VVV-Venlo

VVV Praot: PEC Zwolle thuis

De komende vrijdag staat de wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Gezien dit ranglijst wordt dit een hele interessante, maar ook belangrijke wedstrijd. Hoe gaat VVV-Venlo het doen tegen PEC? Wie gaat er spelen? Wat zou je het liefste veranderd willen zien? Laat het ons weten in de comments!

 

6 Responses

 1. Godfried

  Zwolle presteert dramatischm Hoop dat we nu eens niet het ideale medicijn zullen zijn! maar je zult net zien dat ze tegen ons de geest krijgen.

  3 punten zijn broodnodig. of we gaan met een goed gevoel en in het linkerrijtje de winterstop in. of we dineren in mineur net boven de streep.

  Kom op! der aan wie verrekes willem!!

 2. Gerardus

  Helaas is van het Schip vandaag ontslagen, dat zal zeker een nadeel zijn omdat hij nog vrij veel rouleerde en zijn spelers niet meer zijn best voor hem deden. Als we winnen drukken we Zwolle in ieder geval verder de problemen in en sluiten we de eerste seizoenshelft perfect af aan gezien er toch enigszins wat gemor is ondanks de goede resultaten. Een overwinning zorgt er eigenlijk gewoon voor dat je zo goed als veilig bent, dus daar gaan we dan voor!

 3. chretien

  Kan een heel.natte krant wedstrijd worden, zeker als pec de wedstrijd start met het parkeren van de bus voor de eigen goal. Spelers zullen ook willen laten zien dat het niet aan hen ligt dat pec zo slecht speelt. Daar komt bij dat van Crooij en Leemans, als de laatste nu wel wordt opgesteld, hun uiterste best zullen doen. We gaan het zien. FORZA VVV!

 4. Goodie

  VVV speelde afgelopen slecht, Zwolle dramatisch. Hopen dat het schokeffect na het ontslaan van de trainer uitblijft want morgen moeten de punten hier blijven om weg te blijven van de degradatieplekken. Morgen niet afwachten en leunen op onze verdediging maar Zwolle aanpakken op hun zwakke plek, de verdediging. Ook Lam
  nog geschorst in vanwege rode kaart in beker.

Leave a Reply