VVV-Venlo

VVV Praot: FC Utrecht thuis

Na de spectaculaire overwinning in Emmen, staat over een paar dagen de volgende wedstrijd alweer op de planning voor VVV! Vrijdag spelen wij de eerste thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in onze eigen stadion De Koel.

Wat denken jullie van deze wedstrijd? Wie gaat er winnen? En wie zal er voor VVV-Venlo moeten spelen? Laat het ons weten in de comments!

12 Responses

 1. De invulling van het middenveld voor de wedstrijd tegen FC Utrecht, dat is DE uitdaging voor de technische staf!
  Tegen Emmen viel Janssen prima in en heeft hij de instructies van De Koning uitstekend uitgevoerd, maar tegen Emmen speelden we op de counter. Weliswaar gingen we de 2e helft gedurfder spelen en namen we het initiatief, maar wat ga je doen tegen Utrecht? Ik vind het lastig.
  Ik zou toch Van Crooij rechtsbuiten zetten, maar wordt het middenveld dan niet overlopen?
  Achterin in ieder geval gewoon weer Kum opstellen, die heeft tegen Emmen bewezen dat hij het nog steeds kan.
  Geweldig van hem die interceptie die ten grondslag lag aan de 2-1. Hij zette zelf de aanval op, kwam opstomen en wilde zelf de bal van John, maar die speelde hem iets verder door naar onze Griekse vriend, die gelukkig scoorde!
  Maar hij speelde eem prima pot, gaf leiding aan de verdediging en had een aantal goede ingrepen. Hij zal dit seizoen heus wel flink wat kaarten verzamelen en hier en daar wat strafschoppen veroorzaken, maar hij heeft tegen Emmen laten zien dat hij er nog steeds staat!

 2. Goodie

  Hopelijk beginnen zowel John als van Crooij op de flanken. Ik verwacht geen nieuwe middenvelder voor vrijdag en zou als ik de Koning was toch eens kijken of Arias eventueel op 10 kan spelen.

 3. Hendrix2

  Super leuk dat we onze eerste wedstrijd met 3-5 hebben weten te winnen en dat we bovenaan staan. Hierdoor is iedereen in de goeie mood deze week en terecht. Wel moeten we realistisch blijven en weten dat we echt nog wel die voetballende middenvelder nodig hebben waar ik deze week verdacht weinig over hoor…
  Heeft iemand een idee hoe onze testspeler het doet? En of VVV in gesprek is met een of meerdere kandidaten? Kan me Valckx zijn interview van vorige week nog herinneren waarin hij in deze week minimaal 1 speler beloofd.

  Forza VVV

 4. idderzienmeining

  Wedstrijd nr. 2 van een nú al bizar seizoen … stadions met weinig toeschouwers en sfeer en dus amper thuisvoordeel …

  Ik denk dat Emmen in een uitverkochte en sfeervol Oude Meerdijk de 2-0 voorsprong NIET had weggegeven.

  Utrecht, een club die als één van de weinige clubs wél over de financiën beschikte om zich indrukwekkend te versterken met jongens als Warmerdam, Elia en Mahi. De selectie is gewoon sterk én breed !

  VVV zal in elk geval vertrouwen hebben geput uit de zege in Emmen en de basis voor morgen zal moeten zijn dat er een team staat wat 100% geconcentreerd én gedisciplineerd moet spelen.

  Tegen deze opponent moet je in de wedstrijd blijven want dáár scoor je denk ik niet veel goals tegen …

  Ik zou starten met dezelfde 11 als tegen Emmen en waarom ? Vito v Crooij heeft het loopvermogen en de power om een sterk middenveld te vormen want dáár gaat een belangrijk deel van de (wed)strijd beslist worden.

  In een later moment van de wedstrijd (achterstand die nog overbrugbaar is) kan Vito v Crooij altijd nog doorschuiven …

  Zolang we de gewenste nieuwe middenvelder(s) dus nog niet hebben zou ik dus niet gaan voor een middenveld zonder Vito

  Laat Hupperts, John en Giakoumakis voor maar gáán voor die paar momenten die gaan komen !

  1. chretien

   Misschien heb je gelijk, maar ze moeten Hupperts niet laten “zwemmen”. Als hij de hele wedstrijd achter de LA van Utrecht aan moet… misschien, indien het van toepassing is wat betreft dezelfde LA, overwegen Hupperts en John te laten wisselen van plaats. FORZA VVV!

   1. idderzienmeining

    De rechtsback van Utrecht Klaiber is zo mogelijk nóg aanvallender ingesteld dan Warmerdam hè

   2. En dan hebben ze ook nog Kerk, Elia of evt Mahi als buitenspelers, dus dat wordt een hele zware kluif…
    Misschien is het centrum van hun verdediging hun zwakste plek, maar verder is het natuurlijk een ijzersterk elftal.

 5. roermond

  Net gelezen op de site van FC Utrecht:

  VVV is nog altijd op zoek naar versterkingen op het middenveld. Proefspeler Clement Couturier lijkt op dit moment niet in aanmerking te komen voor een contract. ,,We zijn momenteel in onderhandeling met spelers. Daar gaat onze voorkeur naar uit”, aldus technisch manager Stan Valckx

 6. ponnie veag oet de pan

  Utrecht is natuurlijk different koek dan emmen. Ik verwacht een dominerend utrecht en hoop dat vvv de rijen beter dicht houdt dan tegen emmen. Op zijn venloosch verdedigen zoals afgelopen seizoenen en dan 3 keer er gevaarlijk eruit komen en scoren

  1. wuilus

   Ik ben bang voor een dikke nederlaag Vnvd. Ik ben er zelf bij in de koel en mag hopen dat ik het fout heb.
   Utrecht is gewoon zeer sterk dit seizoen, hopen dat ze nog niet God ingespeeld zijn en dat vvv het achterin een beetje beter dicht kan houden

Leave a Reply