5 Responses

 1. chretien

  Onze reserves krijgen nu een kans om te laten zien. Van Bruggen bijvoorbeeld. Ik had verwacht dat hij zeker dit seizoen een basisplaats zou pakken. Dekker, nog steeds niet beschikbaar?

 2. idderzienmeining

  Zondagmiddag 14:30 uur … uitwedstrijd tegen Heracles Almelo …
  De ploeg dit sit seizoen vriend en vijand verrast met aanvallend en succesvol spel !

  We hebben denk ik pech dat de Heraclieden nét vorig weekend hun slechtste prestatie van dit seizoen hebben geleverd, want nu is deze thuiswedstrijd voor hun dé uitgelezen kans om deze kater weg te spoelen. Ik verwacht dan ook dat VVV direct na het 1e fluitsignaal onder druk wordt gezet en dus moet waken voor een snel tegendoelpunt. Die eerste storm overleven en de opponent laten uitrazen en vervolgens proberen de wedstrijd te controleren en een resultaat weghalen ?

  Nogmaals: ik dénk dat we pech hebben met het moment waarop we deze tegenstander treffen en daardoor wel eens aan het kortste eind zouden kunnen trekken. Maar daarentegen heeft dit VVV al meerdere malen bewezen niet zómaar verslagen te zijn !

  Het is al de hele week stil rondom Post, dus ik vermoéd dat er een (kleine ?) kans is dat hij de wedstrijd haalt ? Bij een zware hamstringblessure was allang gecommuniceerd dat Post er voor een x-aantal weken uit ligt. We weten verder dat we geen beroep kunnen doen op Dekker (blessure), Janssen (blessure en schorsing) en van Ooijen (schorsing).

  Terugkijkend naar de vorige wedstrijden waarin geschoven moest worden, valt te verwachten dat Moreno Rutten doorschuift naar het middenveld en diens positie wordt ingenomen door Christian Kum ? Persoonlijk zou ik dat DEZE keer niet toejuichen omdat Kum dan tegen Petterson speelt en dit is een super snelle, beweeglijke en dit seizoen doeltreffende aanvaller. Mijn voorkeur gaat uit naar een opstelling waarin Moreno Rutten rechtsback blijft en Damian van Bruggen de positie centraal op het middenveld gaat bekleden.

  Verder zie ik weinig reden tot wijzigen voor Maurice Steijn, dus ik verwacht de zelfde 10 namen als vorige week tegen AZ ?

 3. Goodie

  Komende 2 wedstrijden zijn loodzwaar en verwacht ik eigenlijk geen punten. Heracles is thuis sterk en heeft wat recht te zetten na de 3-0 in Sittard.

  Wat betreft de opstelling, Van Bruggen heeft vorig seizoen laten zien prima Post te kunnen vervangen. Promes heeft een aantal cruciale fouten gemaakt maar is seizoenen lang een rots in de branding geweest dus lekker laten staan.

 4. Gerardus

  Heracles heeft bijna kansloos van NAC verloren en helemaal kansloos verloren van Willem II, dus slechte wedstrijden hebben zij er al genoeg tussen zitten. We kunnen Heracles beter nu treffen dan een andere keer. De spelers die in het begin in topvorm waren spelen nu knap waardeloos en dat is zeker een voordeel voor VVV. Ik verwacht een saai gelijkspelletje aangezien Heracles even goed nog aardige kwaliteiten heeft om goed voetbal te kunnen spelen, maar achterin zijn ze zwak.

Leave a Reply