VVV-Venlo

VVV PRAOT: FC Utrecht uit

Komende wedstrijd is FC Utrecht uit. Hoe gaan we het doen? Wat verwacht je van het team? Moet er nog iemand bij? Moet er nog iemand vertrekken? Laat je mening horen in de reacties en praat met andere supporters over deze wedstrijd!

16 Responses

 1. supportertje

  Na de frustratie in de wedstrijd tegen Ajax, ben ik weer vol goede moed mijn kaartje op gaan halen voor de uitwedstrijd in Utrecht. Een ding is voor mij clip en klaar, als ze op deze weg verder timmeren en spelen zoals tegen Ajax, dan gaan we een mooi seizoen tegemoet. Wat hebben ze gevochten en laten zien wat ze als team kunnen. Heel veel respect voor het gehele team is hier op zijn plaats. En nu hopen dat FC Utrecht te maken krijgt met een VVV dat zijn gram wil halen. Vorig jaar hadden we een geweldig uit seizoen en viel er veel te juichen. Nu maar hopen dat we dit weer mee mogen maken.

 2. lucien1978

  Ik denk idd dat er nog een buitenspeler bij moet met diepgang.

  Voor de rest staat er een prima elftal.

  Beste opstelling voor mij:

  Unnerstall

  Rutten – promes – roseler – Borgmann

  Susic – post – seuntjens

  Samuelsen – mlapa – grot

  Bank/dubbele positie invulling

  Doel : v Crooy
  RB: Dekker, Kum
  CV : v Bruggen Korkmaz, Kum
  LB: Janssen
  MV : v Bruggen , v Ooijen, Linthorst, Steyn
  LB : Grot ?
  Spits : Seuntjens, Opoku, Grot
  RB : v Ooijen , Roemer

  Ik mis nog een links of rechtsbuiten

 3. idderzienmeining

  Ik denk dat VVV Venlo zondag wederom een moeilijk te kloppen tegenstander zal blijken, deze keer voor FC Utrecht.
  De tegenstander heeft qua namen natuurlijk een behoorlijk indrukwekkende selectie in vergelijking met VVV Venlo. Maar onze jongens hebben al diverse malen bewezen als collectief tot grote hoogten te kunnen stijgen en op die manier tegen ELKE tegenstander punten te kunnen pakken !

  Ik hoop nog dagelijks op de komst van een extra buitenspeler want ik vind echt dat het daar nog erg dun gezaaid is binnen de huidige selectie. Het inbrengen van Borgmann als linksbuiten tegen Ajax was wat dat betreft typerend …

  Als ik kijk naar de 1e twee wedstrijden van dit seizoen dan blijft het elftal in zijn geheel goed overeind verdedigend gezien en hebben we natuurlijk geluk dat Unnerstall meteen in een blakende vorm steekt.

  Persoonlijk hoop ik dat we zondagmiddag kunnen starten met Mlapa in de punt met Grot en Samuelsen daarnaast. Dan hebben we een voorhoede met kracht, snelheid EN een actie en kunnen we hopelijk in de omschakeling meer gevaar stichten.

  De verdediging mag van mij ongewijzigd blijven, want er is niemand die door de mand gevallen is. Al mist in mijn ogen Kum de echte snelheid als hij een snelle buitenspeler treft (type Neres). Maar volgens mij zal dit zondag tegen FC Utrecht niet het geval zijn ?

  Het middenveld dan, de linie waar de trainer de meeste opties heeft. Post is een zekerheidje en ik vind dat Peter van Ooijen tot nog toe wat toevoegt aan ons elftal. Ik verwacht een fysieke strijd op het middenveld dus dan heb je misschien meer aan een type Susic of van Bruggen. Maar Seuntjens kan daar ook prima spelen en is binnen onze selectie één van de weinige spelers die het spel snel en direct kan verplaatsen, met name in de diepte !

  Opstelling op basis van bovenstaande hersenspinsels:

  Unnerstall

  Rutten – Promes – Röseler – Janssen

  Seuntjens – Post – van Ooijen

  Grot – Mlapa (fit ?) – Samuelsen

  Indien Mlapa niét fit is, dan mag Seuntjens in de punt en zou ik graag Susic op het middenveld zien !

  1. Dond

   Zeer goed verwoord.
   VVV zal inderdaad voor elke tegenstander een moeilijk te kloppen ploeg zijn wanneer ze zo gedisciplineerd blijven spelen.
   Verdedigend staat het zeker goed maar het kan voor VVV veel schelen wanneer er nog minimaal 1(2?) snelle buitenspeler(s) toegevoegd kan/kunnen worden aan de selectie. Want voorin voornamelijk op de flanken blijft de spoeling naar mijn mening behoorlijk dun.

 4. kenfen

  Hunte zie Ik graag terugkeren heeft het prima gedaan vorig seizoen mede dankzij zijn fysieke arbeid ontlaste hij de verdediging en zijn snelheid zorgde voor menig gevaarlijke aanval Alleen zijn scorend vermogen is wat minder maar daar hebben we een spitsentrainer voor

  1. Piet Verbong

   Ik denk dat Torino net dat puzzelstukje kan zijn dat VVV voorin nog nodig heeft. Geef hem een nieuw contract. En voor zondag heb ik alle vertrouwen in de defensie van onze club. Gok op 1-1.

 5. robbaan

  VVV blijkt opnieuw een moeilijk te kloppen ploeg.
  Bij Utrecht moet VVV vooral de eerste 20 minuten goed doorkomen.
  Ik zag woensdag Peniel tijdens de training rondjes lopen, dus verwacht hem nog niet.
  Hopelijk kan VVV zelf op voorsprong komen, Utrecht de wedstrijd laten maken en in de slotfase de 0-2 binnen prikken.

 6. chretien

  Waarom die aversie jegens Hunte? Leemans is vertrokken, dus Torino kan heel anders gaan spelen, veel meer zich bezighouden met aanvallende taken in plaats van alle verdedigende tekortkomingen op te lossen van onze eerdere goalgetter Leemans. Met Susic op die plaats krijgen we een andere, meer aanvallende, dreigende, Hunte. FORZA VVV!

  1. mats

   Leemans. ai ai ai… dat gaat niet goed bij Pec. Zelfde geldt voor Vito. Heb je ze zien spelen?
   Laat ik t zo zeggen: Pec staat niet voor niets onderaan. Die spelen continu met 9 man. Kwestie van tijd dat Leemans en Vito op de bank belanden. Jammer, gun ze het wel.

 7. RuiverCity

  Met deze speelwijze gaat VVV het weer geen heel seizoen volhouden en kom je straks weer in de problemen. De reservebank niet goed genoeg om dat weer op te vangen. Een snelle flankspeler kan dit seizoen het verschil maken. Er moet er toch wel ergens een te huur zijn?! Van Ooijen is echt geen flankspeler.

  Kum is tegen een snelle flankspeler veel te kwetsbaar en vind ik daarom meer voor centraal achterin geschikt. Daar staan echter Promes en Röseler. Dus mooi staan laten.

  FC Utrecht is een fysieke ploeg, net als VVV.

Leave a Reply