VVV-Venlo

VVV Praot: PEC Zwolle thuis

Zondag staat alweer een heerlijk affiche op het programma. VVV-Venlo speelt thuis tegen PEC Zwolle dat net als VVV een uitstekende start van het seizoen had.

Hoe zouden jullie het aanpakken tegen PEC? Wie moeten er starten? En waar liggen de verbeterpunten?

11 Responses

 1. idderzienmeining

  Één van de lastigste opponenten deze competitie denk ik … Goede selectie met een goede trainer die denk ik meedoen voor de bovenste twee plekken !

  VVV moet zelf top zijn en eerst zorgen dat het goed staat. Aanvallend creëren we altijd kansen dus hopelijk lukt het om er een goed resultaat uit te slepen.

  Moet kunnen met de steun van een goed gevulde Koel ?

  Succes mannen en geef weer alles
  Dat is de basis en is het minimale wat de supporters verwachten !

 2. chretien

  PEC is nu topfavoriet in deze wedstrijd. Wat te doen? De bus parkeren lijkt me geen optie, dat kunnen we niet maken, zeker niet in een thuiswedstrijd.
  Mij lijkt dat de strijd op het middenveld gewonnen/verloren wordt. Ik zou dus vooral dat middenveld voorzien van strijders.
  FORZA VVV!

 3. jurgen

  Laat PEC het spel maken, voetbal enigzins met de handrem erop en zet je hoop op je voorhoede, dat ze kunnen profiteren vanuit de omschakeling. Dat de scheids maar een goede dag heeft.

 4. LJ

  VVV kan nog wel eens verrassen in deze wedstrijd. Er heerst een zeer goede sfeer in het team, de geweldige O tribune die vol achter het team staat.

  Laat maar komen die PEC’ers.

  1. Je moet spelers altijd proberen te benaderen op de manier die jezelf prettig vindt en dicht bij je ligt, dit is de manier van Willem Janssen en spreekt mij aan.
   Soms werkt de wat hardere aanpak van Luhukay beter, het hangt van de spelersgroep af, maar ik denk dat eerlijk en transpirant communiceren in ieder geval sowieso altijd het beste werkt…

   1. Ievel Knievel

    Willem komt heel vrolijk en relaxed (kalm en rustig) over in het interview. Maakt ook veel grapjes. Fijn ook dat hij heel bewust voor VVV heeft gekozen en ook echt wel weet dat de organisatie bij VVV beperkter is (en niet 100%) in vergelijking met hoe een organisatie bij een solide eredivisieclub-subtopper staat (en dat hij zich ook met de sores van de wasvrouw moet bezig houden 😉 ). Maar hij gaat leren met vallen en opstaan. En dat Willem een goede is, blijkt wel uit hoe graag ze hem eigenlijk in dienst hadden gehad bij FC Utrecht. Hun nieuwe technisch manager is toch echt plan B, want ze wilden Willem.

 5. Geelzwart

  Normaal zal VVV de onderliggende partij zijn, PEC is voor mij kandidaat nummer 1 voor de bovenste plek. Maar als ze verdedigend beter staan dan vorige week en weer in de wedstrijd kunnen blijven, zijn er altijd mogelijkheden. Bij de toto zou ik een tweetje invullen, maar ben blij met een drietje.

 6. robbaan

  Dit is een perfecte wedstrijd voor klantenbinding!
  Het wordt een lastige wedstrijd, maar wel een, waar als wij als een man achter de ploeg gaan staan, van alles mogelijk is.
  De scheidsrechter speelt een belangrijke rol! Hopelijk valt alles op z’n plek en winnen we in een daverende wedstrijd in een kolkende Koel!

 7. spits

  Ik vind het nog altijd jammer dat de combinatie Willem en Jos niet zo heeft mogen zijn.
  Als ik dat interview met Willem lees dan denk ik dat hij wel weet wat hij wil en dat is een goed teken.
  In het voetbal is het verder vrij simpel. Als je wint ben je de man en anders kun je het vergeten.

Leave a Reply