VVV Praot: Heracles Almelo uit

Dit weekend gaat de competitie uiteraard weer verder voor VVV-Venlo. De Venlonaren zullen de nederlaag tegen Feyenoord proberen weg te spoelen met een wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Wat denk jij dat het gaat worden? Wie moeten er gaan spelen? Heb jij nog vertrouwen in dit seizoen? Laat het ons weten.

67 Responses

 1. mats

  Nou met Maaskant voor de groep heb ik weinig vertrouwen in dit seizoen. Ik heb het even aangekeken maar kan nu wel meegaan met zovele hier dat het de verkeerde man is voor VVV.

  Daarnaast moet er zsm een nieuwe scorende spits, een aanvallende middenvelder en een central verdediger bij, anders heb ik iig weinig hoop dat we nog van plek 17 afkomen.

  En na de degradatie nog minder bezoekers, nog minder inkomsten,, terugtredende sponsors, een uit elkaar vallend stadion en Stan zal wel naar een of andere zandbak verkassen.

  Maar gelukkig is het bier niet op want moeilijk te verkrijgbaar en niet meer te betalen (naast de duurste kaartjes van de KKD)

  Forza VVV

 2. Meuske

  Probeer om niet negatief te zijn maar hoe lastig is dat op het moment? Hoop natuurlijk dat ze Heracles natuurlijk alle hoeken van het veld laten zien en dat dit de ommekeer wedstrijd word!! Maar waar zou dat op gebaseerd zijn? Alle lichtpunten die we afgelopen wedstrijden hebben gezien? Oké de inzet was er tegen Feyenoord wel maar wie moet er verandering brengen op dit moment als alles bij het oude blijft……?? Never change a winning team maar wat is daar het tegenovergestelde van? Opoku vanaf minuut 1 als spits inzetten daar begint het mee! Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen

  1. mats

   Echt he? Weg ermee. Meneer wilde zo graag naar een grote buitenlandse competitie. Gaat ‘ie naar Vitesse of all clubs. Pauperclub.

   Had’ie niet beter naar Groene Ster kunnen gaan?

 3. Depor

  Lekker respect voor onze oud spelers jongens. Een speler die VVV groot heeft gemaakt. Misschien wel de beste die we ooit gehad hebben.
  VVV kon m niet eens betalen. En iedereen zou in zijn situatie Vitesse boven VVV kiezen. Het is toch al prachtig dat hij mee heeft getraind. Hij heeft respect voor VVV. Kunnen jullie nog iets van leren…

  1. mats

   Honda heeft VVV groot gemaakt? Hahahahaha nou jij kunt ook overdrijven hè? Hij heeft twee jaar leuk bij ons gevoetbald….. als hij echt zoveel respect had voor VVV dan had’ie een contract getekend bij ons., maar vind zichzelf te goed voor VVV. En dan ga je naar Vitesse pfffff

   Ik heb meer respect voor Post en Röseler eerlijk gezegd.

   1. YowVVV

    Als we 1500 meer seizoenkaarten hadden gehad, dan was de kans groter geweest dat hij kwam. Het gaat nu niet goed, maar supporter ben je in hart en nieren, feit blijft dat je maar een vaste kern hebt van pak en heet 3000 mensen en een 16e of 17e begroting in de eredivisie. De 17e plaats van Nu is niet best, maar waren die ballen er tegen vitesse wel ingevlogen en had je wel van Fortuna, groene ster en feyenoord verloren, dan was dit gezeik ook geweest, terwijl je prima 14e was. Zaak om nu orde op zaken te stellen en voor de winterstop nog een punt of 7-9 te pakken, dan kun je met vertrouwen de 2e competitie helft in inderdaad, kijken of je voor voorin wel dat aanspeelpunt, ballenvasthouder en afmaker kunt aantrekken. Maar meer dat dit, als dat al überhaupt lukt, zit er niet in. Wat ik mij afvraag, Sinclair – Opuku – van Ooijen, waarom zou je dit niet eens voorin proberen? Speelt Wright soms omdat hij eigendom is en een behoorlijk salaris heeft? Lees: We willen snel cashen. Denk ook aan de doorverkooprechten die hij heeft. Ik denk echt dat Wright genoeg potentieel heeft om een goede buitenspeler te worden, snelheid, voorzet beheersing vrij aardig. Maar afronden en tactisch is er nog wat werk aan de winkel. Forza VVV, op naar 3 punten.

  2. Meuske

   Ja is echt prachtig dat hij meegetraind heeft maar wat kopen we daarvoor? Hij heeft respect voor VVV?? Als dat zo was had hij onze club op dit moment wel kunnen helpen door zijn diensten voor een half jaar aan te bieden voor een redelijk bedrag en niet naar die galmbak in Arnhem te gaan!!

   1. Koelie

    Geen idee welke salariseisen Honda heeft, maar minimaal is het de niet EU norm van ruim vier ton. Die VVV ook niet zomaar kan betalen.

    Maar wat ze blijkbaar wel doen voor Wright. al is het maar de helft omdat hij jonger is dan 21. Wist niet dat hij overgenomen was door VVV. Dan begrijp ik ook waarom hij altijd speelt (investeerdersfonds?).

  3. kenfen

   Lee op de bank??? Was wel de beste se man op het veld daarnaast maakt hij de meeste meters Ik zou Post naast Rossler zetten, Cattemole op 6 en Linthorst als verbindingsspeler. Hopelijk kan Janssen weer spelen v Ooyen als hangende linksbuiten Sinclair op rechts, Opoku spits en yeboa achter de Spits

 4. Luis Erique

  Zaterdag een middenveld met post, neudecker en linthorst en voorin op de flanken Wright en yeboah en opoku in de spits en je hebt enn kansje op punten. Persoonlijk zou ik Lee een keer vanaf ut benkske laten beginnen.

 5. kenfen

  Lee op de bank??? Was wel de beste man op het veld daarnaast maakt hij de meeste meters Ik zou Post naast Rossler zetten, Cattemole op 6 en Linthorst als verbindingsspeler. Hopelijk kan Janssen weer spelen v Ooyen als hangende linksbuiten Sinclair op rechts, Opoku spits en yeboa achter de Spits

   1. spits

    Allemaal prima maar zullen we nu gewoon achter trainer en team gaan staan .
    Negatief gepraat helpt niemand en maakt het niet beter.

   2. mats

    Dat doen we tijdens de wedstrijd. Hier zijn we kritisch en mag iedereen lekker naolen en zijn mening geven, ook als die
    Jou niet bevalt.

 6. roermond

  Lee is geblesseerd en over Honda? Die jongen heeft groot gelijk…en over respect? Nou VVV heeft andersom respect getoond. Die jongen is nog op zijn afscheid aan het wachten, wat hij nooit gekregen heeft. Dat is pas respect…come on venlo..forza VVV, zaterdag minimaal 1 puntje meenemen uit Almelo..

  1. Grad

   Jij zegt dat VVV geen respect heeft getoond t.o.v. Honda, omdat hij nooit een officieel afscheid heeft gekregen. Wie zegt niet dat VVV hem dit wel heeft aangeboden, maar dat Honda mogelijk hiervoor geen interesse had, of geen tijd voor vrij heeft willen maken. Marco Bogers heeft hem weleens bezocht in Milaan en mogelijk is het wel eens ooit ter sprake gekomen, wie weet? Er kan ook een bepaalde onvrede zijn ontstaan vanwege het feit, dat hij na zijn transfer naar CSKA ook niet meer in financieel opzicht aan VVV heeft gedacht. Toen AC Milan tussentijds interesse toonde, koos hij er voor om zijn contract uit te dienen en transfervrij naar AC Milan te vertrekken. Voor hem financieel aantrekkelijker, want bij een tussentijdse transfer zou VVV recht hebben op een doorverkooppercentage. Ook bij AC Milan heeft hij zijn contract uitgediend en vertrok hij transfervrij naar Pachuca, ondanks het feit dat hij op een zeker moment geen basisplaats meer had en er interesse was vanuit Spanje. Musa daarentegen is een ander voorbeeld, hiervan heeft VVV zelfs tot tweemaal een bedrag ontvangen vanwege tussentijdse transfers.

 7. chretien

  Eerlijk gezegd zijn we natuurlijk kansloos
  in Almelo. De laatste weken hebben duidelijk gemaakt waar we thuis horen en dat is onderin de eredivisie. Als we niet willen degraderen, dan moet er echt wat gebeuren. Nee, 8k bedoel niet Maaskant wegsturen, want dat heeft nog bijna nergens wat opgeleverd. Wie kunnen er iets aan doen?
  A) VVV kan overwegen de selectie op een of meerdere plekken te versterken.
  B) De staf en selectie een paar dagen samen “praten”, desnoods in Spanje of elders.
  C) Wij de supporters met zijn alleen één groep fans die als één man achter de club gaan staan.

  We zijn vaker gedegradeerd en de eerste keer dacht ik dat we dood gingen. Mocht het nu weer gebeuren, dan is het even huilen, maar daarna is het lekker ballen in de eerste divisie met de hoop binnen één jaar terug te zijn in de eredivisie.

  Overigens vind ik dat de fans op deze site zoveel mogen zeiken als ze willen. Zij zijn ook fans van VVV. mensen die geen fan zijn, komen niet op deze site.

  1. Hup VVV!

   Ben het met je eens. De trainer nu ontslaan heeft denk ik niet het gewenste effect. Het geld wat de club dit zou kosten kunnen ze beter gebruiken om in de winterstop de selectie te versterken.
   Daarnaast denk ik dat een combinatie van optie A, B en C nodig is om ons te kunnen handhaven in de eredivisie. Daar heb ik nog steeds vertrouwen in, want er zitten nog een aantal zwakke broeders in de competitie en heel realistisch gezien staan we na bijna 2,5 jaar eredivisie nu voor het eerst op de plek waar we ook echt thuishoren. We hebben dus een hele tijd boven onze stand geleefd!

   Allemaal samen achter de ploeg!

   Hup VVV!

 8. Koelie

  Zou me verbazen als we vanavond een punt gaan halen. Ik vrees voor weer een grote nederlaag. Wat op zich niet gek is tegen een kwalitatief veel beter Heracles.
  Hierna weer interland break en dan Twente thuis waar punten gepakt zullen moeten worden.

 9. Meuske

  Zolang alles hetzelfde blijft en geen rigoureuse veranderingen in de opstelling komen word het weer een pak op de box vanoavund!! Niet getreurd sommige zijn tegenwoordig al blij als er inzet is en ze het gras op eten!

 10. RuiverCity

  VVV zal in de winterstop toch (via externe?) moeten investeren in het team want een degradatie kost meer geld. Denk alleen al aan de FOX-gelden.
  Valckx heeft behoorlijk geblunderd met het aanstellen van Maaskant en enkele spelers. Dat RP-management heeft hem een paar spelers toegespeeld die dit niveau niet aankunnen. Maaskant had nooit geen tweejarig contract mogen krijgen want dat heeft het verleden wel bewezen.

  Het zijn zware tijden zowel op als buiten het veld!!!!

   1. RuiverCity

    Oh prima. Ik heb geen DDL. Hopelijk pakken ze voor de winterstop nog wat punten anders is de achterstand dadelijk al te groot.

 11. clubman

  En DDL heeft het altijd bij het rechte eind?
  Over het algemeen wordt deze krant hier uitgekotst, maar als ze eens iets schrijven wat past in de heersende näölcultuur dan worden ze geciteerd.
  Bij de voorbereiding werd Valckx geprezen om zijn uitgekiende aankoopbeleid, en nu is het opeens allemaal niks meer en heeft hij gefaald.
  Koekoek, op zondag vul ik ook altijd de zes juiste getallen in van de lotto-trekking op zaterdag.

 12. Henricus

  Heracles zette vvv meteen onder druk. Ondanks goed verdedigen moest vvv enkele kansen weggeven. Kirschbaum verrichte uitstekende reddingen en hield vvv zo in de wedstrijd. Na rust kreeg vvv meer controle over de wedstrijd en werd gevaarlijk via goed uitgevoerde counters. Diep in de tweede helft scoorde de ingevallen Soriano op aangeven van Wright de 1-0 voor VVV. Met veel inzet en goed verdedigen wist vvv de overwinning over de streep te trekken.
  Toen werd ik badend in het zweet wakker, had ik gedroomd? Snel keek ik op de Fox app op mijn mobieltje en helaas, het was een droom. VVV had met 3-0 verloren. Kirschbaum zag er er bij alle tegentreffers niet goed uit. Onze jongens hadden de hele wedstrijd slechts 1 kans. Een gemakkelijk gegeven strafschop toen Yeboha in het strafschopgebied ging liggen. De pingel werd door Wright hoog over geschoten. Cattermole werd met twee gele kaarten van het veld gestuurd.

  1. Koelie

   Deze keer wel. Je kunt niet ontkennen dat we ons vergist hebben in de aankopen. Ik neem Valckx dat niet kwalijk, want dat kan met ons budget.
   Maar commentaar na 8 keer verliezen is nog steeds näölen? Wij zijn het lachtertje van de eredivisie.

   1. Koelie

    Dit was bedoeld als reactie op clubman. Maar begrijp dat de site moeite heeft met de drukte tijdens de rust. 🙂

 13. Louis van Gaal

  Het is gewoon weer een belachelijke vertoning, niet om aan te zien, ik kan werkelijk niet een tactiek herkennen. We zijn echt het lachertje van de Ere divisie..

  1. De Realist

   Geen één trainer maakt van deze koekenbakkers een fatsoenlijk elftal. Het is echt tenenkrommend slecht. Dit heeft niks meer met voetbal te maken. We beginnen inderdaad echt het lachertje van de Eredivisie te worden. Welke trainer durft hier in te stappen ? Ik denk dat ze het nog tot de winterstop aankijken met Maaskant. Misschien kunnen ze dan Jay Driessen voor de groep gooien. Het zal er dan niet slechter op worden.

   1. Ievel Knievel

    Niet mee eens. Het is juist de trainer die verschil kan maken. Der selectie is goed genoeg om 14e te wordn. De selectie is niet in balans en dat zit hem in grote lijnen in psychologie. Niet de kwaliteit die verborgen zit in de individuele spelers en het team.

    VVV had 3 weken geleden kunnen ingrijpen. Nu begint het te laat te worden. In de winterstop zal de achterstand te groot zijn geworden en na de wintersport heb je een te korte periode om het gat te dichten.

 14. Louis van Gaal

  1-0 dramatisch verdedigen Janssen
  2-0 niet mee verdedigen Wight
  3-0 verkeerd dekken Schaefer
  4-0 van Bruggen waarom zou ik wat doen
  5-0 schaefer … zonder woorden
  Ik ben de klaar mee.

 15. De Realist

  Roel Janssen kan echt niet meer pfff. In de winterstop sowieso een linksback en een centrale verdediger halen. De laatste 2 jaren zo redelijk solide verdediging is nu een gatenkaas.

 16. RuiverCity

  Geen bezieling, bij elke tempoversnelling komen ze te kort. Wat een WANPRESTATIE…..Laat ze maar naar huis lopen zijn ze over twee weken tegen Twente misschien net op tijd in de Koel!!!

 17. Koelie

  Dikke nederlaag had ik wel verwacht maar niet zo erg en op deze manier.
  Spelers m.u.v. Post en Kirschbaum laten het gewoon lopen. Het liefst zou je ze allemaal willen ontslaan… Beschamend.
  De directie van VVV moet wel met een reactie komen. Want dit komt niet meer goed. Als Valckx vertrekt dan kunnen we de club wel opdoeken.

 18. Godfried

  ik denk dat je nu, op dit moment de club kunt afschrijven. degraderen doe je, punt. maar het erge is nog wel, dat je straks echt niet zo makkelijk terugkomt als de vorige keer. je hebt net langdurige contracten uitgedeeld. net aan spelers die niet voldoen. je gaat dus nec achterna. met de kanttekening dat zij nog wat geld hebben. vvv niet. dit worden minimaal 5 of 6 jaar kkd. met de vraag of tegen die tijd er geen beneliga is en je nooit meer op t hoogste niveau komt te spelen.

  dit mogen sommigen binnen vvv zich echt heel erg aanrekenen.

  1. Koelie

   Tel daar nog eens de stilstand op gebied van het stadion bij op en we zitten echt in hele diepe problemen.

   Laten we hopen op een miraculeuze wederopstanding na de winterstop.

 19. De Koel

  Conclusie is dat Stan de plank volledig mis heeft geslagen, zowel qua spelers als trainer. Er zit werkelijk geen enkele progressie in. Degradatie lijkt vrijwel zeker.

 20. Volgens maaskant gaat vvv het dus na de winterstop met een andere tactiek en spelers doen…. nou…. kan niet wachten……. Maar als ik vvv was zou ik in elk geval niet wachten tot de winterstop. Pleur er desnoods maar jeugdspelers in want die willen zich graag bewijzen denk ik en slechter dan dit kan het toch niet.

  1. mats

   Belachelijk om te zeggen ‘na de winterstop’. Ik hoop dat dit betekent dat er intern al naar andere spelers gespeurd wordt om in de winterstop te halen. Want anders is de winterstop idd te laat.

   1. West-kant

    -ge-mats ……………………. det hae zoe lang moch blievuh …….
    ef sprietze

 21. Louis van Gaal

  Post, Pachonic en Kirschbaum waren de enige die eredivisie waardig zijn. Ik zou niet meer weten hoe Maaskant en Libregts deze bedroevende selectie nog aan het spelen krijgen op een manier dat ze vertrouwen krijgen en punten gaat pakken tegen Emmen, Zwolle en Twente. Met de invallers? Van Bruggen ? Nou ik heb het gezien vanavond… Dekker, rent als kip zonder kop aan de rechterkant .. Ik neem de kwaliteit van de selectie zeker Maaskant niet kwalijk maar wil echt graag weten wat hij nog aan ideeën heeft hoe hij dit nog denkt te doen. Ik zou het knap vinden !!!

  1. Ievel Knievel

   Waarom is Maaskant hier toch zo heilig? Daar zou ik eens antwoorden op willen weten?

   Steijn presteerde wel en kreeg er hier wekelijks van langs. Iemand die met een redelijk prima selectie moet werken, maar spelers die prima functioneerden niet aan het spelen krijgt wordt door veel supporters de hand boven het hoofd gehouden?

   Het geeft je toch te denken waarom spelers die het in het verleden prima deden nu ‘als kippen zonder kop’ rond rennen.

  2. mats

   Pachonik viel vandaag toch ook vies tegen. Die weet t ook niet meer en liet t koppie ook hangen qua inzet. Maar verder geef ik je gelijk. Röseler mag ook blijven. De rest mag weg.

   Ze willen misschien wel maar halen het niveau gewoon niet. Maar ja Yeboah zit wel bij D onder 20….die gast moet toch iets kunnen zou je zeggen. Maar sjokt over t veld. Echt niet om aan te zien.

 22. Depor

  Het is duidelijk geen team. Ze hebben geen duidelijke taken. Die Neudecker rent maar wat rond. Janssen had alweer rood moeten hebben. Hier is echt wel iets van te maken met de juiste trainer voor de groep.

   1. ponnie veag oet de pan

    Idd, dit laat zien dat de spelers klaar zijn met de trainer en hem al zat zijn.. dit komt niet meer goed

Leave a Reply