VVV-Venlo

VVV Praot: NAC Thuis

Komende wedstrijd speelt VVV-Venlo thuis tegen NAC Breda en dat wordt wederom een belangrijke wedstrijd voor de Venlonaren. Hoe gaan we het doen? Wat verwacht je van het team? Gaan we die belangrijke thuiszege halen in Stadion de Koel? Laat je mening horen in de reacties en praat met andere supporters over deze wedstrijd!

Voor alles over de afgelopen wedstrijd tegen De Graafschap:

Wedstrijdverslag
Samenvatting + Interviews
In de media
Tactische analyse (komt later)

16 Responses

 1. festina lente

  Wordt wel tijd dat we weer eens een tjuiswedstrijd winnen.is al heel lang geleden. Hopelijk een volle koel in elk geval steyn kan beschikken over een fitte selectie.

 2. Luis Erique

  Dit zijn de wedstrijden. Als je deze wint (wat thuis eigenlijk ook hoort), dan neem je serieus afstand van de ploegen onderin. Mocht je deze verliezen dan doe je eigenlijk je eigen topprestatie van afgelopen zaterdag teniet. Gewoon weer met dezelfde instelling, opstelling en druk naar voren als in de eerste helft tegen de superboeren, en ik ben ervan overtuigd dat je nac van de mat veegt.

  1. pavisto67

   Gaat helaas niet gebeuren, zijn nog 1800 kaarten te koop momenteel, je mag blij zijn als we de 7000 aantikken, en dan hebben we nog mazzel dat NAC waarschijnlijk een redelijk vol uitvak levert.
   Mag hopen dat VVV erop kletst en erop blijft kletsen zaterdag. De zwakste linie bij NAC is de verdediging, terwijl het middenveld vrij statisch is, en weinig fysiek heeft. Met onze krachtpatsers op het middenveld en door vooruit te voetballen moet drie punten mogelijk zijn. Typisch dat op het moment dat VVV zelf niet wil voetballen ( afwachtende eerste helft tegen Utrecht, en Heerenveen, en tweede helft (wedstrijd doodmaken) tegen de Graafschap, het stukken minder loopt. Dus lekker voetballen en ga uit van je eigen kracht.

  2. LJ

   Dat het vol zat is nog niet zo heel lang geleden, namelijk 18 augustus. De laatste thuiszege is alweer meer dan 7 maanden geleden. Dat is wel heel erg lang geleden.

   Dus liever 3 punten dan een vol stadion.

 3. jurgen

  NAC zit momenteel in een niet zo’n lekkere fase, die keeper heeft een blunder begaan afgelopen weekend, die spelers lopen ook niet over van het zelfvertrouwen, de 1e 30 min vol de beuk erin, kom je snel op voorsprong, gaan de kopjes hangen bij NAC, ze zullen VVV het spel laten maken, als de balcirculatie maar op tempo is, komen de kansen vanzelf, we gaan ut zien.

 4. chretien

  We weten “allemaal” zo goed hoe ons VVV het moet aanpakken tegen NAC. Ik hoor daar ook bij. Ik weet dat we kunnen winnen op voorwaarde dit… en dat….
  Maar ja, bij NAC zijn ze hetzelfde van plan. Zij weten dat als ze winnen van dat “kleine” VVV dat ze een flinke sprong gaan maken, etc., etc.
  Dus, het belangrijkste is dat onze spelers met de juiste insteek de wei in gaan…… En, als het dan wat tegenvalt, die eerste goal maar niet wil vallen, dat wij ze vanaf de tribunes aanmoedigen, wat zeg ik, dat we naar voeren schreeuwen.
  Hopelijk volle bak waardoor de noodzaak het stadion versneld uit te breiden gehoord wordt. FORZA VVV!

 5. Animal

  1 van de mooiste wedstrijden ieder seizoen weer. staat altijd ceel op het spel, promotie – degradatie en vaak spectaculaire otjes vol emotie. verheug me er nu al op. hoop dat VVV het goede spel van de 1e helft tegen de Graagschap kan brengen dan blijven de puntjes in Venlo.

 6. RuiverCity

  In ieder geval starten met de basis elf van afgelopen zaterdag. Eerste gedeelte vol druk zetten en hopen op een voorsprong. Mocht de energie dan minder worden dan Joosten met zijn snelheid inbrengen en gokken op een paar heerlijke counters.

 7. Goodie

  Als we spelen zoals afgelopen zaterdag ben ik ervan overtuigd dat de 3 punten hier houden. Nac heeft t.o.v. vorig jaar flink kwaliteit ingeleverd met vertrek Angelino en Garcia.

 8. wuilus

  Balen dat ik erbuiten bij kan zijn, maar heb wel goede hoop dat vvv gaat winnen.
  Doen hier nog meer mensen aan de quizvragen mee op de app? Ik heb de laatste vraag (hoeveelste stond vvv na speelronde 5 ) na gekeken op Google, maar daar stond op de VI site toch echt dat VVV 7de i.p.v. 9de was. Beetje raar dit, maar goed verder wel een leuke app en come on VVV zaterdag

 9. Split

  Ik denk dat VVV met veel vertrouwen deze wedstrijd zal starten. Hopelijk starten dezelfde elf basisspelers van vorige week aan de aftrap tegen NAC, dus met Mlapa, Susic etc.. Dit pakte zeer goed uit in de eerste helft en zorgde voor een ruime voorsprong waardoor we al snel de drie puntjes ‘in de tes’ hadden.

  Zaterdag moet VVV ook in een thuiswedstrijd het spel proberen te maken, want ik denk dat NAC – dat op dit moment niet heel veel vertrouwen heeft – liever achterover leunt en daar waar kansjes zijn, die probeert te pakken. Zolang VVV vanaf het begin erop ‘klatst’ -net zoals ze dat afgelopen zaterdag hebben gedaan op de Vijverberg – acht ik de kans groot dat VVV een mooi resultaat kan halen tegen NAC. Maar onderschatten of gemakzuchtig de wedstrijd beginnen, kan dodelijk zijn.

  Forza VVV

 10. ponnie veag oet de pan

  Susic zal (helaas) wel op de bank beginnen.. steijn wil natuurlijk niet te aanvallend en met teveel creativiteit aan de thuiswedstrijd beginnen. Thuiswedstrijd tegen nac was vorig jaar een draak van een wedstrijd.. vvv mocht niet en nac kon niet.. hopelijk zaterdag een keer spektakel!

Leave a Reply