáár ligt in mijn ogen de grootste uitdaging: gegroepeerd spelen, kort op de mensen EN op elkaar en pas daarna gaan we kijken wat in balbezit mogelijk is. Kansen gaan we sowieso altijd krijgen maar kansen tégen die moeten we echt gaan beperken tot een minimum !

  Ik verwacht eerlijk gezegd (zeker niet na wat ik gisteren gehoord heb bij VVV TV) niet veel wijzigingen maar vooral een signaal van onze spelers –> die moeten nu allemaal laten zien wat ze waard zijn !

  Positief is dat er een nieuwe man voor de groep staat en de rest zal zondag moeten blijken op “de plak”.

  Ben hoopvol in elk geval,

 8. Hakkentrik

  Fc Twente is wat mij betreft samen met NAC en Roda JC de meest onsympathieke club in het gehele betaald voetbal. Deze club heeft jarenlang de zaak besodemieterd en had wat mij betreft nooit meer betaald voetbal mogen spelen. Ook VVV heeft daar last van gehad.
  Dus hoe dan ook winst komende zondag, het liefst met zo groot mogelijke cijfers. Verder stel ik een levensgroot spandoek voor met de tekst: ” Liever failliet en blut, dan supporter van een club uit Plus-kut”
  (Plus kut = En Schede)

   1. mats

    Ik durf nergens op te hopen.
    Maar toch hoop ik dat onder de invloed van Jay spelers als VanOoijen, Neudecker, Wright, Opoku en Linthorst (weer) beter gaan spelen / hun oude niveau gaan halen.

    Maar ik zou kiezen voor
    Kirschbaum
    Pachonik, Röseler, Post, Janssen
    Cattermole, Neudecker, Linthorst
    VanOoijen, Opoku, Yeboah

  1. mats

   Kirschbaum lijkt me juist het prototype van een speler die onder Maaskant niet functioneerde en onzeker werd. We hebben allemaal kunnen zien dat hij ook hele goede wedstrijden keepte. Dus dat moet goed komen. Soriano weet ik niet. Za vast ene aardige spits zijn maar dan had Valckx naast Neudecker toch echt voor nóg een echte goede ervaren aanvallende middenvelder moeten kieze. Zo lang die er niet is, zou ik op Opoku en VanOoijen gokken in het veld en niet op Soriano

 9. RuiverCity

  Kirschbaum
  Pachonik-Röseler-Van Bruggen-Janssen
  Post-Linthorst-Van Ooijen/Neudecker
  Wright-Opoku/Soriano-Yeboah

  Een beter alternatief is er volgens mij niet. Ik hoop dat Driessen het zelfvertrouwen van de spelers in die 5 dagen heeft weten op te krikken.
  Morgen met zijn allen vanaf de eerste minuut het team vertrouwen geven. Hoe maakt mij niet uit maar drie punten moeten behaald worden. Dan tankt het team weer vertrouwen.

 10. Nard

  Ik ben reuze benieuwd wat het gaat worden….. Allereerst wens ik Jay veel succes bij zijn pogingen er iets van te maken! Chapeau dat hij dit op zich durft te nemen! En waarom zou hij er niet slagen onze jongens weer aan het voetballen te krijgen?? Ze hebben bewezen in de aanloop naar en in het begin van de competitie er voor te willen werken, dus dat gaan ze nu ook doen. Misschien heeft dat niet meteen het gewenste resultaat (punten!), maar ik heb er vertrouwen in!!
  HUP HUP HUP VVV

 11. socrates

  Jay is prima tussenpaus. Denk dat hij dit in beste Steyn tradities gaat aanpakken. Defensief, spel door tegenstander laten maken, snel eruit en kansen benutten. Catenaccio zoals het bedoeld is. Laat die Tukkers maar aanrommelen. Enschedeërs hebben moeite het net te vinden . Drie punten zou fantastisch en kan er al voor zorgen dat het team weer met vertrouwen de wei in kan. En dat is in deze teamsport echt het belangrijkste. In de winterstop Sam Lammers van PSV en Eiting / Noa Lang van Ajax en je kan gewoon weer op plek 12 eindigen. Stan, werk aan de winkel.

 12. Depor

  Kirschbaum
  Pachonik-Roseler- Schafer – Janssen
  Post – van Ooijen- Linthorst
  Opoku – Soriano- Yeboah

  Ik zou elke wedstrijd met Soriano spelen.
  Prima spits, die het vertrouwen zal uitbetalen.
  Neudecker eventueel in plaats van Van Ooijen.

 13. Ondanks dat FC Twente ook niet super gemakkelijk scoort, vind ik hun aanval toch de sterkste linie, met een echte spits die uit alle hoeken en standen kan scoren. Waakzaamheid is dus geboden, en ik zou dus toch Schäfer niet opstellen, maar Kum.
  Hun verdediging en keeper zijn de achilleshiel, dus daar zijn ze te pakken met snelheid voorin. Ik kies dus voor Wright – Opoku -Yeboah.
  Maar vooral ook – het is hier al een aantal keren genoemd – compact spelen, zoals dat onder Steijn ook vaak gebeurde.
  En dat met snelle uitvallen FC Twente uiteindelijk verslaan!

Leave a Reply