VVV Praot: MVV Thuis

Zaterdag spelen wij thuis de derby tegen MVV uit Maastricht! Het wordt wederom een krachtmeting die er toe doet, want iedere wedstrijd is lastig en iedere driepunter is wenselijk.

Wat denken jullie van de wedstrijd? Wie moet er absoluut spelen en wie zeker niet? Welke tactiek moet Luhukay aanhouden? Laat het ons weten!

12 Responses

 1. pierre

  Afgelopen maandag is Jo Trines uit de Neerkant overleden. Jo was al meer dan 50 jaar fanatiek supporter van VVV. Ondanks zijn ziekte probeerde Jo nog naar elke thuiswedstrijd te gaan. Jo werd 77 jaar.
  Moge hij rusten in vrede.

  1. supportertje

   Ik ken Jo Trines helaas niet, of misschien van gezicht. Maar meer dan vijftig jaar fanatiek VVV supporter is een hele prestatie. Zijn familie veel sterkte gewenst. RIP Jo.

 2. supportertje

  Hopelijk vinden ze een goede oplossing voor het spitsen probleem. Want daar schort het meestal aan. Van MVV moeten ze thuis kunnen winnen. Wij er met zijn allen weer achter gaan staan, en de spelers door tot het gaatje.

 3. kuebke

  Sven Braken it morgen weer bij de selectie.
  Ik zou zeggen ,zet hem maar meteen in de basis want ik zou anders niet weten wie er goals moet maken tegen de Sjengen.

 4. Leonardus

  Ruim 14 maanden later staat deze Limburgse derby weer op de kalender. Blijkbaar is deze wedstrijd niet belangrijk genoeg voor Venlonaren.net. Op deze site is het doodse stilte.

  Voor VVV wordt het weer eens tijd om een thuiswedstrijd te winnen, dat is 3 maanden geleden.

  1. Op de site van de club zelf staat ook nog geen voorbeschouwing wat betreft de trainer, de evt opstelling etc.
   De Venlonaren-site haalt hier veel info vandaan, dus ik snap dat ze daar nog even op wachten…

Leave a Reply