VVV-Venlo

VVV Praot: PEC Zwolle thuis

VVV-Venlo speelt aankomend weekend een zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent PEC Zwolle. Na de overwinning tegen FC Emmen van vorige week, kan VVV-Venlo doorpakken. Eigenlijk telt er maar een ding en dat is de overwinning.

Nu is de vraag uiteraard, hoe moeten ze dat gaan doen? Welke formatie heeft jouw voorkeur? Welke spelers moeten er in staan? Welke tactiek moet Driessen hanteren? Laat het ons weten in de comments!

24 Responses

 1. Hup VVV!

  Hopelijk kunnen we de goede wedstrijd tegen Emmen een vervolg geven. Weer 3 punten zou enorm lekker zijn en ga je met een prima aantal punten de winterstop in.
  Ben alleen benieuwd wie Danny Post gaat vervangen. Is Lee alweer fit? Anders van Bruggen? Verder zal Soriano (mits fit) er wel inkomen i.p.v. Sinclair, al deed deze het best prima tegen Emmen. Voor de rest dezelfde namen aanhouden aub en hopen dat de kansen nu beter afgemaakt worden

  Laten we weer net zo massaal achter het elftal gaan staan als de laatste 2 thuiswedstrijden, dat kan net de steun zijn die de ploeg nodig heeft!

  Hup VVV!

  1. Gerardus

   Of Opoku terug laten zakken en Linthorst verdedigend, daar deed hij het in mijn ogen ook het beste. Dan heb je in ieder geval meer fysiek in je elftal dan met Lee of Van Bruggen. Dat is ook direct het zwakke punt van Zwolle. Heel veel jonge spelers van begin 20 die fysiek niet sterk zijn.

 2. RuiverCity

  Het middenveld Linthorst, Van Ooijen en Opoku kan niet. Is veel te aanvallend. Dan word je door Zwolle overlopen. Waarom wordt Van Bruggen zo genegeerd bij VVV? Zet die als verdedigende middenvelder neer! Zorgt voor veel meer balans op het middenveld.
  Een driepunter zou een geweldige opsteker zijn richting de winterstop.

 3. Maar maar maar, 30 minuten onderweg, 0 kansen, 0-2 achter, zwolle mag doen en laten wat het wil en vvv toont geen enkele inspiratie om deze kelderkraker tot een goed eind te brengen. Nog erger dan slappe hap met als dieptepunt meneer Wright weer.

 4. Kraai

  Volgens mij is het in de Koel niet helemaal doorgedrongen dat het hier om een vrij cruciale zes punten wedstrijd gaat….man man man 🙁
  Zouden ze al weten dat ze met 0-2 achterstaan??
  En vooral blijven vasthouden aan Wright.
  Zo speel je dus elke wedstrijd met 10 man….

 5. Niemand die er eens bovenop vliegt, begint te jagen enz enz. Staan alle 11 toe te kijken hoe zwolle elkaar de bal toeschuift. In dergelijke degradatiewedstrijden moet je alles uit de kast halen, op het scherpst van de snede zijn en er bovenop vliegen maar er is niemand die een keer kwaad wordt, nee als een paar makke lammetjes loopt vvv in alle rust over het veld te slenteren. Hemeltergend.

 6. chretien

  Onze keeper kirschbaum was fantastisch, alleen. Jammer hij kan geen doelpunten maken. Dat is echt jammer. Hij krijgt van mij een hele dikke voldoende. Er was een klasseverschi tussen PEC en VVV. Het had inderdaad 1-6 kunnen worden. VVV zal naar verwachting enkele spelers terugsturen…. oh ja, dat doelpunt van Bastiaans was klasse. Op naar Arnhem…

 7. Koelie

  Zou er in de jeugd geen betere linksback lopen dan Janssen?

  PEC tikte ons compleet weg, zonder dat er ook maar iets van verzet tegenover stond.

  Waar PEC nog lekker bankje heeft doen wij het met jeugd. Die beiden een lekker debuut hebben gespeeld.
  Het eerste team was op, de keeper en Pancho na, zwaar onvoldoende.

  Hans de Koning heel veel succes. Gelukkig heeft hij zeer veel ervaring in de eerstedivisie.

 8. Ik vraag me echt af met welk idee VVV de wedstrijd wilde in gaan. Grootste verschil tussen VVV en Zwolle, door bewegen na in spelen van medespeler. Veel beweging zonder bal, af jagen van de tegenstander. Feller in de duels, en ga zo maar door. Zwolle kwam voor een resultaat,
  VVV zonder bezieling, wat was dit slecht.

 9. beek

  Ik wist dat VVV het moeilijk zou krijgen, PEC heeft een aardig elftal. Maar zó een belangrijke wedstrijd ingaan, dat kan niet!!
  Tweede helft ging nog wel.
  Linthorst speelde goed. Er werd ook hard gewerkt door Sinclair , Opoku en vooral van Ooijen.
  Wright en Soriano zijn geen eredivisiespelers. Die moet je echt niet meer opstellen.
  Geef dan de jeugd maar een kans, dat deed Driessen ook.

  1. mats

   Linthorst raakt geen bal goed man.
   En VanOoijen, waar en wanneer heb je die goed zien spelen vanavond?

   Opoku was nog wel aardig, net als Pachonik en Sinclair….

   Al met al vreselijk teleurstellend qua spelbeleving, agressie etc… wat een stelletje kleuters.

  1. mats

   Tuurlijk. De ene splijtende pass na de andere. Fantastisch ook hoe hij elke keer weer de vrije man vond…. en wat dacht je van die balletjes diep achter de verdediging…. pure klasse….en elke aanval door het midden van PEC daar stond Evert, niemand kwam er langs….etc etc….

 10. RuiverCity

  Helemaal met je eens VVV1977Venlo. Hoe heeft VVV deze wedstrijd zo kunnen laten lopen. En dan overal in de media verkondigen dat er gestreden is voor elke meter….. Sommige spelers leken te zweven na de overwinningen op FC Twente en FC Emmen. De tactiek van Driessen vond ik ook verkeerd. Zoals ik in de voorbeschouwing al aangaf, zou het middenveld Van Ooijen, Linthorst en Opoku worden overlopen. Dit gebeurde de gehele wedstrijd

  1. Koelie

   Alleen te begrijpen als er hierdoor nog centjes zijn voor versterkingen tijdens de winterstop. Maar dat zal wel niet.

   VVV heeft gisteravond voor NOS camera’s bezworen dat de komst van De Koning nog niet definitief is. Amateurs.

   1. Ievel Knievel

    Grapje natuurlijk: maareh…..selectie krijgt voor de wedstrijd te horen dat de Koning de nieuwe trainer wordt en het vertrouwen is weer in één klap weg en het kaartenhuis stort weer volledig in.

    Je gaat bijna denken dat al er weer koekenbakker wordt aangesteld de spelers er weer helemaal klaar mee zijn.

    En idd, amateuristisch weer van de ‘organisatie VVV”. Voor de wedstrijd zegt Jay tegen journalisten dat de Koning de nieuwe trainer wordt, maar de organisatie heeft dan weer niks officieels geregeld. Dit gebeurd zo vaak bij VVV. Het verwarring zaaien, doen van verkeerde en tegenstrijdige mededelingen. Het niet regelen van officiële zaken.Hoe kan dit?

    En dan mag ik van sommigen hier niet kritisch zijn op de organisatie VVV?

    Overigens is er qua punten en plek op de ranglijst nog geen directe paniek. Dit verlies compenseer je met winst tegen Twente en Utrecht, die je normaliter zou verliezen. Het is wel zo dat ik meteen denk, hoe gaat deze ploeg nog 20 punten bij elkaar sprokkelen de komende wedstrijden? Van de andere kant, we hebben dit seizoen nog geen wedstrijd gelijk gespeeld. Daar is natuurlijk ook heel veel winst te halen.

Leave a Reply