VVV Praot: Feyenoord thuis

Wij zijn allemaal aan het rouwen om de wedstrijden tegen Fortuna Sittard en Groene Ster, maar de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur. Stadion de Koel is het decor voor de wedstrijd tussen VVV-Venlo en Feyenoord.

Tegen het eveneens lijdende Feyenoord, zal een sterk strijdplan neergelegd moeten worden om punten te behalen. Het is nog maar de vraag welke spelers dit zullen gaan doen. Wie zou er volgens jullie in de basis moeten staan om dit mogelijk te maken? Laat het ons weten.

37 Responses

 1. Godfried

  Misschien ligt er voor de supportersvereniging een schone taak om groots uit te pakken komende zondag? Nu is hét moment daar om te laten zien dat we bovenal supporter zijn van VVV. Dat we ongeacht de resultaten vierkant achter onze mensen blijven staan. Juist nu hebben ze onze onvoorwaardelijk steun nodig. Ook wij moeten ons 100% inzetten dit seizoen.

 2. Koelie

  Maaskantje moet de dubbele bus gaan parkeren en de lange bal gaan hanteren. Want gaan aanvallen met deze selectie is zelfmoord.
  Kirschbaum
  Pachonik-Röseler-Schafer-Kum-Van Brugge
  Post
  Linthorst-neudecker-Cattermole
  Yeboah – Opoku

  Stan mag van mij de huurcontracten opzeggen van faalhazen Sinclair en Wright. Dat scheelt weer in kosten. Hopelijk kun je daarvoor in de winterstop een nieuwe spits halen.

   1. Koelie

    Jammer ik dacht het niet op zou vallen. Dan Neudecker eruit en Opoku een linie terug.

 3. ger

  Feyenoord is net zo onzeker als VVV, dus er is wel iets te halen.
  Met wind tegen is het moeilijk fietsen zullen we maar zeggen.
  Je moet gewoon weer even wind mee hebben om in de goeie flo te komen,
  dan kan nog alles.
  Prima spelers met veel kwaliteit maar nog geen team helaas.

 4. mats

  Ik vind dat Maaskant alle spelers eens goed in de ogen moet kijken en alleen spelers op moet stellen die het kunstgras op willen vreten. Elke speler moet zondag laten zien in het VVV shirt te willen spelen. D’raan wie verrekes. Wie dat niet wil of kan opzouten. Desnoods ook huurcontracten opzeggen. En voor de rest boeit het niet wie er in het veld staat. Alsof we veel
  keus hebben . Maar ik ga in ieder geval
  Elke speler uitfluiten die over het veld sjokt asof hij liever thuis zit.

  1. chretien

   Ik kan me nog het meest vinden in wat jij zegt of schrijft.

   Maar, of dit al tegen dit Feyenoord met advocaat en de wolf helpt?

   We gaan het allemaal zie zondag.

   FORZA VVV!

 5. RuiverCity

  Kirschbaum
  Pachonik-Röseler-Schäfer-Kum
  Post-Cattermole-Van Bruggen
  Opoku
  Wright-Yeboah

  Scheimann voldoet absoluut niet. Janssen wellicht nog geblesseerd dus Kum maar linksback.
  Van Bruggen als breker erbij op het middenveld. Vervolgens maar hopen op een bevlieging van Wright of Yeboah

  1. mats

   Schäfer bevalt ook totaal niet. Op zijn plek kan VanBruggen toch staan? Of waarom niet Post op die plek? Dan staat er iig een type speler meteen over mijn lijk mentaliteit.

   Ik zou voor 5-4-1 gaan. Gewoon de bus parkeren. Laat Feyenoord zich maar kapot spelen.

   Kirschbaum
   Pachonik- Röseler – VanBruggen – Schäfer- Kum
   Linthorst- Cattermole- Post- VanOoijen
   Opoku

   1. Godfried

    feyenoord de bal geven? nu ook feyenoord erg onzeker is zou ik ze bij de strot grijpen. je moet ze geen seconde het idee geven er lekker in te zitten. zak je massaal terug, dan heeft feyenoord de bal en komen er zeker kansen. die kwaliteit hebben ze namelijk echt wel. de zwakte bij hun zit achterin en op het middenveld.

  2. lucien1978

   Dat middenveld is pure zelfmoord. Er zit al geen voetbal in de ploeg met Post – Cattermole en Linthorst. Laat staan met v Bruggen.

   Dan wordt je helemaal overlopen.

   Feyenoord is juist aangeschoten wild en dus moet je er vol opklappen.

   Je moet in ieder geval wat voetbal op je middenveld hebben .

   Kirschbaum
   Pachonik – Roseler – Kum – Janssen
   Post – Linthorst – Opoku
   V Ooijen – Soriano – Yeboah

   1. RuiverCity

    Dan moet je zeker niet dit middenveld hebben. Dan word je pas compleet overlopen. Juist Wright opstellen tegen die IE want die kan er echt helemaal niks van. Als Wright er maar eens eentje maakt dan komt hij wellicht los. Zie Mlapa vorig seizoen.

 6. mats

  Ja we hebben gezien hoe goed VVV aan de bal is en hoeveel kansen ze creëeren en hoeveel doelpunten ze maken en dat ze een tegenstander 90 minuten vast kunnen zetten en hun wil op kunnen leggen en er nooooooit knullig balverlies geleden wordt *zucht*

  Alsof FEY opeens niks meer kan. Kom op zeg. En dan weer tegen 4 doelpunten aanlopen omdat wij zonodig balbezit moeten hebben. Behoor, bus parkeren….de 0 houden en wachten op een countermogelijkheid met VanOoijen en Opoku…. laat die evt. maar zo’n typische VVV-frommelgoal maken… 1-0 daarna deur potdicht doen!

  Meer kansen zie ik monenteel niet voor dit VVV

  1. Godfried

   Ik heb het toch nergens over op balbezit spelen? Ik heb het over er kort opzitten en vooral niet massaal terugzakken. Dat is namelijk vragen om problemen.

   Als een stel fretten op elke bal duiken en je tegenstander geen millimeter bewegingsruimte geven. Dat is iets totaal anders dan op balbezit spelen. Je moet fouten van de Feyenoord verdediging afdwingen. Dat doe je niet rond je eigen 16, maar juist op de helft van de tegenstander.

   1. mats

    De meeste VVV spelers kunnen amper een bal vasthouden en dan wil jij ze hoog laten dekken om fouten te veroorzaken in de FEY verdediging? Nou dat zal misschien nog wel kunnen lukken maar de vervolg actie he? Kansloos. Dus lekker die bus parkeren hoor.

   2. Godfried

    Dus volgens jou kunnen de spelers van VVV geen druk zetten op de bal? Volgens mij is dat juist het makkelijkste van het hele spelletje. Vechten voor elke meter. Maar goed. Heb maar een kleine 30 jaar zelf op het veld gestaan. Zal al die tijd wel niet hebben opgelet..

    Nogmaals, met de kont tegen de eigen 16 is vragen om problemen. Daarbij moet jezelf dan toch al snel 80 meter overbruggen om tot een kans te komen. Hoe zie je dat voor je?

   3. Amper een bal vasthouden, dat vind ik wel erg kort door de bocht…
    Er is een totaal gebrek aan vertrouwen, waardoor er helemaal niks meer lijkt te lukken, en als je dan zo moeizaam scoort, wordt dat gevoel alleen maar versterkt denk ik..
    Een succesje kan wonderen doen. Maar als je voor de pot gaat hangen teken je je eigen doodvonnis. Berghuis heeft zo veel kwaliteiten, die gaat dan zeker scoren met een geplaatst afstandsschot of uit een vrije trap. Nee, gecontroleerd spelen en de verdediging van Feyenoord onder druk zetten, want dat is hun achilleshiel…
    En dan hopen dat de bal eindelijk eens goed valt!

 7. Split

  Ik zit net op de site te kijken van VVV hoe het ervoor staat met de verkoop van de tickets. Er zijn nog echt heel veel kaarten te krijgen. Zo zonde. Begrijp gewoon echt niet dat VVV die tickets zo duur maakt (31 euro voor O, 41,50 voor Z1)!! Feyenoord is geen topclub meer. En je gaat wel via Jumbo kaarten voor deze wedstrijd uitdelen terwijl andere supporters zo’n hoog bedrag moeten betalen…

  1. mats

   VVV snapt er al jaren niks van. Die hebben geen enkel idee hoe je aan klantenbinding doet en een supportersschare opbouwt. Pas als het slecht gaat met de club hebben ze opeens supporters nodig. En die moeten dan opeens diep in de buidel tasten.

   Ik heb al eerder gezegd. VVV moet NU in actie komen en de wedstrijd gratis maken voor jeugd t/m 16 en een tientje voor daarboven ofzo…. en dan dat hele ZW vol stoppen met VVV fans ipv de reet likken van FEY supporters.

 8. Venske

  Advocaat kennende, gaat hij zondag puur voor de punten. Dat betekent bij hem inzakken en op de counter en snelle omschakeling loeren. Vvv moet dus niet in het mes lopen…. Dus de bus en maar hopen op een mazzeltje voorin…

 9. Meuske

  Waar zijn we eigenlijk op aan het hopen?? Punten tegen Feyenoord?? Nee denk dat de hoop bij vele gevlogen is en terecht op het moment want als we allemaal een beetje realistisch zijn weten we toch ook wel dat er niks te halen valt tegen Feyenoord ook al zitten hun ook in een slechte fase! Denk dat op het moment het 1e van SVB al een probleem kan vormen. Ben de hoop verloren dat het op deze manier nog goed gaat komen.

  1. Hup VVV!

   Ik hoop ook niet op punten, dat verwacht ik ook helemaal niet!
   Maar ik wil wel een ploeg zien die er vol voor gaat en die dan met een beperkte nederlaag toch trots het veld kan verlaten. Dan ben ik al tevreden!

   Hup VVV!

   1. Meuske

    Dan wachten we gewoon nog een paar wedstrijden tot het echt te laat is dan hebben ze in ieder geval het gras opgegeten en alles gegeven!! Bij iedere andere club was al lang de pleuris uitgebroken maar wij blijven nog even toekijken en doen niets! Ben ook geen voorstander van de trainer de schuld te geven maar deze man is uiteindelijk verantwoordelijk voor deze puinhoop dat is zijn job. Je kunt moeilijk 20 spelers de laan uitsturen.

 10. Rikki077

  Steun Maaskant! Juich hem juist toe is de enige invloed die wij nu hebben.
  Een trainer die laat is binnengekomen, niet betrokken kan zijn geweest in de aankopen van dit seizoen. en al bij voorbaat een negatief predicaat bestempeld heeft gekregen.

  Heroverweeg hoe je in de winter afscheid kunt nemen van een deel van deze “nieuwe” spelersgroep.
  Nu even “de bondscoach” uithangen 🙂
  Ga met een 5 verdedigingsblok en 2 spitsen voetballen en hoop wat punten op te rapen de komende weken.

  Supporters, blijf achter je club staan, negatief doen werkt voor de spelers verstikkend/averechts, schieten we niets mee op.
  Bovenal een verzoek aan de spelers zelf, “eet het gras op” en niet slechts de eerste 15 minuten!!!! Zo niet, wisselen.
  Avé VVV, succes!

 11. Zeker wete

  Zo de rouwfase zal nu toch wel voorbij zijn. Zondag met zijn allen naar de koel en 100% achter het team gaan staan! Alleen dan kunnen we het team helpen en vertrouwen geven.

 12. Kladderdaats

  Volgens mij is Jaapie weg en heeft zoals men zegt de ‘eer’ aan zich zelf gehouden. Waarom? Slecht, slecht voetbal en geen resultaat. VVV voetbalt slecht tot zeer slecht en geen resultaat. Trainer zit er gewoon nog. Andere.clubs nemen afscheid voor minder. Succes VVV. Ik kan het niet aan zien zondag. Ik ga wel naar EVV kijken of ut Ven. Hoef ik me iig geval niet ergeren aan die gast. Kots hem echt uit. Zonde geld.

   1. Rossie

    Het zit ook écht niet mee hè…nu gaat zelfs RKC wedstrijden winnen! Vandaag tegen Feyenoord, die willen juist nú wat laten zien aan de nieuwe trainer, ongelukkige timing voor ons dus. RKC wint gisteren van Heracles dus Heracles heeft volgende week voor het thuispubliek wat goed te maken…en wie moet er volgende week uit naar Heracles? Juist. Man man man…echt álles zit tegen nu, zelfs het competitie-schema…het is een complot! 😉
    Hoe dan ook, er is dus een gerede kans dat je vandaag en volgende week óók weer verliest en dan moet er echt iets gaan gebeuren hoor, het spijt me. Dan is het niet meer te verkopen om niéts te doen, echt niet. Trainer handhaven na evt 7 wedstrijden op rij verlies? Kan toch niet…maar goed, laten we eerst maar eens afwachten wat er gaat gebeuren…ik vrees echter het ergste de komende twee wedstrijden.

 13. hoogtrogy

  Jastrzebski, Z cialis vs viagra 62 Treatment with insulin or beta 2 agonists is generally discouraged as they substantially reduce the potassium clearance in a dialysis session, which is dependent on potassium exchange between the dialysed blood compartment and the intracellular space

Leave a Reply