VVV Praot: Groene Ster uit

Het gaat niet lekker met VVV-Venlo. Daar zijn we allemaal wel over uit, maar we moeten er alles aan doen om een positief gevoel te kweken. Het beste is om dus de bekerwedstrijd tegen Groene Ster te winnen.

Wat denken jullie van het bekertoernooi? Moeten we onze jeugspelers erin gooien of juist zorgen dat ons eerste team meer ritme krijgt? Laat het ons weten!

7 Responses

 1. Hup VVV!

  Ik zou gewoon beginnen met het basiselftal. Deze wedstrijd zou goed gebruikt kunnen worden om het vertrouwen binnen de ploeg weer wat omhoog te krijgen. Een suggestie welke ploeg de komende weken moet gaan spelen:
  Kirschbaum
  Pachonik – Roseler – Schafer – Janssen
  Linthorst – Post – Neudecker
  Yeboah – Opoku – van Ooijen

 2. chretien

  Inderdaad, mee eens, vooral niet teveel het team omgooien. Wel het probleem Post en Cattermole aanpakken.
  Van mij mogen ze van groenester verliezen als we dan van Feyenoord mogen winnen. De beker, die kost alleen maar energie.

 3. twiggy11

  Meschien moet de crooy morgen op doel staan en opoku in de spits je moet toch wat gaan veranderen vooral voorin als dat goed uit pakt is het achterin ook meschien wat rustiger ook groene ster zal geen makkie zijn

 4. RuiverCity

  Voor VVV een wedstrijd tussendoor maar voor Groene Ster de wedstrijd van het jaar. Geloof maar dat die er op vliegen. Gaat geen makkelijke worden.
  Misschien toch eens beginnen met Röseler-Van Bruggen in het centrum. Keeper Kirschbaum vertrouwen geven. Als je hem nu wisselt, maak je die jongen ook kapot en met Van Crooij wordt het echt niet beter.
  Ik verwacht morgen Opoku op de 10. Linthorst maar eens wat rust geven want die heeft het op dit moment helemaal niet.

Leave a Reply