VVV Praot: Heracles thuis

Na het gelijkspel in Heerenveen staat morgen de belangrijke wedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma voor VVV-Venlo. Hoe gaat VVV het doen? Wie moet er absoluut spelen? Laat het ons weten!

12 Responses

 1. Godfried

  Zeer belangrijke wedstrijd dit. Een sleutelduel denk ik zelfs. Het is morgen aanhaken, of afhaken.

  Weet je te winnen, dan sla je een slag van 7 punten met de degradatieplek en kom je langszij bij Twente en Zwolle.

  Fortuna zie ik thuis van Emmen winnen. Dus bij verliest zijn die twee even uit zicht. Je concurreert dan echt even alleen met Zwolle om plek 16.

  Dus net zo vechten als afgelopen wedstrijden en met beleid naar voren. Kort erop en Heracles geen seconde het spelletje laten spelen dat ze zo graag doen.

  1. jurgen

   Idd behoorlijk cruciaal deze pot, gelukkig rommelt het bij ADO en Twente en dat kost je normaliter punten, dat werkt vaak zo. Scheids Oostrom morgenavond, maar hopen dat hij in vorm is, ik heb liever een wat grotere naam in het veld. Zal VVV morgen op twee gedachten hinken !! Heracles is geen PSV, VVV zal toch wel een beetje uit hun schulp moeten kruipen, met toch de nodige voorzichtigheid.
   Ik zeg 2-0 en haal je hele trukendoos open om die scheids te “bespelen”, details kunnen het verschil maken.

 2. idderzienmeining

  Een HEEL belangrijke wedstrijd morgenavond inderdaad.

  Gaan we de geode lijn van de afgelopen weken doortrekken en haken we definitief aan bij de clubs boven plek 16 of gaan we pas op de plaats maken en komen we voorlopig vaster te zitten bij het groepje clubs die écht onderaan bungelen ?

  Zeker omdat we de vrijdagavond wedstrijd spelen zou een zege méér dan welkom zijn. De andere clubs onderin voelen dan nog nèt wat extra druk omdat ze gezien hebben dat VVV-Venlo geklommen is op de ranglijst !

  Dus morgen vol erop en zorgen dat vanaf minuuut 1 de organisatie goed staat en we weer compact spelen. Zodra dat we daarin geslaagd zijn, kan VVV-Venlo proberen in de omschakeling te gaan scoren. We zullen onze aanvallers goed moeten benutten en hopelijk schiet met name Darfalou met scherp …

  Persoonlijk zou ik aan de opstelling niet al teveel sleutelen. Met name verdedigend staat het al een paar wedstrijden prima en leveren de spelers maximale arbeid voor elkaar !
  Voorin daarentegen zijn er wat opties te overwegen en dan met name aan de zijkanten ! Heracles Almelo heeft twee backs die niet ál te aanvallend zijn ingesteld … met name rechtsback Breukers niet.
  Wellicht dat deze wedstrijd zich leent om weer eens te starten met Yeboah ? We weten dat hij van alle drie onze buitenspelers (naast Yeboah zijn dit Wright en Sinclair) de minste verdedigende arbeid levert en met name in de omschakeling bij balverlies kwetsbaar is. Tegen deze back kan dit misschien …
  Van de andere kant moeten we juist aan die kant voorkomen dat Roel Janssen in de situatie komt dat hij moet gaan kiezen en zijn directe tegenstander loslaat (Sylvester vd Water). Vind daar erg veel dreiging van uitgaan namelijk !

  We gaan het zien morgen.
  Alles begint met de instelling en de manier waarop VVV-Venlo de wedstrijd start.
  Maar ik heb er vertrouwen in dat we op dát vlak niet zullen verzaken !
  Hopelijk komen we in elk geval weer op voorsprong en kunnen we deze nu eens verdubbelen ?

 3. Hup VVV!

  Het belang van deze wedstrijd is duidelijk, het is aanhaken of (voorlopig) afhaken in de strijd om veilige plekken. Ik hoop dat wij als publiek morgen ons steentje hierin kunnen bijdragen en dat we de ploeg (ongeacht welke 11 het zijn) als één man steunen in de strijd om 3 belangrijke punten!

  Hup VVV!

 4. chretien

  Kan zo maar eens een hele statische wedstrijd worden, waar Heracles en VVV. beide denken “laat zij maar komen”. Beide teams geen stap naar voren. Wachten, tot de andere een fout maakt.
  Ons nadeel is dat wij perse niet mogen verliezen.
  Verras me maar met een fikse overwinning, revanche voor die eerdere wedstrijd in Almelo, maar loop niet in de val die zij opstellen.
  Ik ben al heer erg blij met de kleinst mogelijke overwinning. FORZA VVV!

  1. mats

   Haha leuk geprobeerd pvodp
   Volgens mij was de vraag van Lincoln om op te houden met het gekut tegen elkaar.
   Dit bewijst wel dat sommige dat niet kunnen.
   Veel plezier nog samen.

   1. piehen

    Graag zou ik de opstelling een iets andere invulling geven , want dit is een zeer belangrijke wedstrijd voor ons .
    Alleen op het middenveld Post Bruns Gelmi en Lindhorst voorhoede Darefour en Yeboah achterhoede geen wijziging .
    Roy Gelmi kan ook op middenveld overweg en heb je een grote sterke mandekker dan kan Bruns meer achter Darafour spelen . En kan Gelmi ook meer wennen aan zijn ploeggenoten .

   2. chretien

    Ik kan niks zinnigs over Gelmi zeggen, nooit zien spelen. Maar, of nu de tijd rijp is om wat te gaan experimenteren? Ik ben benieuwd naar vanavond, maar verliezen betekent dat mijn hele weekend naar de xxxxx is.

   3. Dit is m.i. niet het moment om te experimenteren!
    Zoals ik al eerder zei, compact spelen en afwachtend beginnen, het gevaar Dessers en v.d.Water (die heel van gevaarlijk naar binnen kan trekken en scorend vermogen heeft) beteugelen en de 2e helft volle bak, de verdediging van Heracles gek maken met Yeboah en Darfalou die elkaar goed kunnen vinden…

 5. wuilus

  Sinds lange tijd weer vertrouwen in een goede afloop. Echter is nog elke gebleken, dat als we in een goede periode zitten dat we het dan ineens laten afweten. Ik mag hopen dat vvv Vnvd gewoon weer vecht als de laatste 4wedstrijden. Meer verlang ik ook niet van ons vvv. En dan hopelijk met een goed resultaat, dan sta je wee4 gewoon tussen alle andere en krijgen we iets meer lucht

  1. piehen

   Lijkt me geen experiment om te beginnen met Gelmi , als Kum uit was gevallen in Heerenveen dan kwam Gelmi er in dan moet je toch als trainer vertrouwen in deze speler hebben . Hij liep al direct warm toen Kum last kreeg. .

Leave a Reply