VVV Praot: NAC uit

Aanstaande zondag gaan we weer eens op verplaatsing. Ditmaal is nummer laatst NAC Breda de tegenstander. Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen NAC op zondag? Wie gaat er spelen? Wat verwachten jullie? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

5 Responses

 1. Godfried

  deze moét gewonnen worden. hoe maakt niet uit. de 3 punten zijn nu het aller belangrijkste. maar ben heel bang dat we een getergd NAC te zien krijgen en de heksenketel van Breda. dus rustig en gegroepeerd spelen, maar graag snel een doelpunt maken. zal lastig zat worden. hoe is het met Susic?

 2. idderzienmeining

  @ Godfried: ik ben het deels met je eens en deel met je óneens.

  Eens dat het zondag een pittige uitwedstrijd wordt omdat er bij NAC weer nieuw elan is na het vertrek van Mitchel vd Gaag en de komst van Ruud Brood. De kwaliteit van de selectie blijft natuurlijk matig, maar door deze trainerswissel kán het zomaar ineens een ander NAC worden wat we te zien krijgen …

  Oneens dat VVV rustig en gegroepeerd moet starten en dan met name dat rustig. Door de hierboven geschetste situatie moet je je juist nú tegen NAC super fel starten en proberen de verdediging (veruit de zwakste linie van NAC) vast te zetten. Door het tegenovergesteld te doen (“jouw” mening) help je NAC juist in het zadel want ik vermoed dat zij zondag extreem scherp en druk zettend zullen starten om in de flow te komen, VVV een tik uit te delen en het publiek erachter te krijgen.
  Dus VVV moet de AZ uit tactiek spelen denk ik …

  Laten we hopen dat VVV het niveau van de laatste drie wedstrijden – waarin ik ze erg sterk vond spelen – weet vast te houden na de interlandpauze en zondagmiddag met 3 punten terugkeert naar Venlo ! Dan heeft Venlo niet alleen een feestje vanwege de Venloop maar mag ook geproost worden op de handhaving van VVV !

  COME ON VENLO

  1. Godfried

   Ik hoor wat je zegt. Maar naar min mening heeft VVV dit jaar de punten voornamelijk behaald door behoudend en voorzichtig te werk te gaan.

   Alle wedstrijd die VVV met flair en aanvallende intenties ingingen werden verloren.

   Natuurlijk zie ik ze er ook liever vanaf minuut 1 opklappen en de boel vastzetten en afjagen. Maar ben bang dat er dan veel ruimte achter de verdediging komt te liggen waardoor ze snel achter komen. Probeer dat in een heksenketel wat het zal zijn nog maar goed te maken.

 3. chretien

  NAC is nooit lief geweest voor ons VVV. Ze hebben ooit ons in een duel de eredivisie uitgetrapt. Dus nu geen medelijden, zet de bus maar voor de goal en met onze 3 snelle spitsen er af en toe een in trappen. Van mij mag het. Dan zijn wij voor volgende seizoen verzekerd van weer een jaar eredivisie. FORZA VVV!

 4. aoje

  3 wedstrijden in 1 week. De uitdaging van VVV zal moeten zijn: de week van de handhaving !! Zou mooi zijn om 3 punten te halen bij NAC. In Breda kunnen ze starten met nieuw elan, maar hoe groot is het zelfvertrouwen met 8 punten achter op een nacompetitieplaats. Als de drive en beleving er is zoals PSV moet VVV kunnen winnen.
  Veilig spelen deze week tegen Nac en Utrecht en dan nog een toetje tegen Feijenoord zou ik zeggen. Er voor gaan !!

Leave a Reply